2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

cnm bende çok üşüyorum en çokta ayaklarım donuyor bugün doktor kontolüm var bütün şikayetlerimi not aldım hepsini sorcam inş. yarın anlatırım gelişmeleri bebişim sağlıklıdır umarım

bnde dün listeyle gittim ama yinede unuttuklarım olmuş sanada fikir vermesi açısından yazayım canım

kan uyuşmazlığı varmı diye sor bizde var
kilo ve tansiyon ölçtür
sat ile bebeğin tarihi tutuormu onu sor
bulantın vs varsa sor anlat bana ilaç verdi
ayakların buz gibi olmasınıda sor mutlakaaaa
yaklaşık doğum tarihinni sor
kontrol tarihlerini sor
ailende kalıtımsal bir hastalık varsa onu sor bebeğe bi etkisi olurmu diye

ve hayırlısı olsunnn bebişine bizm içinde baakkkkk

çok saol cnm hatırlattığın için haklısın ne kadar not alsamda kesin unuttuğum şeyler olacak. bugün 8+4 oldum sata göre ama bakalım doktorum kaç diyecek. kan uyuşmazlığı yok bizde bildiğim kadarıyla ben b pozitifim eşimde a pozitif. ama beni endişelendiren küçükken kalp romatizması geçirmiş olmam doğumumu etkilermi acaba normal doğumdan çok korkuyorum sezeryanda da narkozdan korkuyorum kalbim hızlı çalışıyor nabız atışlarım yüksek bunu konuşucam muhakkak. zor bir süreç geçiricez allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar size doktorunuz ilaç olarak neler verdi kimisine hemen folic asitle birlikte kan demir hapı veriyorlarmış bana sadece folıc asıt plus verdiler bulantı içinde bir ilaç verdiler ama evde olduğum sürece kullanmıyorum çekiyorum valla ilaç bi garip yapıyor beni dr gidince ya değiştiricem yada hiç ilaç kullanmayacağım en iyisi galiba ilaç aldıkça rahatsız oluyorum kimyasal diye
bide ben 8+5 deyim ilaçlar zamanla değişiyor yada başka ilaçlar ekleniyormuş galiba..

Son düzenleme:

Amin cnmmm herşey çok iyi geçer umarım pozitif düşünmemiz lazım daha çoookk değişik günler beklior bizi kan uyuşmazlığınız yok maşallah canım sevindim evet çok ayrıntılı tüm içindekileri dök cnmm kaçta randevun?

Arkadaşlar Ben Daha Önce Bir Düşük Yaşamıştım

Bugün Doktora Gittim 4 Haftalık Hamilesin dedi Gebelik Kesesi Görüldü
2 Hafta Sonra Kalp Atışı İçin Gel Dedi Doktor.

mrb canım bende 5 haftalık hamıleyım tahmınıme gore daha once düşük yaptım bende ama ben doktora gıtmedım erken oldugunu dusunuyorum acaba gıtsemmı ki..

Elevit
Maflor
Gynoferon
zofer
dramamine
folidoce

bnm biraz abartı dimi kimi vitamin kimi bağırsak kimi bulantı kimi demir için

Elevit
Maflor
Gynoferon
zofer
dramamine
folidoce

bnm biraz abartı dimi kimi vitamin kimi bağırsak kimi bulantı kimi demir için

dramamin kullandım bulantı için sürekli uyku yaptı bana içinde sakinleştiricimi varmış ne birde folic kullanıyorum kansızlığım sınırda sınır altına düşmedi diye demir hapıda vermediler vitaminden hiç bahsetmediler galiba bazı dr.lar ilaç kullandırmaya karşı anlayamıyorum ki kimisi hiç ilaç vermiyormuş sebze meyve et yiyin düzenli yeter diyormuş.. hayırlısı artık ne denirse onu yapıyoruz neyseki internet denen teknoloji sağolsun sorup öğreniyoruz paylaşıyoruz

evt pozitif düşünmek gerek ama insanın aklında soru işaretleri hep oluyo ben çok evhamlıyımdır inş. güzel haberler alırım bugün. randevum saat 4:45te sabırsızlıkla bekliyorum :)) en son 18 ocakta gitmiştim keseyi gördü o gün kalbi atmaya başlamış dedi bakalım bugün neler diyecek bebişim büyümüşmü

banada sadece folik asit verdi ama bir sürü test de verdi testlerden sonra belli olcak diğer ilaçlar...folic asit zararsız bebek gerekeni alıyor fazlası idrarla atılıyo.zararlı olsa vermezdi doktor bebeğim evham yapma iyi düşün iyi olsun herşeyyyy

Bnm demir depom boş olduğun için ilk başta hemen verdi ilacı son 10 12 gündürde çok kötyüm hiç yemek yemedim pişmiş yemek diyelim çikolata cips kraker falan yiyorum ondan bu kadr ilaç verdi güçkazanayım diye

doğru diyorsun annecik..ne bileyim annelik garip bir duygu sanki bişeyler eksik olursa fındık kurduma bişey olacakmış gibi geliyor bir geliyolar bir gidiyolar işte

bende sata göre 8+4 üm şimdilik sadece folik asit kullanıyorum ama bugün doktoruma gidince sorucam belki kansızlık vardır kan ilacıda verir.

ay canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah bu ağır dönemi

en çok zor gelen sık sık tuvalete çıkmak oluyo ya.bebğimizin içinde bulunduğu sıvı her yarım saatte bir kendini yenilediği için günde 8-10 bardak su içmek gerekiyor.bende bir su firmasının yaptığı küçük animasyonu bilgisayarıma indirdim.her yarım saatte bir bilgisayar ekranımın sağ alt köşesinden bir pet şişe fırlayıp "heyy sen 1 bardak suyunu içtinmi "deyip suyun yararları hakkında bilgi veriyo bide müzikli çıkıyo farketmemek imkansız.ben ki haftada 1 bardak su içerdim şimdi 2 ltre su içiorum :) su içemeyen annelere tavsiye benden...

banada msj atsana özelden bnde yüklim pc yeee gerçi su bile midemi bulandırıor bnmmmmm ama belki gaza gelirim okdr çok ilaç içiorumki düşün 1 bardak suyla tüm ilaçları içmeye çalışıorum

AMİN. senin eski patronunda orjinalmış ama ne insafsızlık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…