2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

hani forumdaki kızlaarın her yazdığının altında çıkan bir resim var o kimisi evlilik tarihi yazıor kimi kilo hesaplama bizlerde bebeklerimizin haftasını yazalım istioruz yapan çok kişi var okadar hoş ki

acıklaman için teşekkür ederim ben o cetveli denemiştimtam gününe tutmuyor belkide ben yapamamıştım

kizlar bende hamile oldugumu yeni ogrendim 5 haftalik hamileyim ama hic bir hamilelik belirtisi yok.migdem falanda bulanmiyo acaba bir sorun olabilirmi.8 ay once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum endiseliyim yardimci olursaniz sevinirim.

selam herkese! ocagın son gününde son dakika gelişmesi olarak size katıldım
mutlumuyum değilmiyim anlamadım hala şoktayım :26:

arkadaşlar merhaba Allaha şükür bende hamileyim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Beta hcg değerim 65.16 çıktı. acaba normalmi doktor çok erken bir gebelik dedi .

hayırlı olsun canım değerin çok normal ama erken 2 günde 2 katına çıkıyor sen 10 gün sonra keseyi görürsün benim aynısı olmuştu çünkü ama vajinal ultrasonla görünmüştü sende görürsün insallah hayırlısıylada dünyaya getirirsin.

kizlar bende hamile oldugumu yeni ogrendim 5 haftalik hamileyim ama hic bir hamilelik belirtisi yok.migdem falanda bulanmiyo acaba bir sorun olabilirmi.8 ay once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmustum endiseliyim yardimci olursaniz sevinirim.

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin:81:

arkadaşlar bişey sorcam???

4haftayı geçmiş olanlar midesi bulanan varmı çok şiddetlenecek mi ne zaman geçecek bu bulantı...

sürekli uyumak istiyorum işe gidenlerin allah yardımcısı olsun zor valla

canım bilgin için teşekkürler cumartesi tekrar gidecem inş herşey normaldir.

başta korkak anne olmak üzere tüm arkadaşlarımmm bebeğimizin kalp atışlarını gördük duymadık gördük cidden gördük hala inanamıorum canım dr um bana ekrana baksana melis dior ben algılayamıorum düşünün halimi 11.4 mm imiş boyu baya iyi gözüküorduuu bana benziooorrrrr
dr 10 gn içinde kontrole gel dedi bir daha bakalım kesene dedii seve seve dedimmmmmm

darısı hepinizinnn başınaaaaaaa kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallaaahhhh buarada ben 9+2 olarak hesaplıordum ya 7+2 imiş gelişimi neyse bnm alttaki cetveli -2 hafta olarak hesaplayacağız arttıkkk

Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusunnnnnnn

kızlarrr çok mutluyum beta hcg 7001 çıktı gerçi ne oldugunu bilmiyom ama hamileymişim bilen varsa kaç haftalığım bi cvp verin kızlaarrr

YENİ HAMİLE ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
ALLAH BEBEKLERİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN

BULANTISI olup soran arkadaşlar 6.-7. haftada bulantı başlıyor sonra gitgide artıyor benim öyle oldu günde 3 ana öğün arada da sık sık aparatif yiyorum biraz azaltıyor sabah çok hareket etmeden vücud uyandığını anlamadan kahvaltı yapmanızı tavsiye ederim daha kolay oluyor yemek yemek.Bulantı kimisinin 3. ayda bitiyormuş kimisinin benim ailemde olduğu gibi 5. ayda bitebiliyor hem bünye hem genetik galiba ama umarım hiç bulantısı olmayanlardansınızdır

GÖBEĞİM ŞİŞTİ diyen arkadaşlar pek hareket edemiyorsanız vücut hazırlığa giriyor kas kaybediyor yağ biriktiriyormuş bu yüzdende göbekleniyoruz aslında daha erkenken.çalışanlar daha şanslı hareketli hayatları nedeniyle..bizimde günde en az 30dk yürüyüş yapmamız gerekiyormuş..

Hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…