- Konu Sahibi mehtap8080
-
kızlarrr çizelgemi yaptım sonunda
en çok zor gelen sık sık tuvalete çıkmak oluyo ya.bebğimizin içinde bulunduğu sıvı her yarım saatte bir kendini yenilediği için günde 8-10 bardak su içmek gerekiyor.bende bir su firmasının yaptığı küçük animasyonu bilgisayarıma indirdim.her yarım saatte bir bilgisayar ekranımın sağ alt köşesinden bir pet şişe fırlayıp "heyy sen 1 bardak suyunu içtinmi "deyip suyun yararları hakkında bilgi veriyo bide müzikli çıkıyo farketmemek imkansız.ben ki haftada 1 bardak su içerdim şimdi 2 ltre su içiorum :) su içemeyen annelere tavsiye benden...
ayy ne güzel bi yöntem bulmuşsun. benimde suyla hiçmi hiç aram yoktur.günde 1 bardak zor içerim. :85: aklıma geldikçe içiyorum ama çok yetersiz. nerden indirdin canım.bende indirem bilgisayarıma belkim faydası olur.bana linkini verirmisin?
tebriklerrr çook şeker olmuşşş
nejla erkekmi istiorsun yoksaaaa mavi yapmışsınnnn
canım hayat suyun sitesinde su içmeyi hatırlatma var ordan indir çok güzel bişey ben bol bol su içiyorum :)
cnm hayırlı olsun sen vajiliydin deilmi? bende vajiyi geçtiğimiz yaz yendim ağustos ayında ve şuan 8+4 hamileyim allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip kısmet eder inş.
Evet canım,vajiydim ama 3 ay önce yendim çok şükür...Alıştıktan sonrada bebiş için deneme yaptık..şükürki hemen tuttu..Amiiin,canım inşallah,Allah sağlıkla bebişini kucağına almayıda nasip etsin...
yaptım bndeee saol korkak anne işime yarıycak gibi geldiii
çok sevindim cnm bizde fazla beklemedik bende çok fazla akıntı vardı hala var gerçi geçmedi doktora çıkmıştım ilaç tedavisi görürken hamile kaldım demekki önce enfeksiyondan kurtulmak gerekiyor o zaman hamile kalmak kolaylaşıyorallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
indirdim çok güzel bişeymiş bu.iyiki söyledin valla.çok işe yarıyacak.su içmeyen anne adaylarıda indirsin mutlaka.
en çok zor gelen sık sık tuvalete çıkmak oluyo ya.bebğimizin içinde bulunduğu sıvı her yarım saatte bir kendini yenilediği için günde 8-10 bardak su içmek gerekiyor.bende bir su firmasının yaptığı küçük animasyonu bilgisayarıma indirdim.her yarım saatte bir bilgisayar ekranımın sağ alt köşesinden bir pet şişe fırlayıp "heyy sen 1 bardak suyunu içtinmi "deyip suyun yararları hakkında bilgi veriyo bide müzikli çıkıyo farketmemek imkansız.ben ki haftada 1 bardak su içerdim şimdi 2 ltre su içiorum :) su içemeyen annelere tavsiye benden...
Canım bana da gonderırmısın adresı. Bende yazdan yaza su ıcen cınstenım
ben patlasamda 1 yudum da olsa görünce içesim gelio ...işe yarar inşallah.bazen vucut alışıyo saat gelmeden ben içiorum şişeyi yere koyarken animasyon çıkıyo..ben önce davranıyorum hehehhh.... benim eşim 4 tane pet şişe dolduruyo sabah akşama kadar biterse ogün benim için bir sürprizi oluyo.(benimki azıcık odun da) böyle zamanlarda biraz sürpriz göreyim diye dayıyorum suyu :))
Amiiiin canım...Çok geçmiş olsun,buarada...Vaji bitti şimdide alttan muayeneden ve normal doğumdan korkuyorum ama drum normal doğum da ısrarlı..Sadece bende mi var acaba bu durum?bunuda merak ediyorum yaa..Bebişimize kavuşunca hepsi geçecek inşallah ama bu durumu nasıl atlatacağım bilmiyorum..
ay çok şekermiş bnde 2 aydır kocamın başının etini yiyordum hamile kaldım bi kutlamadın insan bi tatlı alır eve gelirken diye ben çieçek sevmemde alerjimde var zaten
dün bana banyo oturağı aldı kalp atışını duyunca nasılsa tatlı yiyemiosun kusuyosun bnde tatlı yerine bunu aldım dedi düşünceli kocam bnmmm romatizmmmmmminn kralııııı
canım hayat suyun web sitesinden indirebilirsin.su içmeyi hatırlatma var orda ana ekranda bir pet şişe tıkla indir boll boll su iç sende..
Sagol canım ındırdım kurdum hemen gıdıyorum su içmeye.
doğalarında yok incelik heralde en azından benimkinin canım tatlı çekiyo dedim sabah aşerdim tamam canım akşam eve giderken alırız dedi ya.....:))) aşermek ne daha öğretemedim de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?