2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ayy ne güzel bi yöntem bulmuşsun. benimde suyla hiçmi hiç aram yoktur.günde 1 bardak zor içerim. :85: aklıma geldikçe içiyorum ama çok yetersiz. nerden indirdin canım.bende indirem bilgisayarıma belkim faydası olur.bana linkini verirmisin?

canım hayat suyun sitesinde su içmeyi hatırlatma var ordan indir çok güzel bişey ben bol bol su içiyorum :)

cnm hayırlı olsun sen vajiliydin deilmi? bende vajiyi geçtiğimiz yaz yendim ağustos ayında ve şuan 8+4 hamileyim allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip kısmet eder inş.

Evet canım,vajiydim ama 3 ay önce yendim çok şükür...Alıştıktan sonrada bebiş için deneme yaptık..şükürki hemen tuttu..Amiiin,canım inşallah,Allah sağlıkla bebişini kucağına almayıda nasip etsin...

çok sevindim cnm bizde fazla beklemedik bende çok fazla akıntı vardı hala var gerçi geçmedi doktora çıkmıştım ilaç tedavisi görürken hamile kaldım demekki önce enfeksiyondan kurtulmak gerekiyor o zaman hamile kalmak kolaylaşıyor allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

indirdim çok güzel bişeymiş bu.iyiki söyledin valla.çok işe yarıyacak.su içmeyen anne adaylarıda indirsin mutlaka.

yaptım bndeee saol korkak anne işime yarıycak gibi geldiii

ben patlasamda 1 yudum da olsa görünce içesim gelio ...işe yarar inşallah.bazen vucut alışıyo saat gelmeden ben içiorum şişeyi yere koyarken animasyon çıkıyo..ben önce davranıyorum hehehhh.... benim eşim 4 tane pet şişe dolduruyo sabah akşama kadar biterse ogün benim için bir sürprizi oluyo.(benimki azıcık odun da) böyle zamanlarda biraz sürpriz göreyim diye dayıyorum suyu :))

Amiiiin canım...Çok geçmiş olsun,buarada...Vaji bitti şimdide alttan muayeneden ve normal doğumdan korkuyorum ama drum normal doğum da ısrarlı..Sadece bende mi var acaba bu durum?bunuda merak ediyorum yaa..Bebişimize kavuşunca hepsi geçecek inşallah ama bu durumu nasıl atlatacağım bilmiyorum..

Canım bana da gonderırmısın adresı. Bende yazdan yaza su ıcen cınstenım

ay çok şekermiş bnde 2 aydır kocamın başının etini yiyordum hamile kaldım bi kutlamadın insan bi tatlı alır eve gelirken diye ben çieçek sevmemde alerjimde var zaten

dün bana banyo oturağı aldı kalp atışını duyunca nasılsa tatlı yiyemiosun kusuyosun bnde tatlı yerine bunu aldım dedi düşünceli kocam bnmmm romatizmmmmmminn kralııııı

saol cnm bende alttan muayeneden korktuğum için doktora gitmedim hep erteledim hastalıkta tabi ilerliyo doğal olarak neyse sonunda gittim muayeneye daha önce vajili olduğumu söyledim daha nazik olsun diye :)) sonra vajinal ultrasonla baktı alttan hiçte korktuğum gibi acımadı zaten o aletin ucuna jel sürüyo hemen giriyo hiç korkma muayeneden ama artık hamişsin muayene etmez alttan mecbur kalmadıkça. beni 18 ocakta yine alttan muayene etti kahverengi leke geliyodu o yüzden yoksa normalde üstten bakıyo ultrasonla. düşük tehlikesi varmış ilişki yasak dedi bakalım bugün yine gitçem inş. düşük riski kalmamıştır.

doğalarında yok incelik heralde en azından benimkinin canım tatlı çekiyo dedim sabah aşerdim tamam canım akşam eve giderken alırız dedi ya.....:))) aşermek ne daha öğretemedim de....

Sagol canım ındırdım kurdum hemen gıdıyorum su içmeye.

bardakla su içmek bazen üşendirir seni bir pet şişe al yanına ben nereye gitsem götürüyorum özellikle tv izlerken çok içiliyo fark etmeden.böylelikle sana suyu hatırlatma ihtimalide çoğalıyo... öyle az su içerdim ki su içmenin püf noktaları üzerine ihtisas yaptım yanii....:) ama şimdi günde 2 ltre içiorummmm

doğalarında yok incelik heralde en azından benimkinin canım tatlı çekiyo dedim sabah aşerdim tamam canım akşam eve giderken alırız dedi ya.....:))) aşermek ne daha öğretemedim de....

bnm bu konulardaki kocam internet cnm bişimi istior açıorum yemek sepetini evime yakın yerden sipariş ediorum artık nasıl olsa bnmkinin alacağı yok dün gece makarna çekti cnm ama böle soslu bişi tmm taxime gidince yersin dedi biz taxime yılda1 kere flan gideriz artık onuda yapamayız düşünceye bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…