- Konu Sahibi mehtap8080
-
hayırlısı olsun cnm ilk bebişmi olcak?
canım bende geçen hafta gittim doktora ilk kez banada 3 hafta sonra gel dedi hem kalp atışı için hemde test yapalım dedi kan ve idrar dedi.sanırım bu rutin test kontrol amaçlı oluyor.bende aksine normalde ayaklarım kışın hiç ısınmazdı şimdi yanıyor bazen yatağa girince sıcak su torbası koyardım ayaklarıma şimdi yorganın altında tutamıyorum.bünyeden fark ediyor sanırım bu üşüme meseleside.
kızlar bayanların yaşı sorulmaz ama merak ettim yaşlarınız kaç yazarmısınız ben 1980 d.luyum 31 yaşındayım yani ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle
Evet allahın izniyle ilk çok heyecanlıyız :)
Evet allahın izniyle ilk çok heyecanlıyız :)
canım bende 1985 doğumluyum 26 yaşına girdim.benimde ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş.
kızlar bayanların yaşı sorulmaz ama merak ettim yaşlarınız kaç yazarmısınız ben 1980 d.luyum 31 yaşındayım yani ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle
canım bende 1985 doğumluyum 26 yaşına girdim.benimde ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş.
bizde heyecanlıyızzzz
ya kızlar biliorum saçma gelecek ama biz kalp atışlarını duyunca bunun şerefine bebeğe bişi alalım dedik gittik biberon aldık
aklınızda bulunsun dr. brown yanlış yazmadıysam gaz yapmayan biberonu varmış ondan aldım büyük boyunu alldım forumda okumuştum herkes çok memnun ve tavsiye ediorlar
birde aklıma gelmişken erken biliorum ama biberonlarda ölçek yazıor ya üstlerinde kabartmalı olanlarından alın diorlar diğerleri siliniormuş
ben 1984 doğumluyum 26 yani ilk bebişim olcak 7 aydır evliyim :)
çok ideal bir yaş anne olmak içinnn ne çok küçük nede büyük ben ancak 26.5 ta evlendiğim için birazda beklemek istedim çok korkuordumda bu yaşı bulduk ama olsun memnunum
bnm ikiz kardeşlerim 8 yaşında kızlarrrr babamla birlikte büyütmeyelim diyede bekledim biraz
hayırlısı olsun cnm çok güzel bi duygu yaa allah herkese yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın
çok güzel cnm hayırlısı olsun bende bu yaz evlendim temmuz ayında 7 aylık evli 2 aylık hamileyim :))
çok ideal bir yaş anne olmak içinnn ne çok küçük nede büyük ben ancak 26.5 ta evlendiğim için birazda beklemek istedim çok korkuordumda bu yaşı bulduk ama olsun memnunum
bnm ikiz kardeşlerim 8 yaşında kızlarrrr babamla birlikte büyütmeyelim diyede bekledim biraz
ben 1984 doğumluyum 26 yani ilk bebişim olcak 7 aydır evliyim :) aslında 27ye girdim ama 27 aralık doğum günüm ısrarla 26 yaşındayım yane :)
Canım ilk hamileliğin nasıl geçmişti valla biri bulantım başladı diyince içim fena oluor yaşamayın bulantı çok fena bişi evde ütülerim duruor evi temizleyemiorum ayağa kalkamıorum çünkü bişi yiyemediğim için halsiz düştüm afedersiniz tuvalete gittiğimde resmen tansiyonum düşüyor vücut hiçbişiyi atmak istemior sanki 1 ayım kaldı diye sıkıorumdişimi sadece ilaçiçiorum tüm gün eşim gelene kadar açım ay ağlıycam sinirim bozuldu yine eşim geliorda bir meyva soyuyor yada o an cnm bişi istediyse onu verior mutfağa hiçbir şekilde giremiorumzaten
kaç kilo ile hamile kaldınız annecikler... ben 58 ile hamile kaldım..
ben diorumda eşim kabullenmiyo...ben çok küçük gösteriyorum aslında gebe olduğumu bilmeyen "hadi canım en fazla 20 bilemedin 21" diyo.benimki çıldırıyooooo...eşim 31 yaşında ama 35 gösteriyo bende arada "amca beni gezmeye götürsene,amca şu ne,bune " gibi lakaplarla alt üst ediyorum onu.bazen bilmeyen gerçek zannediyo,nasıl kızıyo garibim bana hehehehhh...aferinnn hep böle olsen baya 85lisin yaa boşa 84 demeee
53 kiloyla kaldım cnm boyumda 1.53 doğurana kadar yusyuvarlak olacam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?