- Konu Sahibi mehtap8080
-
bende 25 ocakta öğrendim ve dün kese görüldü. benim ki mücizevi bir hamilelik.bu ay tüp bebek denenecekti herşeyi hazırşamıştık rapor çıkarttık eşim izne ayrıldı ve ben adet beklerken adet görmedim.Ailemde herkese büyük bir süpriz oldu.geçen yıl aşılamalarım bile tutmamıştı.Allahım tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın.
bak o konuda haklısın bende ılk hamılelıgımde gıtmıstım ne bu erkenden gelmıssın dedı kovalamadıgı kaldı bı tek tabı halıyle ılk bebısımı goremedı daha cok kucuk 20 gun sonra gel dedı zaten 15ıncı gun sonunda kanamam basladı ve düşükle sonuclaandı ama hep ıyı gıdıyor demısstı sanırım ben hıc dıkkat etmedım temızlıkle cok ugrastım bebegımden oldum bu kez bebegım bana tutunacak oyle hıssedıyorum ... aslındaa acı olan su kı 5 yıldır ben bu bebegı beklıyorum:2:
bebeğin seni hiç bırakmasın inş bende 3 ocakta düşük yaptım ilk adetimi bekliyorum inş tekrar hamile kalırım en kısa ve en hayırlı zamanda ben daha hamiş kalmadan korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye
bebeğin seni hiç bırakmasın inş bende 3 ocakta düşük yaptım ilk adetimi bekliyorum inş tekrar hamile kalırım en kısa ve en hayırlı zamanda ben daha hamiş kalmadan korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye
Canım Allah güç ve sabır versin sana inşallah hemen hamile kalırsınn iyi haberlerini beklioruzzz
Hiç kötüyü düşünme arkadaşım geldi geçti bundan sonrası en kısa zamanda çok daha güzel olacak diye düşün
amin canım öyle düşünmeye çalışıyorum ama bu çevre yokmu nefret ediyorum sorulardan hamilemisin die düşük yaptımda diemiorum off işte ole
inş canım amin daha adet bile olamadım yarın 1 ay olcak bakalım inş hayırlısıyla hamiş olur kucağıma alırım tabiki tüm anne adaylarıda senin nekadarlık gebelik ve düşük yaptınmı daha önce
paparazi gibi bir toplumuz merak kanımıza işlemiş sanki haklısın ama boşver 3.kişileri sen önemlisin kim ne derse desin
bnm 7+4 cnm ilk hamileliğim daha çok dikkat ediorum ama rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız işte
Gözün aydın Esracım maşallah bebişine
kan tahlilini idrarı niye istiyorlarmış standartmı acaba bende gidicem ya
kansızlık için mi acaba sende çok üşüyordun yanlış hatırlamıyorsam bende çok üşüyorum normalimde sürekli sıcaklar bunalırdım annem menapozlu kızım diye severdi beni yıllardır ilk defa bu kadar üşüyorum diyebilirim :)
paparazi gibi bir toplumuz merak kanımıza işlemiş sanki haklısın ama boşver 3.kişileri sen önemlisin kim ne derse desin
bende 1981 doğumluyum ama kasım olduğu için kanımın son damlasına kadar 29 yaşındayım diyeceğim
çok güldürdün beni annecik allahta seni bol bol güldürsün
Gözün aydın Esracım maşallah bebişine
kan tahlilini idrarı niye istiyorlarmış standartmı acaba bende gidicem ya
kansızlık için mi acaba sende çok üşüyordun yanlış hatırlamıyorsam bende çok üşüyorum normalimde sürekli sıcaklar bunalırdım annem menapozlu kızım diye severdi beni yıllardır ilk defa bu kadar üşüyorum diyebilirim :)
Ben 35 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?