2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ne mutlu sana arkadaşım allah kucağına almayı nasip etsin

bebeğin seni hiç bırakmasın inş bende 3 ocakta düşük yaptım ilk adetimi bekliyorum inş tekrar hamile kalırım en kısa ve en hayırlı zamanda ben daha hamiş kalmadan korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye

Canım Allah güç ve sabır versin sana inşallah hemen hamile kalırsınn iyi haberlerini beklioruzzz

Hiç kötüyü düşünme arkadaşım geldi geçti bundan sonrası en kısa zamanda çok daha güzel olacak diye düşün

Canım Allah güç ve sabır versin sana inşallah hemen hamile kalırsınn iyi haberlerini beklioruzzz

inş canım amin daha adet bile olamadım yarın 1 ay olcak bakalım inş hayırlısıyla hamiş olur kucağıma alırım tabiki tüm anne adaylarıda senin nekadarlık gebelik ve düşük yaptınmı daha önce

amin canım öyle düşünmeye çalışıyorum ama bu çevre yokmu nefret ediyorum sorulardan hamilemisin die düşük yaptımda diemiorum off işte ole

paparazi gibi bir toplumuz merak kanımıza işlemiş sanki haklısın ama boşver 3.kişileri sen önemlisin kim ne derse desin

bnm 7+4 cnm ilk hamileliğim daha çok dikkat ediorum ama rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız işte

paparazi gibi bir toplumuz merak kanımıza işlemiş sanki haklısın ama boşver 3.kişileri sen önemlisin kim ne derse desin

bnde öle biyerde oturuorumki evlendim bi hayırlı olsun denmedi cenazemiz oldu başsağlığı dileyen olmadı ama her yolda gördüklerinde tembel gelinnn vs... gibi laf sokuşturmaktan geri kalmıorlarrr en iyisi umursamamak ben biraz tersim özellikle hamilelik konusunda 2.5 sene boyunca her sorana sormayın bana istemiorum çocuk falan dedim ama yinede kimseyi susturamadım

saol cnm evt ben çok üşüyorum en çokta ayaklarım donuyor şikayetlerimi bir bir saydım doktora ondan sonra kan tahliliyle idrar istiycem dedi ona göre ilaç vercek sanırım kansızlıktan şüphelenmiş olabilir sonuçları henüz almadım akşam üzeri alıp göstercem kısmetse inş. iyi çıkar

kızlar bayanların yaşı sorulmaz ama merak ettim yaşlarınız kaç yazarmısınız ben 1980 d.luyum 31 yaşındayım yani ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle

bende 1981 doğumluyum ama kasım olduğu için kanımın son damlasına kadar 29 yaşındayım diyeceğim

bnmde ilk bebeğim olacak inşallah

Son düzenleme:
bende 1981 doğumluyum ama kasım olduğu için kanımın son damlasına kadar 29 yaşındayım diyeceğim

allah iyiliğini versin ne güldüm yaa. insan belli bir yaştan sonra kabullenmek istemiyor ama malesef gerçekler bunlar ama olsun bizim ruhumuz genç

canım bende geçen hafta gittim doktora ilk kez banada 3 hafta sonra gel dedi hem kalp atışı için hemde test yapalım dedi kan ve idrar dedi.sanırım bu rutin test kontrol amaçlı oluyor.bende aksine normalde ayaklarım kışın hiç ısınmazdı şimdi yanıyor bazen yatağa girince sıcak su torbası koyardım ayaklarıma şimdi yorganın altında tutamıyorum.bünyeden fark ediyor sanırım bu üşüme meseleside.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…