2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Hayırlı olsun Seda arkadaşım gözün aydın
genelde regli tarihinden itibaren hafta hafta sayılıyor doktor öyle saymıştı
mesela benim 2 aralık regli günüm şimdi 8hafta+4 günlük yani 9. haftadayım
sanada tavsiye ederim

benim son adet tarihimin ilk gümü 28 aralık ne kadar olmuş ki

netten baktım 4 haftalık faln diyo ama emin olmak için dok gösterim tahlil sonucunu

yarın 5. haftanı bitirip 6. haftana başlıyorsun ama genelde 5+1 5+2 diye sayılıyor
yani sen yarın 5+0 oluyorsun gözün aydın canım
bebek gelişmelerini okurken 6.haftayı okuma zamanın gelmiş maşallah

yarın 5. haftanı bitirip 6. haftana başlıyorsun ama genelde 5+1 5+2 diye sayılıyor

çook saol ilgin için çok mutlu oldum böle güzel arkadaşlıklar çok mutlu ettisorduğum sorular cvplanıyo ben çok mutlu oluyom.ooff ne mutluyum ben bugün.ne çok mutlu kelmesi kullandım:))

Sedacım tebrik ederimmmm topicinn son hamilesi sensin asla unuttulmazsınnnnn

kızlar 1 saat kaldı kıdemlenioruuzzzz ben bir bakim 2011 şubat hamileleri topici açıldıysa hayırlı olsun diyimmmm ay ne aceleciyim yahuD bnden önce keşfeden olursa bana link versinnnnnnn

canım daha 4 haftalık değil son adet gününden başlasa saymaya e bir de 1 haft içinde yumurta döllense rahim duvarına yapışsa anca olsa olsa 2. 3 haftalıktır o teyzesi
ama olsun
iyi ki olmuş

canım daha 4 haftalık değil son adet gününden başlasa saymaya e bir de 1 haft içinde yumurta döllense rahim duvarına yapışsa anca olsa olsa 2. 3 haftalıktır o teyzesi
ama olsun
iyi ki olmuş

aslında doğrusu o bebeğin tam zamanını gösteriyor ama bütün test zamanları doğum tarihi bebek gelişim tablosu regli gününe göre yapılıyor o yüzden diğer yöntem kafa karıştırabiliyor benim arkadaşım senin dediğin gibi hesaplıyordu 2li test zamanını kaçırıyordu o yüzden bende o hesaplamayı hiç yapmıyorum ne olur ne olmaz :96:

en mantıklısı sabredip dr un kalp atışını duyduğunda söylediği tarih bende 9+2 diye ehsaplarken 7+2 yazdı bugün ekran

Selam arkadaşlar...bende ocağın 24ünde hamileliğimi öğrendim..Dra gittim,şuan 5 haftalıkmış..2 hafta sonra bizde kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz...Allah hepimizin bebişilerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,inşallaaaaah..

kan testi yapmadı dr. sadece idrar testi yaptı ve pozitif çıktı.kan değerimi bilmiyorum malesef

cnm hayırlı olsun sen vajiliydin deilmi? bende vajiyi geçtiğimiz yaz yendim ağustos ayında ve şuan 8+4 hamileyim allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip kısmet eder inş.

günaydın arkadaşlar. bende 9. hafta içindeyim ama çok tedirginim. içimde ne yapıyo yaşıyor mu diye. hissetmek istiyoruım galiba ama daha çok erken. mide bulantılarımda geçti sayılır. bulanırsa daha mutlu oluyorum. çok garip duyguylar içindeyim. sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum. birde pcos hastası olduğum için hiç beklemiyordum hemen kendiliğinden olacağını. allahım nasip etti çok şükür. tamamınıda getirir inşallah. hepimiz için dua edşyorum. sağlıklı bir hamilelik geçiririz inşallah.allah olmayan herkese nasip etsin

sizinde ateşiniz çıkıyormu. 4 gündür sayıklatacak derecede ateşim var özellikle geceleri çok kötü oluyorum. aynı şeyi yaşıyan varmı merak ettim.

sizinde ateşiniz çıkıyormu. 4 gündür sayıklatacak derecede ateşim var özellikle geceleri çok kötü oluyorum. aynı şeyi yaşıyan varmı merak ettim.

bende tam tersi var canım ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor bazen içim titriyor yorgun bitkin hissediyorum kendimi bide bel ağrım var kuyruk sokumum çok kötü yattımmı kalkamıyorum eğildimmi doğrulamıyorum doktora gidicem bugün kontrolüm var bakalım inş. iyi haberlerle dönerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…