2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Biranda gunde 2 lıtre ıcmeye baslayabılecegımı sanmıyorum ama 1 lıtreyle baslayayım bugun bakalım basarabılecekmıyım

eşlerimiz hamileliğin ne olduğunu anlayamazki onlar hala idrak edemiyor ne yaşadığımızı geçen akşam markete gittik örnek ben diyorum şunu alalım mı boşver diyo gerek yok ya belki benim canım çekti illaki söylemem mi gerek canım çekti diye ya aslında normalde öyle herşeye özenen biri deilimdir ama şimdi bebek var korkuyorum bişey olur diye ne aklıma gelse azda olsa yemek istiyorum allah yardım etsin bize :))

Yaaaa yerım sızı yaaaaa öldurdunuz benı gulmekten. Ben daha asermedım. Du bakayım musaıt bı zamanda asereyım ne olacak

Evet erkekler henuz kavrayamadılar bu hamıleleık olayını belkı karnımız bıraz daha buyuyunce anlıcaklar. Ben de agrılardan dolayı cok sıkayetcıyım. Esım gecen gun nasılsın dedı ıyıyım ama kasıgım agrıyor dedım psikolojıktır dedı. Yuzune baktım kaldım. Agrım var yanı var ıste yasıyorum ben o agrıyı cekıyorum psıkolojık falan degıl. Neden soruosun kı nasılsın dıe.

Canım çok sağol yaaa...içimi rahatlattın,okadar korkuyordumki anlatamam...Şimdi biraz daha rahatladım,inşallah düşük riski kalmamıştır canım..Sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine..

ben ne zaman kasıklarım ağrıyo desem niye diyo bana (benimki azcık balık hafızalı)her seferinde yeniden gebelikten olduğunu detaylarıyla anlatıyorum. en son dün bağırdım artık bana ne derse beğenirsiniz ?tamam canım hamilelikten psikolojin bozuldu senin ondan kızdın bana dedi yaa...gebeyim dedim deli diill...

Yaaaa yerım sızı yaaaaa öldurdunuz benı gulmekten. Ben daha asermedım. Du bakayım musaıt bı zamanda asereyım ne olacak

ahahahahah öldüm gülmekten bu lafaaa

ağrı içinde bizdede öle bugün ilaçlar sayesinde ilkdefa öğürmedim ama içtiğim su çıkıor içimden eşim telde nasılsın dedi böle bölle diorum olsun olsun iyi iyi dior ayyyy dedimmmmmmm ayyyyyy

Canım çok sağol yaaa...içimi rahatlattın,okadar korkuyordumki anlatamam...Şimdi biraz daha rahatladım,inşallah düşük riski kalmamıştır canım..Sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine..

sende saol cnm inş. hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Delirmemek elde değil kızlar kocalarımızın hepsını bı odaya hapsetsek ne gereksız muhabbetler cıkcak yaa.

-Sıkıldım artık bu odada
-olsun ıyıdır ıyı

-Cok acıktım yıcek bıssey yokmu gunlerdır acım yaaaa
-Taksıme gıdınce yersın

-Beyler bu odada oksıjenmı azaldı ne
-Bosver psıkolojıktır o

Ay yuruyuse cıkacaktım ama bırı kocasının catlak bır lafını yazarmı acaba dıye bekemekten cıkamıyorum. Bu sayfaları okuken bu kadar gulecegım aklıma gelmzdı

kızlar ben çıkıyorum birazdan doktora gidicem bebişimi görmeye dualarınızı esirgemeyin benden hoşçakalın yarın görüşürüz

kızlar ben çıkıyorum birazdan doktora gidicem bebişimi görmeye dualarınızı esirgemeyin benden hoşçakalın yarın görüşürüz

Dularımız senınle canım hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah aksama yaz mutlaka merakta bırakma bızı. Bebısını gordugunde bızden selam soyle...

Dularımız senınle canım hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah aksama yaz mutlaka merakta bırakma bızı. Bebısını gordugunde bızden selam soyle...

Ay yuruyuse cıkacaktım ama bırı kocasının catlak bır lafını yazarmı acaba dıye bekemekten cıkamıyorum. Bu sayfaları okuken bu kadar gulecegım aklıma gelmzdı

Kızlar sanırım bu konuda yazacak olan yok o zaman sevkan once cıceklerını sular sonrada yuruyuse cıkar. Byy

-beyler bugünde bnm doğum günüm
- ha iyi al bu ecza dolabı bi işini görür

esracım merakla beklioruz iyi haberlerii canım

sevkancım ne güzel yürüyüşeçıkabiliorsun ben ayakta bile duramıorum hemen midem bulanıor yoruluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…