- Konu Sahibi mehtap8080
-
hani forumdaki kızlaarın her yazdığının altında çıkan bir resim var o kimisi evlilik tarihi yazıor kimi kilo hesaplama bizlerde bebeklerimizin haftasını yazalım istioruz yapan çok kişi var okadar hoş ki
selam herkese! ocagın son gününde son dakika gelişmesi olarak size katıldım
mutlumuyum değilmiyim anlamadım hala şoktayım :26:
arkadaşlar merhaba Allaha şükür bende hamileyim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Beta hcg değerim 65.16 çıktı. acaba normalmi doktor çok erken bir gebelik dedi .
kizlar bende hamile oldugumu yeni ogrendim 5 haftalik hamileyim ama hic bir hamilelik belirtisi yok.migdem falanda bulanmiyo acaba bir sorun olabilirmi.8 ay once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum endiseliyim yardimci olursaniz sevinirim.
selam herkese! ocagın son gününde son dakika gelişmesi olarak size katıldım
mutlumuyum değilmiyim anlamadım hala şoktayım :26:
bende bende hamileyim adetime 2gün var 207 çıktı betahcg :)
hayırlı olsun canım değerin çok normal ama erken 2 günde 2 katına çıkıyor sen 10 gün sonra keseyi görürsün benim aynısı olmuştu çünkü ama vajinal ultrasonla görünmüştü sende görürsün insallah hayırlısıylada dünyaya getirirsin.
Git tabıkı. Idrar pozıtıf cıktıysa kanda negatıf cıkma bır olasılık dusunemıyorum ama ıcın rahat etsın doya doya sevın artık sende acaba mı dıye dusunme.
Insallah bugun sonucunu beklıyoruz bızı merakta bırakma
tebrik ederim:81:canım allah kucağınada almayı nasip etsin
hade sonuç bekliyoruzzz sendennnnn....muhtemelen sende bizdensin artık ....şimdiden hayırlı olsun....
ayyy çok sevinçliyim ayın son hamişi be miyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?