2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar herkese günaydın...çok halsizim uykusuzum çalışıyorum çok kötüyüm ya....ben daha doktora gitmedim bugün 5+5 olduk ilk bebegim düştü....kafamda hep deli sorular korkuyorum sizdede öle oluyomu... kalbi atıyomu diyrum bişey olurm diyorum... 7 haftalıkken gidecem kalp atışınıda duyuyum die... offff çıldıracam ben ya

ben ki asla meyve yemem hamile olduğumdan beri işe gelirken bir beslenme çantası hazırlıyorum kendime ki sormayın...meyveler yemekler sütler...bu bebişler neler yaptırıyorlar anneciklere yawww....:))

tulemmmmcim iyi düşün ii olsun be güzelim bende 5+3üm ilk bebişim bu ben kötü şeyler hiç düşünmüyorum.sende düşünme ben 14 şubatta kalp atışlarını duyucam inşallah...bebişlerimiz bizi bırakmayacak sen korkma sadece dua et.bide bebiş sıkı tutunsun diye bol bol su iç olur mu ?

kızlar benimde SAT 25 aralık bugün midem çok bulanıyor sabah sabah bittim yaa başladı bulantılarrr

çok sevindimmmmm cnmmmm bnm satla bebiş tutmadı 2 hafta geriden gelioruz biz olsun sağlıklı olsunda başka ne istiyim

ayakları sordunmu buz gibi olma mevzusunu

ben ki asla meyve yemem hamile olduğumdan beri işe gelirken bir beslenme çantası hazırlıyorum kendime ki sormayın...meyveler yemekler sütler...bu bebişler neler yaptırıyorlar anneciklere yawww....:))

haha bnde yılda 1 armut yerdim düşün belkide bir kaç çilek tüm yıllık meyvam bu kadar olurdu şimdi bulantılardan sonra akşamları eşim meyva soruyor onu yiyorum başka bişi yiyemiorum

Birde bulantısı olanlar benim ne felaket olduğumu okumuşsunuzdur dr dediki ayva ye hem mide suyunu emer hem yararı dokunur mide bulantına iyi gelir henüz almadım ama eşim alacak akşama

kızlar benimde SAT 25 aralık bugün midem çok bulanıyor sabah sabah bittim yaa başladı bulantılarrr

Canım ilk hamileliğin nasıl geçmişti valla biri bulantım başladı diyince içim fena oluor yaşamayın bulantı çok fena bişi evde ütülerim duruor evi temizleyemiorum ayağa kalkamıorum çünkü bişi yiyemediğim için halsiz düştüm afedersiniz tuvalete gittiğimde resmen tansiyonum düşüyor vücut hiçbişiyi atmak istemior sanki 1 ayım kaldı diye sıkıorumdişimi sadece ilaçiçiorum tüm gün eşim gelene kadar açım ay ağlıycam sinirim bozuldu yine eşim geliorda bir meyva soyuyor yada o an cnm bişi istediyse onu verior mutfağa hiçbir şekilde giremiorumzaten

çok sevindimmmmm cnmmmm bnm satla bebiş tutmadı 2 hafta geriden gelioruz biz olsun sağlıklı olsunda başka ne istiyim

ayakları sordunmu buz gibi olma mevzusunu

evt cnm sağlıklı olsunlarda önemli olan o. ayaklarımın çok üşüdüğünü söyledim kan tahlili istedi çok fazla kan aldılar 3-4 tüp falan bayılacam diye çok korktum beni kan tutarda :)) idrar tahlilide istedi sonuçları bugün alıp göstercez doktora inş. iyi çıkar kansızlıktan olabilir üşüme ona göre kan ilacı verir herhalde benim tahminim. sen nasılsın?

