- Konu Sahibi mehtap8080
-
bende 25 ocakta öğrendim ve dün kese görüldü. benim ki mücizevi bir hamilelik.bu ay tüp bebek denenecekti herşeyi hazırşamıştık rapor çıkarttık eşim izne ayrıldı ve ben adet beklerken adet görmedim.Ailemde herkese büyük bir süpriz oldu.geçen yıl aşılamalarım bile tutmamıştı.Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın.
bende 25 ocakta öğrendim ve dün kese görüldü. benim ki mücizevi bir hamilelik.bu ay tüp bebek denenecekti herşeyi hazırşamıştık rapor çıkarttık eşim izne ayrıldı ve ben adet beklerken adet görmedim.Ailemde herkese büyük bir süpriz oldu.geçen yıl aşılamalarım bile tutmamıştı.Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın.
tebriklerrr çook şeker olmuşşş
nejla erkekmi istiorsun yoksaaaa mavi yapmışsınnnn
hayırlı olsun arkadaşlar çok sevindim.Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza versin inş.bende 25 ocakta öğrendim ve dün kese görüldü. benim ki mücizevi bir hamilelik.bu ay tüp bebek denenecekti herşeyi hazırşamıştık rapor çıkarttık eşim izne ayrıldı ve ben adet beklerken adet görmedim.Ailemde herkese büyük bir süpriz oldu.geçen yıl aşılamalarım bile tutmamıştı.Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın.
31 aralık gecesi öğrendim hamile olduğumu:)ocak sayılabilir gibi sanki:)
günaydın kızlar...25 aralık adet günümdü kaç haftalık hamile olduğum konusunda kafam acayip karışık :)ayrıca bende hiç bir belirti yok göğüslerimin büyümesi dışında oda her ay olur zaten.miğde bulantım falanda yok acaba bu normal bi durum mu? yoksa daha erkenmi?:18:
günaydın kızlar...
benimde son adetim 25 aralık. dün mide bulantım oldu akşam su içtim midem bulandı. bugünde afedersin öğürtü geliyo ve ben çalışıyorum çok halsiz kaldım.
düne kadar bende de bir belirti yoktu aman sende çıkmasın çok zor oluyor..
25 aralık adet günümdü kaç haftalık hamile olduğum konusunda kafam acayip karışık :)ayrıca bende hiç bir belirti yok göğüslerimin büyümesi dışında oda her ay olur zaten.miğde bulantım falanda yok acaba bu normal bi durum mu? yoksa daha erkenmi?:18:
of esra1980 çok uykum var gözlerimin içi sanki hiç uyumamamışım gibi yanıyor kollarımda derman yok içim çok sıkılıyor yatıp uzanmak istiyoruminşallah geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?