2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

hangi hastane ki ben sabah sağlık ocagına gittim önce idar yaptı var dedi
kan içimn iki gün verdi.şimdi de özelleri arıyom 35 40 diyolar

Bütün hamişler hoşgeldiniz hamişliğiniz hayırlı uğurlu olsun.RABBİM sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin.

dayanamıyıyom ya birazada hazırlanıp gitcem

Git tabıkı. Idrar pozıtıf cıktıysa kanda negatıf cıkma bır olasılık dusunemıyorum ama ıcın rahat etsın doya doya sevın artık sende acaba mı dıye dusunme.

Insallah bugun sonucunu beklıyoruz bızı merakta bırakma

buarada bugün ocak hamilelerinin son günüüü bugün aramıza yeni arkadaşlar eklendi eklendi eklenmedi şubat anneleri topiciiii geliyooooooo

bizde kıdemleniyoruzzzzzzzzz

kızlar benim göbegiim çıktı hemen ya...acaba şişkinlikdenmi anlamadım banamı öle geldi...sizde çıktımı

kızlar bende bugün dr gittim dayanadım sadece keseyi gördük 15 gün sonraya gün verdi bebişi görmeye o zaman gitcez yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa

kızlar benim göbegiim çıktı hemen ya...acaba şişkinlikdenmi anlamadım banamı öle geldi...sizde çıktımı

Canım ne kadarlık hamılesın kı. Benımde gobegım cıktı 2 ayı bıtırdım ben ama sanırım cıkan gobegımın bebekle bır alakası yok cunku doktor ultrasonda bebegı gormek ıcın gobegıme bakmıyor kı kasıgıma bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…