- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
- Konu Sahibi mehtap8080
-
Aminnn.Ben 5 haftalık oldum hala bulantı yok bende.Bir iki kere akşam yemekten sonra oldu o da hemen geçti.Bakalım bundan sonra zaman ne gösterecek.
7 ci haftdan sonra başlıyo bulantılar ama kişiye göre değişiyo belkide olmaz senin
benimde 4 haftalık ama benimde kesem gözükmedi pazartesi günü . o yüzden 15 gün sonra gel dedi. aslında 4 haftalık olma ihtimali çok zayıf çünkü en son reglim 27 aralıktaydı..dr. gittiğimde de 24 ocak tı. yani zaten reglimin üzerinden bile 1 ay geçmemiş. ama doktorlar ilk gittiğinde 4 haftalık diyor. bende çok huzursuzum aslında . bi keseyi görsem bi de kalp atışını duysam rahatlıcam..görünmemesi normal mi acaba?
hayırlı olsun canım.bende dün öğrendim hamile olduğumu.bendede aynı şey var.bende kese tam görünmedi.dr kese gibi bişe görünüyo ama idrar testi yapalım dedi.pozitif çıktı.1 hafta sonra gel kesene bakalım dedi.1 hfta sonrayı iple çekiyorum.bide ben bundan 15 gün önce adet gecikmesi sebebiyle dr gittiğimde bişe yoktu testte negatif çıkmıştı.hatta dr ultrasonda yumurtalarımı göstermişti.15 gün içinde adet olmazsan gel adet söktücü vereyim demişti.bende dün bunun için gittim (1 ay gecikme var) hamile olduğumu öğrendim.şaşırdım kaldım.benim en son adetim 16 kasım.15 gün önce böyle bişe yoktu nasıl oluyo anlamadım:26:
slm kızlar bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim..adetime 4 gün kala öğrendim kan değerim 143.4 çıktı.doktora gittik kese tabikide görünmedi şuan tam 4+0 günlük hamileyim.doktor haftaya çağırdı ayın 7sine..5 haftayı doldurmam lazımmış bnm doktorum alttan bakmıyor yani karından baktığı için herşey geç görünüyor malesef keşke vajinal ultrasondan baksa.
kızlar 13 aydır gebelik hakkında okumadığım,sormadığım hiçbrşey kalmadığı için epey bi fikir edindim.sizler 4 haftalık gebesini ve 15 gün önce yoktu nasıl olur diyorsunuz.btaskir arkadaşımda adetimin üstünden 1 ay bile geçmemiş nasıl 4 haftalık hamileyim diyor.kızlar bende şuanda 4 haftalık hamileyim ama aslında hepimiz şuanda 14-15 günlük hamileyiz.hamile kaldığımız gün 2 haftalık hamile sayılıyoruz oyüzden ehrkes karıştıyıro bu durumu ama doktorlar hangi gün hamile kaldığımızı saptayamayacakları için son adet tarihine göre hesaplıyorlar.oyüzden endişlenmeyinn 2 hafta önce hamile kaldınız ama 4 haftalık hamile sayılıyorsunuzz
evet bende duydum be korktum bnm doktorum zaten asla alttan bakmıyor geç olsun güç olmasın diyor bende tavsiyelerine uyup bekliyorum..tşk ederim..az daha beklemeni tavsiye ederim arkadaşım alttan bakarsa düşük tehlikesi geçirirsin o yüzden ilk aylarda vajinadan baktırma
hayırlı olsun canım.ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına verir inş.canım adet tarihine göre hesaplıyor diyorsun ama benimde adet tarihime göre 6 haftalık oluyor ama perşembe günü doktora gittim 4+1 haftalık dedi bende bunu anlamadım.ultrasondaki boyutlarına göremi öyle dedi onu anlamadım.yani bende adet tarihini baz almadı sanırım.
canım bende yapmak istiyorum ama yapamadım:97::97::97:.bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.dün başka bir topicte yazmışlar ama anlamadım nereden yapıldığını.
slm arkadaşlar son adet tarihim 25 aralık.bu ayda adet olmayınca gittim dün kan testi yaptırdım ve sonuç 11.7 çıktı.hamile miyim bilgi verirseniz sevinirim.
evet canım yaa kimse bize yardımcı olmuyo anlatmıyo bize bebişlerimizde üzülür amaaaa...
Ay ne güzel sen 2 haftayı bitirmişsin.Benim daha 10 günüm var ve çok korkuyorum ya bebişimi göremezsem diye.Şu günler bi geçeydi
Kızlar acıl yardıma ıhtıyacım var.
Sarı bır akıntım. kaşıntım var. Doktor fıtıl verdı bırını kullandım dıgerını salı gecesı kullanıcam bel agrım artık kuyruk sokumu ve sol popoma ındı. Agrılarım genelde solumda. Nolur yasayan varsa yorum yazsın. Fıtıl bebegıme zarar verırmı. Iltıhabın daha fazla zarar verecegını dusunerek ılk fıtılı kullandım. Kullanan varmı
bendeee sizdenim bende istiorummmmmmm o cetveldeennnnn bende kararsızlıkta var drun dediği günümü yazsam yoksa sata göremi yazsam ben sorana satdan itibaren olanı sölüorum daha hoşuma gidiorrr ay derdime bak tövbe tövbeeeee[
bendeee sizdenim bende istiorummmmmmm o cetveldeennnnn bende kararsızlıkta var drun dediği günümü yazsam yoksa sata göremi yazsam ben sorana satdan itibaren olanı sölüorum daha hoşuma gidiorrr ay derdime bak tövbe tövbeeeee[
benn olurum hayatım söyleyin tarihleri ona göre yapacam şimdi yapamsamda yarına yapamaya çalışırım
aylavyuuuuuuuusat 27.11.2010 yani bugün 9+1 günlük
ayy canım tebrik ederim insan bekleyince olmuyo ümitsizliğe kapılıyo ne zaman bırakırsan bi bakmışsın hamilesin kalp atışlarını dinlerken insan çok duygulanıyo şimdi bebiş kaç haftalık 6 haftalıkken kalp atışları duyuluyo
kızlar bahsettiğiniz ne cetvelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?