2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bende 25 ocakta öğrendim ve dün kese görüldü. benim ki mücizevi bir hamilelik.bu ay tüp bebek denenecekti herşeyi hazırşamıştık rapor çıkarttık eşim izne ayrıldı ve ben adet beklerken adet görmedim.Ailemde herkese büyük bir süpriz oldu.geçen yıl aşılamalarım bile tutmamıştı.Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın.

Canım benım tebrık ederım. Senın durumun umutsuz arkadaslara umut olsun ınsallah. Bebegını sag salım kucagına alırsın umarım

çoook sevindim..allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

senin adına çok sevindim inş tüm hamişler bebgimizi kucagımıza sğlıkla alırız

kızlar şu erkekler hakkında yazdıklarınıza gerçekten çok güldüm.bende şunu anladımki erkeklerin doğasında var bu umursamazlık.neyseki benim eşim ağrılarıma inanıyor ama bazı konularda oda umursamazlık yapıyor.hatta geçen beni anlasın diye internette hamilelik konusunda babaya düşen görevler konulu bir yazıyı mail yolladım.benim eşimde biraz unutkan olduğu için yazıya döktüm bende.

QUOTE=bebiiik;17432477]31 aralık gecesi öğrendim hamile olduğumu:)ocak sayılabilir gibi sanki:)[/QUOTE]

hayırlı olsun arkadaşlar çok sevindim.Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza versin inş.

çok sevindim hikayene bnce bunun için ayrı birde topic aç umut olsun insanlaraa allah sağlıkla kavuştursun seni bebeğineee

kızllarrrrrrrrrr 2011 şubat ayıında hamile olduğunu öğrenenler topici açılmışşşşşşşş

artık bizde kıdemliyizzzzzzzzzzzzzz hepimizi tebrik ediyorummmmmmm veee öpüorummmmmmm

İnşallahh tüüümmmm hamileler sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alıırrrrr

aminnnnnnnnnnn

kızlar hepinize selam kaynatmışsınız bugün bakıyorumda :) ne güzel bi ortam oldu

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allahım hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum herşey öyle geliştiki Allaha ne kadar dua etsem azdır.Allhım herkesin yüzünü güldürsün:26:

kızlar, çalıştığım için bu topiğe çok yorum yazamıyorum, ama hergün okumaya çalışıyorum.

dün bebeğimin kalp atışını gördük, o kadar mutlu oldum ki, ultrason 6 hafta 2 günlük gösterdi.

inanamıyodum,artık inandım, hamileyimmm

25 aralık adet günümdü kaç haftalık hamile olduğum konusunda kafam acayip karışık :)ayrıca bende hiç bir belirti yok göğüslerimin büyümesi dışında oda her ay olur zaten.miğde bulantım falanda yok acaba bu normal bi durum mu? yoksa daha erkenmi?:18:

kızlar günaydın dün doktor kontrolüm vardı allaha şükür herşey yolunda çıktı bebeğim gayet sağlıklı görünüyormuş ultrasona görede satla aynı çıktı yani 8+4 yazıyo kağıtta. 2 cm olmuş bebişim. doktoruma bütün şikayetlerimi anlattım kuyruk sokumu ağrım falan çok var dedim belirtilerin erken başlamış dedi normalmiş şikayetlerim olacak bunlar malesef. kan tahliliyle idrar istedi sonuçları bugün alıcam bakalım inş. iyi çıkar

günaydın kızlar...
benimde son adetim 25 aralık. dün mide bulantım oldu akşam su içtim midem bulandı. bugünde afedersin öğürtü geliyo ve ben çalışıyorum çok halsiz kaldım.
düne kadar bende de bir belirti yoktu aman sende çıkmasın çok zor oluyor..

günaydın cnm bende allaha şükür bulantı kusma yok bugüne kadar iki kere öğürtüm oldu ama hiç kusmadım inş. bugünden sonrada olmaz çok kötü bişey çünkü mide bulantısı işyerinde dayanmak zor bende çalışıyorum allah kolaylık versin cnm. yanında bişeyler bulundur kraker gibi tuzlu iyi geliyo bide mideyi fazla boş bırakınca öğürtü geliyo o yüzden ben paso tıkınıyom :))

of esra1980 çok uykum var gözlerimin içi sanki hiç uyumamamışım gibi yanıyor kollarımda derman yok içim çok sıkılıyor yatıp uzanmak istiyorum inşallah geçecek

canım benim son adet tarihimin ilk günü 26 aralık 5+3 hamileyim bende ama hiiiiçççççç belirti yokkkkkk bazılarında belirti olmayabiliyor endişelenme hamileliğin keyfini çıkarr

of esra1980 çok uykum var gözlerimin içi sanki hiç uyumamamışım gibi yanıyor kollarımda derman yok içim çok sıkılıyor yatıp uzanmak istiyorum inşallah geçecek

cnm benimde akşamları erkenden uykum geliyor hamile kaldığımdan beri akşamları erkenden uyuyorum doktora bunuda sordum normal diyo şikayetlerin. 3 ayı atlatınca inş. geçecek hepsi nette okudum öyle yazıyo 3 aydan sonra anne adayları eski enerjisine kavuşurmuş sabredicez yapacak bişey yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…