- Konu Sahibi mehtap8080
-
bende 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 tane oğlum var 2.ne hamileyim
bende 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 tane oğlum var 2.ne hamileyim he bide 47 buçuk kiloyum üstünede 17 kilo alınca tam olcak :))))ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama hepsi giti kiloların
bende 6 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 tane oğlum var 2.ne hamileyim he bide 47 buçuk kiloyum üstünede 17 kilo alınca tam olcak :))))ilk hamileliğimde öyle olmuştu ama hepsi giti kiloların
kaç kilo ile hamile kaldınız annecikler... ben 58 ile hamile kaldım..
canım bende okudum başka bir topicte ama çin malı olduğunu söylediler birde.aslında ben bu bebek malzemelri konusunda bayağı deneyimliyim uzun yıllar bebek mağazasında çalıştım ve dr.brown biberonu sattım ama hatırlamıyorum nerede üretildiğini topicte öyle yazıyolardı.chicco nunda var gaz yapmayan biberonu 30 derece eğimli biberon.
tecrübelisin yani :)2.doğumlar kolay oluyor diyorlar...inşallah birinciler içinde öyledir...
evet canım oğlum nasıl büyüdü anlamadım sizinkilerde bi çabuk büyürler doğum içinse ben çok bekledim anlatsam destann olurr :))
ilk hamileliğimde 42.ci haftanın son gününe kadar bekledim normal doğum diye hep normal istedim çünki neyse sancım geldi 5 saat sancımı çektim sonrada 8 cm açıklık olmasına rağmen oğlumun kafası rahime girmemiş acilen sezeryan yaptılar ben hiç zorlanmadım doğumda sadece çok bekledim gelsin diye :))))))
ben diorumda eşim kabullenmiyo...ben çok küçük gösteriyorum aslında gebe olduğumu bilmeyen "hadi canım en fazla 20 bilemedin 21" diyo.benimki çıldırıyooooo...eşim 31 yaşında ama 35 gösteriyo bende arada "amca beni gezmeye götürsene,amca şu ne,bune " gibi lakaplarla alt üst ediyorum onu.bazen bilmeyen gerçek zannediyo,nasıl kızıyo garibim bana hehehehhh...
evet canım oğlum nasıl büyüdü anlamadım sizinkilerde bi çabuk büyürler doğum içinse ben çok bekledim anlatsam destann olurr :))
ilk hamileliğimde 42.ci haftanın son gününe kadar bekledim normal doğum diye hep normal istedim çünki neyse sancım geldi 5 saat sancımı çektim sonrada 8 cm açıklık olmasına rağmen oğlumun kafası rahime girmemiş acilen sezeryan yaptılar ben hiç zorlanmadım doğumda sadece çok bekledim gelsin diye :))))))
hehhehhehhehhe ilahiii çok güldüm hee sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım son aylara dikkat et bende ilkinde verdim ama ikincisinde kalabilir yanii garantisi yokk :)))oy oy oy ben 58 kiloyum heralde 17 kilo alırsam benimki araba yerine yuvarlaya yuvarlaya götürür beni hastaneye hehehehhh...
ben normal doğumdan çok korkuyorumsezeryan istiyorum allah izin ederse. inş. hayırlısıyla o günleride atlatırız
ben normal doğumdan çok korkuyorumsezeryan istiyorum allah izin ederse. inş. hayırlısıyla o günleride atlatırız
bendeeeeee
ayrıcaaa 47 kilo ile hamile kalan blackcandy arkadaşımıın insan olmadığını düşünüorum kıskançlıktan çatladımm ben tahminen doparken o kilodaydım yaaa
bendeeeeee
ayrıcaaa 47 kilo ile hamile kalan blackcandy arkadaşımıın insan olmadığını düşünüorum kıskançlıktan çatladımm ben tahminen doparken o kilodaydım yaaa
bendeeeeee
:))))))))) napıyım ya alamıyomkii gece bile yemek yiyen tiplerdenim ben :)))) doğarken o kilodamıydın :))))) alemsin valla adımda elif bu arada
bendeeeeee
güldürdün beni yaa evet var öyle zayıf insanlarda.az önceki yazınıda okudumda aynen bende senin durumundayım evlendiğimdee 56 kiloydum 2,5 senede bende senin gibi çok kilo aldım 62 oldum yaa ne yapacaz bu kiloları.neyse bebişler olsunda veririz inş takmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?