2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

slm arkadaşlarr bende dün hamile olduğumu öğrendim evde test yapmıştım 2 çizgi çok net çıktı bu aralar dr gidicez:) SAT 25 aralık adetim 3 gün geçmişti

bnmde ptesi kalp atışı için randevumm 2 haftadır şafak sayıyorummmmm geçmiooooorrrr günlerrrr ay ay ayyyyyyyy diyesim var özcan deniz gibi

kızlar bende hamileyim....inananamıyorum..1.5 yıldır olmuyordu test yaptım çıktı....5haftalık bebegim hepimiz tüm aile çok mutlu olduk...rabbim kucagımıza almayı nasip etsin......

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

tşk ederim bi tanem hepimize nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı mide bulantıları başlarsa yandık ben oğluma hamileyken 4 ay çektim ayyyyy neydi o günler ya kabus gibi doğumdan korkmuyorm bulantıdan korktuğum kadar :)))))

kızlar bende hamileyim....inananamıyorum..1.5 yıldır olmuyordu test yaptım çıktı....5haftalık bebegim hepimiz tüm aile çok mutlu olduk...rabbim kucagımıza almayı nasip etsin......

tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah

tebriklerrrrr allah tamamına erdirsin eee ilk dr randevunuz ne zaman bakalımmmmm

slm arkadaşlarr bende dün hamile olduğumu öğrendim evde test yapmıştım 2 çizgi çok net çıktı bu aralar dr gidicez:) SAT 25 aralık adetim 3 gün geçmişti

hyırlı olsun arkadaşlar.rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza verir bebişlerimizi inş.tebrikler

bende 6 gün önce doktora gitmiştim bebeğim olmuo die.dün test yaptım pozitif çıktı bugün tekrar doktora gittim.doktorum bile şaşırdı:) ultrasonda görebildim allaha çok şükür.:)))10 gün sonrada kalp atışlarını dinlemeye gidicem.hamile olan herkesi tebrik ediorumm.

ya bende şu yapılan hafta cetvelinden yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü lütfen biri bana yardımcı olsunnnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy canım tebrik ederim insan bekleyince olmuyo ümitsizliğe kapılıyo ne zaman bırakırsan bi bakmışsın hamilesin kalp atışlarını dinlerken insan çok duygulanıyo şimdi bebiş kaç haftalık 6 haftalıkken kalp atışları duyuluyo

ya bende şu yapılan hafta cetvelinden yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü lütfen biri bana yardımcı olsunnnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım bende yapmak istiyorum ama yapamadım:97::97::97:.bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.dün başka bir topicte yazmışlar ama anlamadım nereden yapıldığını.

hayırlı olsun güzelim

Son düzenleme:
bnmde ptesi kalp atışı için randevumm 2 haftadır şafak sayıyorummmmm geçmiooooorrrr günlerrrr ay ay ayyyyyyyy diyesim var özcan deniz gibi

Ay ne güzel sen 2 haftayı bitirmişsin.Benim daha 10 günüm var ve çok korkuyorum ya bebişimi göremezsem diye.Şu günler bi geçeydi

Aminnn.Ben 5 haftalık oldum hala bulantı yok bende.Bir iki kere akşam yemekten sonra oldu o da hemen geçti.Bakalım bundan sonra zaman ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…