bnde aynıyım yaa sanırım bnmde kansızlıktan oluor bu bnm demir depom boş yani değerim 3 en düşük 13 olması gerekirken o yüzden kan ilacını hemen vermişti bana dr artık bebekler bizim kanı emmeye başladıysa bizimde bu durumumuzun nedenini açıklar

birde bu yüzden bnm kalbim 2 katı hızla atıormuş ve yoruluormuş birde bebek olunca dahada yorulacak demişti dr bana

canım aynı durumdayım bende bebegım 5 haftalık ılk dusugum oldu korkuyorum gıtmeye doktorumu aradım gel dıyor bence ıcını rahat tut ben ole yapıyorum

canım aynı durumdayım bende bebegım 5 haftalık ılk dusugum oldu korkuyorum gıtmeye doktorumu aradım gel dıyor bence ıcını rahat tut ben ole yapıyorum

korkmayın ne olur yaşadığınız çok zor bir şey ama yinede içinizi ferah tutun stres yapmadan yaşayın hamileliğinizi ve dr a da gidinnnn en kötü dr nie bu kadar erken geldin diye dalga geçior okadar bana öle olduda ben cahili 57 bhcg değeri ile gittimde dr a dr bana epey güldü

bak o konuda haklısın bende ılk hamılelıgımde gıtmıstım ne bu erkenden gelmıssın dedı kovalamadıgı kaldı bı tek tabı halıyle ılk bebısımı goremedı daha cok kucuk 20 gun sonra gel dedı zaten 15ıncı gun sonunda kanamam basladı ve düşükle sonuclaandı ama hep ıyı gıdıyor demısstı sanırım ben hıc dıkkat etmedım temızlıkle cok ugrastım bebegımden oldum bu kez bebegım bana tutunacak oyle hıssedıyorum ... aslındaa acı olan su kı 5 yıldır ben bu bebegı beklıyorum:2:

Kıyamam sana yaa ozaman ne yapıoruz bu hamilelikte temizliği bırakıoruz yukarı uzanmıoruz dikkatli oluoruzzzzzz zaten rabbim ömür verdikçe temizlik yapıcaz ilk 3 ay yapmasak bir zararı olmaz

Kıyamam sana yaa ozaman ne yapıoruz bu hamilelikte temizliği bırakıoruz yukarı uzanmıoruz dikkatli oluoruzzzzzz zaten rabbim ömür verdikçe temizlik yapıcaz ilk 3 ay yapmasak bir zararı olmaz

evet bundan sonra temızlık yapmak yok akıllandım ama bebişten oldum sımdı esım ıgnne bıle kaldırtmıyor rabbim bebişimi bana bagıslasın.... herkese rabbim anne olmayı nasip etsin..

evet bundan sonra temızlık yapmak yok akıllandım ama bebişten oldum sımdı esım ıgnne bıle kaldırtmıyor rabbim bebişimi bana bagıslasın.... herkese rabbim anne olmayı nasip etsin..

arkadaşlar bırakın eşiniz yapsın temizlik ya bebişlerden önemli diil ya...ben bi etrafa bakıyorum öff evi temizleyeyim artık napiimm yanii die üstü kapalı sitem ediyorum benimki ogün temizlik yapıor hehehehhh veliaht gelio kusura bakma çalışamam diorum hehehhhh

Allah eşimden razı olsun hiç iş yaptırmıyor temizlik ütü vs ne varsa elinden geldiğince hepsini kendi yapıyor bana birtek yemek yapmak kalıyor :) Dikkat edin kızlar çok yormayın kendinizi şöyle bir iki ay herşeye boşverin bebişlerimiz şöyle 4 ay olana kadar sabretmek lazım :)))))

Gözün aydın Esracım maşallah bebişine
kan tahlilini idrarı niye istiyorlarmış standartmı acaba bende gidicem ya
kansızlık için mi acaba sende çok üşüyordun yanlış hatırlamıyorsam bende çok üşüyorum normalimde sürekli sıcaklar bunalırdım annem menapozlu kızım diye severdi beni yıllardır ilk defa bu kadar üşüyorum diyebilirim :)

Son düzenleme:

en guzelı canım bız canımızın kıymetını bebegımızı dusurunce anladık ama artık yok :)

çok güldürdün beni annecik allahta seni bol bol güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…