2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

öhöm öhöm hanımlar bugün itibariyle ben de anne adayıyım inş..

boş ver canım sen bebişini düşün kiloyu koy bir tarafa onu doğumdan sonra düşünelim.
inanırmısın bende şuana kadar rejim falan yapmadım şimdi bu kadar kilo alıp sonrada bunları nasıl veririm diye düşünmek istemiyorum doğumdan sonraya bırakalım ne dersin:97:

kiloları kafanıza takmayın istesenizde istemesenizde veriyosunu hele beişler bi doğsun uykusuz kalınca aç kalınca yorgun düşünce bak nasıl veriliyoo bide yürümeye başladımmı pşeinde dolanmaktan allaaaahhh hepten gidiyolar

ay hamilelik belirtileri başlamadı diorum ama masamın yanında duran öğle yemeğim olan karnıbahar kokusuna dayanamayıp çıkarcam şimdi yaaa...hafif hafif bulantılar başlıyo..

selam bugün doktora gittim. Benim hesabıma göre bebek 7 hafta 2 günlükdü ama doktor 6 hafta 4 günlük dedi.. Kalp atışlarını dinletmedi o alet zararlı olabilir dedi.. Kalp atışlarını gördük ekranda inanılmaz bir mucize. Bir dahaki randevu için 5 hafta sonra gel dedi. 6 öğün ye fakat çok yeme dedi. Haftada 2 kez balık ye dedi. Folik asite devam dedi. Şimdilik başka ilaçda vermedi.. İşte böyle.. Kalp atışını duyan var mı aranızda? Bir sonraki randevu için size ne zaman verdi??

darısı başımıza inşallah ben 14 şubatta inşallah görcem Rabbimkısmet eder inş.

5 haftamı çok demiş yaa en uzak randevu ayda bir oluor zaten bnde dinlemedim ama gördüm kalp atışını 10 gün içinde tekrar gel çünkü bu dönem çok riskli heran kalbi durabilir bunuda anne anlamaz dedi bnm hesaba görede 9 küsürdü 7 küsür çıktı bebeğim ona takılma canım

allah sağlık sıhhat versin

ya banada ayda bir kontrol ediyoruz dedi. Ama senin şuan küçük olduğu için 5 hafta sonra gelsen olur dedi. Bilmiyorum kafam karıştı şimdi. Tabi arada bir rahatsızlığın olursa gelirsin dedi
Bu arada bana IgG, IgM, rubella IgM, Rubella IgG Toxoplazma ve kan sayımı yapılmıştı. Kadın bunları bidaha istemedi sadece hepatit testlerini istedi. Senden hangi tahlilleri istedi...

ben hamile kalmadan 1 ay önce check up yaptırmıştım kadın ordaki kanları yeterli gördü hala daha istemior bnden ama aynı dr a giden bir arkadaşım var ondan istemiş banada bu hafta senden kan istemiorum nasılsa elimizde bunlar var dedi

o testlerde ayrıntılı kan testleri idi hormon olarak sadece tsh lar vardı

ama her dr un tarzı başka oluor ben onu anladım mesela bnmki çok ilaç verior başka dr lar hiç ilaç içirmior gerçi bn çok zor geçiriorum hamileliği midem berbat ayağa kalkamıorum

bana sadece folik asit verdi 12. haftadan sonra demir vericem dedi.. Bu arada ben bakırköy acıbademde Özlem Pata'ya gittim nasıl bir doktordur bilgisi olan var mı? Beni geç çağırdı diye endişelendim şimdi..

2003 senesinde sol göğsümde uca yakın tarafta bir çıban çıkmıştı ama göğsüm nasıl şişiyor ve acıyordu anlatamam. İçi iltihap topluyordu sonra ben bir şekilde patlatınca rahatlıyordum en sonunda doktora gittim ve süt bezesinde kist oluşmuş dedi ameliyat ile alındı patoloji sonucu temiz geldi. Şimdi 7 haftalık hamileyim ve aynı yerde aynı şey tekrarladı. Gerçi cuma günü doktora gidicem ama sizlerede sormak istedim başına böyle birşey gelmiş olan varmı?

inşallah güzelim kansızlıksa ilacı bir süre kullanınca geçiyor üşüme falan ben daha önce kan tedavisi görmüştüm benim aileden genetik üşüme halsizlik uyku hali kalkıyor ama hamilelik söz konusuysa bilemiyorum daha neler olacak neler çekicezz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…