- Konu Sahibi mehtap8080
-
bnm bu konulardaki kocam internet cnm bişimi istior açıorum yemek sepetini evime yakın yerden sipariş ediorum artık nasıl olsa bnmkinin alacağı yok dün gece makarna çekti cnm ama böle soslu bişi tmm taxime gidince yersin dedi biz taxime yılda1 kere flan gideriz artık onuda yapamayız düşünceye bakk
bnm bu konulardaki kocam internet cnm bişimi istior açıorum yemek sepetini evime yakın yerden sipariş ediorum artık nasıl olsa bnmkinin alacağı yok dün gece makarna çekti cnm ama böle soslu bişi tmm taxime gidince yersin dedi biz taxime yılda1 kere flan gideriz artık onuda yapamayız düşünceye bakk
saol cnm bende alttan muayeneden korktuğum için doktora gitmedim hep erteledim hastalıkta tabi ilerliyo doğal olarak neyse sonunda gittim muayeneye daha önce vajili olduğumu söyledim daha nazik olsun diye :)) sonra vajinal ultrasonla baktı alttan hiçte korktuğum gibi acımadı zaten o aletin ucuna jel sürüyo hemen giriyo hiç korkma muayeneden ama artık hamişsin muayene etmez alttan mecbur kalmadıkça. beni 18 ocakta yine alttan muayene etti kahverengi leke geliyodu o yüzden yoksa normalde üstten bakıyo ultrasonla. düşük tehlikesi varmış ilişki yasak dedi bakalım bugün yine gitçem inş. düşük riski kalmamıştır.
Evet erkekler henuz kavrayamadılar bu hamıleleık olayını belkı karnımız bıraz daha buyuyunce anlıcaklar. Ben de agrılardan dolayı cok sıkayetcıyım. Esım gecen gun nasılsın dedı ıyıyım ama kasıgım agrıyor dedım psikolojıktır dedı. Yuzune baktım kaldım. Agrım var yanı var ıste yasıyorum ben o agrıyı cekıyorum psıkolojık falan degıl. Neden soruosun kı nasılsın dıe.
Yaaaa yerım sızı yaaaaaöldurdunuz benı gulmekten. Ben daha asermedım. Du bakayım musaıt bı zamanda asereyım ne olacak
Canım çok sağol yaaa...içimi rahatlattın,okadar korkuyordumki anlatamam...Şimdi biraz daha rahatladım,inşallah düşük riski kalmamıştır canım..Sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine..
ahahahahah öldüm gülmekten bu lafaaa
ağrı içinde bizdede öle bugün ilaçlar sayesinde ilkdefa öğürmedim ama içtiğim su çıkıor içimden eşim telde nasılsın dedi böle bölle diorum olsun olsun iyi iyi dior ayyyy dedimmmmmmm ayyyyyy
sende saol cnm inş. hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
kızlar ben çıkıyorum birazdan doktora gidicem bebişimi görmeyedualarınızı esirgemeyin benden hoşçakalın yarın görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum birazdan doktora gidicem bebişimi görmeyedualarınızı esirgemeyin benden hoşçakalın yarın görüşürüz
Ay yuruyuse cıkacaktım ama bırı kocasının catlak bır lafını yazarmı acaba dıye bekemekten cıkamıyorum. Bu sayfaları okuken bu kadar gulecegım aklıma gelmzdı
Delirmemek elde değil kızlar kocalarımızın hepsını bı odaya hapsetsek ne gereksız muhabbetler cıkcak yaa.
-Sıkıldım artık bu odada
-olsun ıyıdır ıyı
-Cok acıktım yıcek bıssey yokmu gunlerdır acım yaaaa
-Taksıme gıdınce yersın
-Beyler bu odada oksıjenmı azaldı ne
-Bosver psıkolojıktır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?