- Konu Sahibi mehtap8080
-
2003 senesinde sol göğsümde uca yakın tarafta bir çıban çıkmıştı ama göğsüm nasıl şişiyor ve acıyordu anlatamam. İçi iltihap topluyordu sonra ben bir şekilde patlatınca rahatlıyordum en sonunda doktora gittim ve süt bezesinde kist oluşmuş dedi ameliyat ile alındı patoloji sonucu temiz geldi. Şimdi 7 haftalık hamileyim ve aynı yerde aynı şey tekrarladı. Gerçi cuma günü doktora gidicem ama sizlerede sormak istedim başına böyle birşey gelmiş olan varmı?
bebeğin seni hiç bırakmasın inş bende 3 ocakta düşük yaptım ilk adetimi bekliyorum inş tekrar hamile kalırım en kısa ve en hayırlı zamanda ben daha hamiş kalmadan korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye
inş canım amin daha adet bile olamadım yarın 1 ay olcak bakalım inş hayırlısıyla hamiş olur kucağıma alırım tabiki tüm anne adaylarıda senin nekadarlık gebelik ve düşük yaptınmı daha önce
çok güzel cnm hayırlısı olsun bende bu yaz evlendim temmuz ayında 7 aylık evli 2 aylık hamileyim :))
valla utandırdınız beni kızlar ya bu ne hız nazar değmesin
ben 4.5 senelik evliyim 2 aylık hamileyim
ben biraz fazla beklemişim galiba kocamda hep ööle diyor
kaç kilo ile hamile kaldınız annecikler... ben 58 ile hamile kaldım..
hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün şoku atlattıktanve telefon trafiğinden sonra ilk yaptığım tartıya çıkmaktı 51.7 çıkmıştım
2003 senesinde sol göğsümde uca yakın tarafta bir çıban çıkmıştı ama göğsüm nasıl şişiyor ve acıyordu anlatamam. İçi iltihap topluyordu sonra ben bir şekilde patlatınca rahatlıyordum en sonunda doktora gittim ve süt bezesinde kist oluşmuş dedi ameliyat ile alındı patoloji sonucu temiz geldi. Şimdi 7 haftalık hamileyim ve aynı yerde aynı şey tekrarladı. Gerçi cuma günü doktora gidicem ama sizlerede sormak istedim başına böyle birşey gelmiş olan varmı?
valla utandırdınız beni kızlar ya bu ne hız nazar değmesin
ben 4.5 senelik evliyim 2 aylık hamileyim
ben biraz fazla beklemişim galiba kocamda hep ööle diyor
öhöm öhöm hanımlar bugün itibariyle ben de anne adayıyım inş..
ben çamlıca medicanaya gidiyorum sibel hanıma...
canımcım bende 5 yıllık evlıyım 23 yasındayım ılk bebegımı düşük yaparak kaybettım 3 ay once ben yasdan degılde sanırım evlılık yılı olarak gec kalmısım gercı benım ıcın hala erkende su cevredekı ınsanların cocuk yokmu lafından nefrettttttttttttttt edıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba Ocak anneleri;
düne kadar bende sizin gibi hep heyecanla gecen bir ocak annesiydim ama maglesef dün bebegimden ayrılmak zorunda kaldım.1 ocak günü ogrendim hamile oldugumu hersey cok güzeldi ne bulantı ne kusma hic birseyim yoktu kalp atıslarını duymamız gereken haftada duyamadık gün asırı beta hcg testleri yapıldı ve sonuc kotü artık oranlardada artıs olmadıgını gördük.farklı iki hastaneye gittik ama sonuc aynı.size önerim ilk haftalar cok önemli kontrollerinizi ihmal etmeyin.sizi takip ediyor olucam dogum yaptıgınız günleri yani eylül ayı dogumlarını okuyor olucagım.bebebislerinizi benim için kcmn opün...
Merhaba Ocak anneleri;
düne kadar bende sizin gibi hep heyecanla gecen bir ocak annesiydim ama maglesef dün bebegimden ayrılmak zorunda kaldım.1 ocak günü ogrendim hamile oldugumu hersey cok güzeldi ne bulantı ne kusma hic birseyim yoktu kalp atıslarını duymamız gereken haftada duyamadık gün asırı beta hcg testleri yapıldı ve sonuc kotü artık oranlardada artıs olmadıgını gördük.farklı iki hastaneye gittik ama sonuc aynı.size önerim ilk haftalar cok önemli kontrollerinizi ihmal etmeyin.sizi takip ediyor olucam dogum yaptıgınız günleri yani eylül ayı dogumlarını okuyor olucagım.bebebislerinizi benim için kcmn opün...
Merhaba Ocak anneleri;
cnm benimde sol göğsümde fibroadenom var yani iyi huylu kitle 3-4 ay önce farkettim genel cerraha çıktım 2 cm büyüklüğündeymiş baştan 6 ay takip dedi sonra alabilirizde dedi kafam karışmıştı iyice o aralar moralim çok bozuktu düşünmemeye çalıştım hamile kalırsam unuturum dedim artık bebeğimi düşünüyorum göğsüme dokunmaya bile çekiniyorum elime gelecek diye kitle. öyle işte allah hayırlı hastalık versin diyecek başka birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?