2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Aminnn.Ben 5 haftalık oldum hala bulantı yok bende.Bir iki kere akşam yemekten sonra oldu o da hemen geçti.Bakalım bundan sonra zaman ne gösterecek.

7 ci haftdan sonra başlıyo bulantılar ama kişiye göre değişiyo belkide olmaz senin

7 ci haftdan sonra başlıyo bulantılar ama kişiye göre değişiyo belkide olmaz senin

Çoğu kişinin bu tarihlerde de olduğu için bende korkmaya başlamıştım açıkcası.Ama bende biyerde öyle okumuştum genellikle 6 ya da 7. haftadan sonra başlıyormuş.Aman bi sorun olmasında hiç olmasın bulantı böyle iyi

slm kızlar bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim..adetime 4 gün kala öğrendim kan değerim 143.4 çıktı.doktora gittik kese tabikide görünmedi şuan tam 4+0 günlük hamileyim.doktor haftaya çağırdı ayın 7sine..5 haftayı doldurmam lazımmış bnm doktorum alttan bakmıyor yani karından baktığı için herşey geç görünüyor malesef keşke vajinal ultrasondan baksa.

kızlar 13 aydır gebelik hakkında okumadığım,sormadığım hiçbrşey kalmadığı için epey bi fikir edindim.sizler 4 haftalık gebesini ve 15 gün önce yoktu nasıl olur diyorsunuz.btaskir arkadaşımda adetimin üstünden 1 ay bile geçmemiş nasıl 4 haftalık hamileyim diyor.kızlar bende şuanda 4 haftalık hamileyim ama aslında hepimiz şuanda 14-15 günlük hamileyiz.hamile kaldığımız gün 2 haftalık hamile sayılıyoruz oyüzden ehrkes karıştıyıro bu durumu ama doktorlar hangi gün hamile kaldığımızı saptayamayacakları için son adet tarihine göre hesaplıyorlar.oyüzden endişlenmeyinn 2 hafta önce hamile kaldınız ama 4 haftalık hamile sayılıyorsunuzz

az daha beklemeni tavsiye ederim arkadaşım alttan bakarsa düşük tehlikesi geçirirsin o yüzden ilk aylarda vajinadan baktırma

hayırlı olsun canım.ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına verir inş.canım adet tarihine göre hesaplıyor diyorsun ama benimde adet tarihime göre 6 haftalık oluyor ama perşembe günü doktora gittim 4+1 haftalık dedi bende bunu anlamadım.ultrasondaki boyutlarına göremi öyle dedi onu anlamadım.yani bende adet tarihini baz almadı sanırım.

az daha beklemeni tavsiye ederim arkadaşım alttan bakarsa düşük tehlikesi geçirirsin o yüzden ilk aylarda vajinadan baktırma
evet bende duydum be korktum bnm doktorum zaten asla alttan bakmıyor geç olsun güç olmasın diyor bende tavsiyelerine uyup bekliyorum..tşk ederim..

belki geç döllenme olmuş olabilir yada bilemiyorum boyutlarına görede öyle söylemiş olabilir.amin inşallahhh sende sağlıkla kucağına alırsınn şuan çok heyecanlıyım hamile kalıcam diye neler yaptım 13 aydır şimdi hamileyim başka telaşlara düştüm umarım hepimiz keseyide kalpa tışlarınıda görürüz

slm arkadaşlar son adet tarihim 25 aralık.bu ayda adet olmayınca gittim dün kan testi yaptırdım ve sonuç 11.7 çıktı.hamile miyim bilgi verirseniz sevinirim.

slm arkadaşlar son adet tarihim 25 aralık.bu ayda adet olmayınca gittim dün kan testi yaptırdım ve sonuç 11.7 çıktı.hamile miyim bilgi verirseniz sevinirim.

Canım tebrik ederim hamilesin AMAAAAA daha çoookk ama çooookkkk yeni yani birazcık sabır yarın tekrarla testi dr lar öle yaptırıyorlar hem gebelikten emin oluorlar hemde artış varmı değerlerde diye kontrol ediyorlar inşallaahhh hemencecik artar değerlerin 5in üzeri gebelik çünkü ama kese 1500ün üstüne görülüor gözüne çok gözükmesin 1 2 haftada değerler uçuyor resmen hayırlısı olsun

Kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var.

Sarı bır akıntım. kaşıntım var. Doktor fıtıl verdı bırını kullandım dıgerını salı gecesı kullanıcam bel agrım artık kuyruk sokumu ve sol popoma ındı. Agrılarım genelde solumda. Nolur yasayan varsa yorum yazsın. Fıtıl bebegıme zarar verırmı. Iltıhabın daha fazla zarar verecegını dusunerek ılk fıtılı kullandım. Kullanan varmı

evet canım yaa kimse bize yardımcı olmuyo anlatmıyo bize bebişlerimizde üzülür amaaaa...

bendeee sizdenim bende istiorummmmmmm o cetveldeennnnn bende kararsızlıkta var drun dediği günümü yazsam yoksa sata göremi yazsam ben sorana satdan itibaren olanı sölüorum daha hoşuma gidiorrr ay derdime bak tövbe tövbeeeee

çok olmasada tuvalete gittiğimde hep sarı lekeler görüorum çamaşırımda şimdi bu yazdığını okuyunca çok korktum yarın dr a sorayım inşallah unutmam fitilide sorarım gerçi drun verdiyse bnmkide onu destekler şekilde bilgi verecektir cnmm ağrıların içinde acil şifa diliyorum dünya şuan bnm bulantılarımın çevresinde dönüor gibi hissediorum ağrı deyince şok oldum(( aman dr unla irtibat halinde oll

Son düzenleme:

tşkr ederm cnmcm evet giderek ümidimi yitirmeye başlamışken bebişim süpriz yaptı bana :) heyecandan doktora kaç haftalık olduğunu bile soramadım ki:).sanırım 4 haftalıktır o zaman

arkadaşlar merhaba Allaha şükür bende hamileyim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Beta hcg değerim 65.16 çıktı. acaba normalmi doktor çok erken bir gebelik dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…