- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
- Konu Sahibi mehtap8080
-
slm arkadaşlarr bende dün hamile olduğumu öğrendim evde test yapmıştım 2 çizgi çok net çıktı bu aralar dr gidicez:) SAT 25 aralık adetim 3 gün geçmişti
Bende senin gibiyim.Geçen salı günü gittik doktora keseyi gördüğüm halde hala inanamıyorum çünkü hiç bişey hissetmiyorum.Bulantılarda genelde 6 haftadan sonra başlıyormuş herhalde benimde öyle olacak.Bakalım 10 şubatta kalp atışları ve bebeği görmek için gidicez herhalde o zaman inanaırım artık.Allah'ın izniyle bi bebişimi görüp kalp atışlarını duysaydık içim öyle bir rahatlıycak ki.Geçmiyor günler off :18:
slm arkadaşlarr bende dün hamile olduğumu öğrendim evde test yapmıştım 2 çizgi çok net çıktı bu aralar dr gidicez:) SAT 25 aralık adetim 3 gün geçmişti
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ne mutlu sana tecrbeli anne oluorsun tebrik ederim cnmmm bu seferde kızın olursa duble şansın olurrr
kızlar bende hamileyim....inananamıyorum..1.5 yıldır olmuyordu test yaptım çıktı....5haftalık bebegim hepimiz tüm aile çok mutlu olduk...rabbim kucagımıza almayı nasip etsin......
yeni gebişler hayırlı olsun. sağlıkla kuçağımıza almayı nasip etsi Rabbim
kızlar bende hamileyim....inananamıyorum..1.5 yıldır olmuyordu test yaptım çıktı....5haftalık bebegim hepimiz tüm aile çok mutlu olduk...rabbim kucagımıza almayı nasip etsin......
tşk ederim şekerim amin nşallah allah olmayanlarada nasip etsinhyırlı olsun arkadaşlar.rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza verir bebişlerimizi inş.tebrikler
bende 6 gün önce doktora gitmiştim bebeğim olmuo die.dün test yaptım pozitif çıktı bugün tekrar doktora gittim.doktorum bile şaşırdı:) ultrasonda görebildim allaha çok şükür.:)))10 gün sonrada kalp atışlarını dinlemeye gidicem.hamile olan herkesi tebrik ediorumm.
ya bende şu yapılan hafta cetvelinden yapmak istiyorum ama beceremedim bir türlü lütfen biri bana yardımcı olsunnnnnnnnnn ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende 6 gün önce doktora gitmiştim bebeğim olmuo die.dün test yaptım pozitif çıktı bugün tekrar doktora gittim.doktorum bile şaşırdı:) ultrasonda görebildim allaha çok şükür.:)))10 gün sonrada kalp atışlarını dinlemeye gidicem.hamile olan herkesi tebrik ediorumm.
bnmde ptesi kalp atışı için randevumm 2 haftadır şafak sayıyorummmmm geçmiooooorrrr günlerrrr ay ay ayyyyyyyy diyesim var özcan deniz gibi
tşk ederim bi tanem hepimize nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı mide bulantıları başlarsa yandık ben oğluma hamileyken 4 ay çektim ayyyyy neydi o günler ya kabus gibi doğumdan korkmuyorm bulantıdan korktuğum kadar :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?