2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

evt cnm bünyeden bünyeye değişiyor sanırım üşüme ben normaldede çok üşürdüm ama bu bambaşka bişey ayaklarım özelliklede akşamları çelik gibi hiç ısınmıyor. neyse bu akşam öğrenicem neden kaynaklandığını. doktorun istediği tahliller rutin kontro olabilir pek bi bilgi vermedi bende sormadım neden kan tahlili istediğini. artık alışıcaz kan vermeye ben hiç sevmem ama başa gelen çekiliyor.

Evet allahın izniyle ilk çok heyecanlıyız :)

bizde heyecanlıyızzzz

ya kızlar biliorum saçma gelecek ama biz kalp atışlarını duyunca bunun şerefine bebeğe bişi alalım dedik gittik biberon aldık

aklınızda bulunsun dr. brown yanlış yazmadıysam gaz yapmayan biberonu varmış ondan aldım büyük boyunu alldım forumda okumuştum herkes çok memnun ve tavsiye ediorlar

birde aklıma gelmişken erken biliorum ama biberonlarda ölçek yazıor ya üstlerinde kabartmalı olanlarından alın diorlar diğerleri siliniormuş

canım bende 1985 doğumluyum 26 yaşına girdim.benimde ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş.

çok ideal bir yaş anne olmak içinnn ne çok küçük nede büyük ben ancak 26.5 ta evlendiğim için birazda beklemek istedim çok korkuordumda bu yaşı bulduk ama olsun memnunum

bnm ikiz kardeşlerim 8 yaşında kızlarrrr babamla birlikte büyütmeyelim diyede bekledim biraz

kızlar bayanların yaşı sorulmaz ama merak ettim yaşlarınız kaç yazarmısınız ben 1980 d.luyum 31 yaşındayım yani ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle

ben 1984 doğumluyum 26 yani ilk bebişim olcak 7 aydır evliyim :) aslında 27ye girdim ama 27 aralık doğum günüm ısrarla 26 yaşındayım yane :)

Son düzenleme:

canım bende okudum başka bir topicte ama çin malı olduğunu söylediler birde.aslında ben bu bebek malzemelri konusunda bayağı deneyimliyim uzun yıllar bebek mağazasında çalıştım ve dr.brown biberonu sattım ama hatırlamıyorum nerede üretildiğini topicte öyle yazıyolardı.chicco nunda var gaz yapmayan biberonu 30 derece eğimli biberon.

[

kader kısmet işi herkes farklı yaşta anne oluyor önemli olan sağlıklı bebişler olsunda.bende 23 yaşında evlendim 2,5 senelik evliyim.kısmette 26 yaşında anne olmak varmış inş.

hayırlısı olsun cnm çok güzel bi duygu yaa allah herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın

teşekkür edrim canım.aminnnnnnnnnnnnn

çok güzel cnm hayırlısı olsun bende bu yaz evlendim temmuz ayında 7 aylık evli 2 aylık hamileyim :))

bende 5+3üm canım.. evlendim çok acelem vardı hemen çocuk doğurdum :)) aslında 4 ay korundum ben ilacı bıraktım 3.adetimi göremedim hamile kaldım... çok korkuyodum ilacın etkisi uzun sürer die ama Allahtan hemen geldi bebiş..inşallah Rabbim hepimizi tamamına erdirir...

ben genç anne olmayı çok isterdim ama kısmet işte her işte bir hayır vardır nabalım geç olsun güç olmasın benim annem 19 yaşında evlenmiş 20 de ben doğmuşum ben 30da evlendim 31de anne olucam inş.

canım ilk hamileliğimdede 4 ay çektim çok fena bi durum sağ olsun eşim yardımcı oluyor ama bu aralar çok sıkı çalışıyolar eee bide çocuk olunca yatamıyosun sürekli bişeyler yemek istiyo kendim için girip hazırlayamaıyorum ama zor bela ona hazırlıyorum offfff valla çok kötü

aferinnn hep böle ol sen baya 85lisin yaa boşa 84 demeee
ben diorumda eşim kabullenmiyo...ben çok küçük gösteriyorum aslında gebe olduğumu bilmeyen "hadi canım en fazla 20 bilemedin 21" diyo.benimki çıldırıyooooo...eşim 31 yaşında ama 35 gösteriyo bende arada "amca beni gezmeye götürsene,amca şu ne,bune " gibi lakaplarla alt üst ediyorum onu.bazen bilmeyen gerçek zannediyo,nasıl kızıyo garibim bana hehehehhh...

bende 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 tane oğlum var 2.ne hamileyim he bide 47 buçuk kiloyum üstünede 17 kilo alınca tam olcak :))))ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama hepsi giti kiloların

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…