2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

cnm benimde sol göğsümde fibroadenom var yani iyi huylu kitle 3-4 ay önce farkettim genel cerraha çıktım 2 cm büyüklüğündeymiş baştan 6 ay takip dedi sonra alabilirizde dedi kafam karışmıştı iyice o aralar moralim çok bozuktu düşünmemeye çalıştım hamile kalırsam unuturum dedim artık bebeğimi düşünüyorum göğsüme dokunmaya bile çekiniyorum elime gelecek diye kitle. öyle işte allah hayırlı hastalık versin diyecek başka birşey yok

cnm tsk ederım ınsallah bırakmaz sanada gecmıs olsun ama bence 2 3 ay ara vermen daha mantıklıydı doktorum bana hem ruhen hem bedenen 2 3 ay ara ver demıstı bırde hemen hamıle kalırsan dusuk yaparsın dıyorlar dogrumu acaba ben 3 ay sonra kaldım..

cnm ben dusuk yaptıgımda 1 ay adet gormemıstım cunku dusuk yaptıgında lausalı gıbı oluyomussun kanaman oldugu ıcın 1 ay adet olmayabılıyormssun sen yınede kendını cok kaptırma ben kaptırmıstım uzuldum ama ınsallah hamişsindir..

çok güzel cnm hayırlısı olsun bende bu yaz evlendim temmuz ayında 7 aylık evli 2 aylık hamileyim :))

valla utandırdınız beni kızlar ya bu ne hız nazar değmesin
ben 4.5 senelik evliyim 2 aylık hamileyim
ben biraz fazla beklemişim galiba kocamda hep ööle diyor

cnm mecburen hız yapmak gerekiyor yaş 31 daha tık yok hele bi ilki olsun ben bitane daha istiyorum onada zaman gerek vaktim kısıtlı o yüzden bundan sonra tamgaz yola devam

hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün şoku atlattıktan ve telefon trafiğinden sonra ilk yaptığım tartıya çıkmaktı 51.7 çıkmıştım

aynen bendeeee yolda gordugum ılk tartıya attım kendımı 60 kıloyum sanırım doguma kadar 80 olurum allah nasıp ederse :)

canım hayırlısı olsun ama şöle bir lay var bildiğim eşimin yengesinin göüğüsnde kistler olurmuş hep hmde dssışardan belli olan tehlikesizmiş sonra hamileliğinin son döneminde süt verme dönemi yaklaşınca tekrar etmişti çok korkmuşlardı ama yinetemiz çıkmıştı hormonlar harekete geçirmiş demiş dr

canımcım bende 5 yıllık evlıyım 23 yasındayım ılk bebegımı düşük yaparak kaybettım 3 ay once ben yasdan degılde sanırım evlılık yılı olarak gec kalmısım gercı benım ıcın hala erkende su cevredekı ınsanların cocuk yokmu lafından nefrettttttttttttttt edıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

annecikler hangi hastane ve dr.gidiosunuz ven forumdan eskilerden gittiğigim doktor hakkında yorumlara baktım hem iyi diyorlar hemde memnun olmayanlar var kafam karıştı yaaaaaaa

Merhaba Ocak anneleri;
düne kadar bende sizin gibi hep heyecanla gecen bir ocak annesiydim ama maglesef dün bebegimden ayrılmak zorunda kaldım.1 ocak günü ogrendim hamile oldugumu hersey cok güzeldi ne bulantı ne kusma hic birseyim yoktu kalp atıslarını duymamız gereken haftada duyamadık gün asırı beta hcg testleri yapıldı ve sonuc kotü artık oranlardada artıs olmadıgını gördük.farklı iki hastaneye gittik ama sonuc aynı.size önerim ilk haftalar cok önemli kontrollerinizi ihmal etmeyin.sizi takip ediyor olucam dogum yaptıgınız günleri yani eylül ayı dogumlarını okuyor olucagım.bebebislerinizi benim için kcmn opün...

geçmiş olsun allah yenisine uzun ömür versin
valla bana kalsa ben halimden memnundum çocukları çok seviyorum amaa daha olur falan diyordum yaş 30a dayanınca biyolojik saatim mi geldi ne çocuk isteyesim tuttu ama planlar tutmadı ben bikaç ay sonra deneriz diyordum o hemen gelmek istediiii

Canım çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin yeniden olur inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini

offff ağlatma bizi kesinmi yani bir sorun olduğu nedenini falan söylemedimi yani ne denirki hay allah kötü hissettim kendimi

canım benım ya uzulme bende eylulun 13 de hamıle oldugumu ogrendım ve 29 eylulde bebegımı kaybettım sımdı tekrar hamıleyım 4 haftalık ama yıne kaybetmekden korkuyorum rabbım herkesı bebegıne kavustursun sanada anne olmayı nasıp etsın uzulme..

Esra and esra (doğru dimi isimler:) benim arkadaşımında kisti vardı emzirme döneminde küçülebilir dediler onun ki kayboldu bile çok takmayın kafanıza annecikler benimde gögsüm fibrokistik özelliğe sahipmiş yıllardır doktorlar emzir diyorlar ilk öğrendiğimde çok korkmuştum kötü bişeyler olacak diye yolda gördüğüm bebekleri emziresim geliyordu valla
emzirmek en büyük ilaç galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…