2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

sizinde ateşiniz çıkıyormu. 4 gündür sayıklatacak derecede ateşim var özellikle geceleri çok kötü oluyorum. aynı şeyi yaşıyan varmı merak ettim.

yok canım.bende hiçbir belirti yok.ne kasık ağrısı ne bulantı nede baş dönmesi.sadece göüslerde ağrı var okadar. canım dr görünmende fayda var.bildiğim kadarıyla bebeği etkiliyomuş ateş yükselmesi

Son düzenleme:

amiinnnnn...çok sevindim çok heyecanlandım ya bana çok var daha 14 şubatta dinlicem ben...rabbim yardım etsin bebişlerimize onlarda sıkı sıkı tutunsun annelerine...

ilk evlendiğim zaman korunuyordum yaklaşık 3 ay önce korunmayı bıraktım ve hep bu portalı okurdum hamile kalmak ve bende onlar gibi yazmak isterdim.hamile kalmak için neler yapmak gerektiğini okurdum burdan ..ve birgün...bende burda yer aldım...o kadar mutluyum ki burda o kadar ii insanlar var ki her soruna cvp verip seninle seviniyorlar.bu reelde olmayan bir duyarlılık.ne kadar şanslıyız aslında bebişlerimizinde bir sürü portal arkadaşı olacak...bütün anneler birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım.en çabuk kabul gören dua arkadaşının haberi olmadan onun adına ettiğin duadır unutmayın..sağlıkla...

Son düzenleme:
Ay canım haklısın benide bnmle aynı şeyleri yaşayanları okumak şaşırtıor

mesela ayaklarım buz gibi diyen arkadaşlarım bnmde öle görseniz dün ağladım ağrı yapıor soğukk kat katda giyindiğim halde nedenini bilen var mı bnm dr a sormak hiç aklıma gelmedi.

çalışan gebişler patronlarınıza söledinizmi bebişleri ben hiç söyemesem keşke resmen eziyet edicekler off. bir öncekinde demedikleri kalmamıştı (aldır bile dediler) şimdi ne yapcam en az doğum parası için falan çalışmam gerek offf zor günler bekler beni..

nazar değmesin arkadaşım ne güzel bir hamilelik benimde öyle olsaydı keşkeeee

Ya neden böle vicdansız insnalar varrr bnm eski işyerimdede ben oruçluyum dediğimde iftar yaptırtmazdı patronum böle bir hayvandı tam fitar vakti iş verir elimden yemeğimi alır tıkınacağına çalış falan derdi şimdi evhanımıyım çok şükür ve senin için çok üzüldüm allah merhamet versin sana bunları edenlere

gerçekten böle insanlar var mı ya şaka gibi oruç tutmayabilir ama saygı göstermeli yada hamilelere ayrıcalık vermeli bunların sanki hiç anneleri yok yada hiç anne olmayacaklar annelik kutsaldır

gerçekten böle insanlar var mı ya şaka gibi oruç tutmayabilir ama saygı göstermeli yada hamilelere ayrıcalık vermeli bunların sanki hiç anneleri yok yada hiç anne olmayacaklar annelik kutsaldır

yaaa çok böle insanlar Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ve allah çalışan hamilelere yardım etsin

cnm bende çok üşüyorum en çokta ayaklarım donuyor bugün doktor kontolüm var bütün şikayetlerimi not aldım hepsini sorcam inş. yarın anlatırım gelişmeleri bebişim sağlıklıdır umarım

ben bu açıdan çok şanslıyım benim patronum kocam...yani büyük patron benim hehehhhh....zaten bişey demiyodu bana şimdi hamileyim die o kadar caz yapıorum ki diyeceği varsada söylemiyo....

cnm bende çok üşüyorum en çokta ayaklarım donuyor bugün doktor kontolüm var bütün şikayetlerimi not aldım hepsini sorcam inş. yarın anlatırım gelişmeleri bebişim sağlıklıdır umarım

benimde ayaklarım buzzzz gibi çalışırken masanın altına soba koyuyorum valla ancak kesiyo soğuğu...benimde küçük bi not defterim var eşimle sormak istediklerimizi kaydediyoruz.buraya soru cevap şeklinde yazacağım hepimiz bilinçlenelim die....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…