2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bende 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 tane oğlum var 2.ne hamileyim he bide 47 buçuk kiloyum üstünede 17 kilo alınca tam olcak :))))ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama hepsi giti kiloların

oy oy oy ben 58 kiloyum heralde 17 kilo alırsam benimki araba yerine yuvarlaya yuvarlaya götürür beni hastaneye hehehehhh...

bende 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 tane oğlum var 2.ne hamileyim he bide 47 buçuk kiloyum üstünede 17 kilo alınca tam olcak :))))ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama hepsi giti kiloların

allah bağışlasın cnm 2.side hayırlı olsun ben çok kilo alırım diye düşünüyorum çünkü boyum kısa inş. doğumdan sonra bende verebilirim fazlalıkları. normal doğum mu yapmıştın?

aaaaa ya halim olduğunda bir bakim çin malımı diye

işin ilginç yanı ben 2005 annemi kaybettiğim için üniv.son sınıfta bırakmıştım.2008deki aftan yararlanamamıştım.bu af için varyaaa nasıl planlarım vardı.okulu bıraktığımda 19 yaşımdaydım şimdi 26 benim üniv.dönüşüm muhteşem olacaktı ki eşim hiççççç istemiyordu ama içinden...dışından git tabii diyordu.şimdi Rabbim inşallah kısmet ederse doğumum üniv.kayıt zamanına denk gelio ekim :))) gene kayıt yaptıramıyorum yane...ama hiçç üzülmüyoırum

tecrübelisin yani :)2.doğumlar kolay oluyor diyorlar...inşallah birinciler içinde öyledir...

evet canım oğlum nasıl büyüdü anlamadım sizinkilerde bi çabuk büyürler doğum içinse ben çok bekledim anlatsam destann olurr :))
ilk hamileliğimde 42.ci haftanın son gününe kadar bekledim normal doğum diye hep normal istedim çünki neyse sancım geldi 5 saat sancımı çektim sonrada 8 cm açıklık olmasına rağmen oğlumun kafası rahime girmemiş acilen sezeryan yaptılar ben hiç zorlanmadım doğumda sadece çok bekledim gelsin diye :))))))

ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum allah izin ederse. inş. hayırlısıyla o günleride atlatırız

bende 1.61 boyundayım 65.5 la hamile kaldım şimdi 63 kiloyum malum yiyemiorum

ben evlenirken 53 kiloydum 2.5 sene semirdim resmen

dr bu hafta tartınca şok oldu anlamadı çok kilolu olduğumu galiba dediki keşke biraz kilo verip hamile kalsaydın zaten kız beni tartınca drun gözleri açıldııı

şişkoyum benn şikoyummm şişkoyummm şişkoyummmmmmmm

doğuma kadar bnde tahminen vinçle evde çıkarılırım

ayyy çok güldümm yaaaa ahahahaha

ay bende gözümü bi kapasaaaammmm açınca bebişim kucağımda olsa...

oy oy oy ben 58 kiloyum heralde 17 kilo alırsam benimki araba yerine yuvarlaya yuvarlaya götürür beni hastaneye hehehehhh...
hehhehhehhehhe ilahiii çok güldüm hee sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım son aylara dikkat et bende ilkinde verdim ama ikincisinde kalabilir yanii garantisi yokk :)))

ben normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan istiyorum allah izin ederse. inş. hayırlısıyla o günleride atlatırız

bendeeeeee

ayrıcaaa 47 kilo ile hamile kalan blackcandy arkadaşımıın insan olmadığını düşünüorum kıskançlıktan çatladımm ben tahminen doparken o kilodaydım yaaa

bendeeeeee

ayrıcaaa 47 kilo ile hamile kalan blackcandy arkadaşımıın insan olmadığını düşünüorum kıskançlıktan çatladımm ben tahminen doparken o kilodaydım yaaa

:))))))))) napıyım ya alamıyomkii gece bile yemek yiyen tiplerdenim ben :)))) doğarken o kilodamıydın :))))) alemsin valla adımda elif bu arada

bendeeeeee

güldürdün beni yaa evet var öyle zayıf insanlarda.az önceki yazınıda okudumda aynen bende senin durumundayım evlendiğimdee 56 kiloydum 2,5 senede bende senin gibi çok kilo aldım 62 oldum yaa ne yapacaz bu kiloları.neyse bebişler olsunda veririz inş takmamak lazım

bendeeeeee

allah iyiğini versin kız ben evlendiğimde yani bu yaz 48dim evlendikten sonra paso aldım ve 53 kiloyla hamile kaldım bakalım daha ne kadar alcam hayırlısı

dr da bana takma verirsin dedi ama yaşta var ne bilim amann bebeğim sağlıklı olsunda öncelik o

ama ne anlatcam geçen eşimin yengesi bana doğuma giderken giydiği hamile pantolonlarını verdi ancak oldum içlerine kadın 63 kilo doğuma gitmiş ben 65le hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…