- Konu Sahibi mehtap8080
-
sizinde ateşiniz çıkıyormu. 4 gündür sayıklatacak derecede ateşim var özellikle geceleri çok kötü oluyorum. aynı şeyi yaşıyan varmı merak ettim.
başta korkak anne olmak üzere tüm arkadaşlarımmm bebeğimizin kalp atışlarını gördük duymadık gördük cidden gördük hala inanamıorum canım dr um bana ekrana baksana melis dior ben algılayamıorum düşünün halimi 11.4 mm imiş boyu baya iyi gözüküorduuu bana benziooorrrrr
dr 10 gn içinde kontrole gel dedi bir daha bakalım kesene dedii seve seve dedimmmmmm
darısı hepinizinnn başınaaaaaaa kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallaaahhhh buarada ben 9+2 olarak hesaplıordum ya 7+2 imiş gelişimi neyse bnm alttaki cetveli -2 hafta olarak hesaplayacağız arttıkkk
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusunnnnnnn
ewettt hamileyim kesinleşti inş. hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim:)
hadi bakalım sende son anda bize katıldın..ocak anneciği oldun...rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizi inşallah...
en mantıklısı sabredip dr un kalp atışını duyduğunda söylediği tarih bende 9+2 diye ehsaplarken 7+2 yazdı bugün ekran
yok canım.bende hiçbir belirti yok.ne kasık ağrısı ne bulantı nede baş dönmesi.sadece göüslerde ağrı var okadar. canım dr görünmende fayda var.bildiğim kadarıyla bebeği etkiliyomuş ateş yükselmesi
slm arkadaşlar ben de bugün ocağın son günü bu duyguyu yaşadım.süper bişiymiş.
çalışan gebişler patronlarınıza söledinizmi bebişleriben hiç söyemesem keşke resmen eziyet edicekler off. bir öncekinde demedikleri kalmamıştı (aldır bile dediler) şimdi ne yapcam en az doğum parası için falan çalışmam gerek offf zor günler bekler beni..
hadi ya bayada fark varmış bakalım bende 12 şubatta gidicem kontrole o zaman ne diyecek doktor
Ya neden böle vicdansız insnalar varrr bnm eski işyerimdede ben oruçluyum dediğimde iftar yaptırtmazdı patronum böle bir hayvandı tam fitar vakti iş verir elimden yemeğimi alır tıkınacağına çalış falan derdi şimdi evhanımıyım çok şükür ve senin için çok üzüldüm allah merhamet versin sana bunları edenlere
gerçekten böle insanlar var mı ya şaka gibi oruç tutmayabilir ama saygı göstermeli yada hamilelere ayrıcalık vermeli bunların sanki hiç anneleri yok yada hiç anne olmayacaklar annelik kutsaldır
Ay canım haklısın benide bnmle aynı şeyleri yaşayanları okumak şaşırtıor
mesela ayaklarım buz gibi diyen arkadaşlarım bnmde öle görseniz dün ağladım ağrı yapıor soğukk kat katda giyindiğim halde nedenini bilen var mı bnm dr a sormak hiç aklıma gelmedi.
Ya neden böle vicdansız insnalar varrr bnm eski işyerimdede ben oruçluyum dediğimde iftar yaptırtmazdı patronum böle bir hayvandı tam fitar vakti iş verir elimden yemeğimi alır tıkınacağına çalış falan derdi şimdi evhanımıyım çok şükür ve senin için çok üzüldüm allah merhamet versin sana bunları edenlere
cnm bende çok üşüyorum en çokta ayaklarım donuyor bugün doktor kontolüm var bütün şikayetlerimi not aldım hepsini sorcam inş. yarın anlatırım gelişmeleri bebişim sağlıklıdır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?