2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kuzum benim çok geçmiş olsun benimde sağ popo tarafımda öyle bir acı vardı ki kırılmış yada çıkmış gibiydi ortapedi dr normal demişti bende normal olduğunu okudum. yaklaşık bi haftadır geçmişti ama bu kez de sol tarafım agrıyor sabahtan beri yine kırılmış yada çıkmış gibi..
rahim genişliyor bebeklerimiz büyüyor yürüyüşümüz ve dengede durabilmemiz bile artık değişti
allah hayırlısıyla bunları atlatmayı ve bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

çok svindim senin adına; allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

senin ki kaç haftalık oldu?

merhaba bende sizleri takip ederek hamile olabilecegimi anladim herkese tesekkur ederim.ve iki gun once bunu testle kesinlestirdim ama bugun asiri bas agrim var

beta hcg kaç çıktı peki. aynı şey bende yaşadım. ilk giitğimde negatifti 7 gün sonra kan testim pozitif oldu ama değer 46.ymış. yani çok düşük. gebelik dışında herhangi bir kista beta değerini yükseltebiliyormuş

slm arkadaslar bende hamile oldugumu yeni ogrenenledenim 4+5 gunluk hamileyim bu benim7. hamileligim ve sadece 1 dogum yapabildim 5kezde dusuk yaptim insallah bu kez kardesi kizimi birakmaz RABBIM korur nasip eder dunyaya gelmesini insallah Allahim hepimizi korusun

günaydın canlar
maşallah ne kadar çoğalmışız :81: allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

günaydın kızlar nasılsınız? bugün 8+3 olduk ama benim ayak üşümelerim hala devam ediyor donuyor ayaklarım bazen içim titriyor sizde üşüyormusunuz? bide dünden beri sağ kasığımın üst tarafında ağrı var yumurtalık galiba korkuyorum leke yada kanama olacak diye geçer inş. (

yeni hamişler hepinizi tebrik ediyorum tek tek yazamadım sağlıklı bi şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

bugün bebişinin kalp atışlarını duyan var mııı ben 14 şubatta duycam inşallah...duyan varsa bizimle paylaşsın lütfennnn...

arkadaşlar az önce sağlık ocağında idrar testi yaptıdım hamilesin dedi kan verdim 2 gün sonra alırsın dedi şimdi çok karasızım acaba hamile olduğumu hemen ilan edeyim mi yoksa 2 gün sonra mı söliyim
bi fikir verseniz:)

bende idrar testinden sonra kan testi yaptım banada 2 gün sonra dediler dayanamadım özelde yaptırdım 3 saat sürdü sonuç 780 çıktı 4 haftalık hamileyim ben kan testinden sonra söylemiştim herkese sende öle yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…