- Konu Sahibi mehtap8080
-
Merhaba Ocak anneleri;
düne kadar bende sizin gibi hep heyecanla gecen bir ocak annesiydim ama maglesef dün bebegimden ayrılmak zorunda kaldım.1 ocak günü ogrendim hamile oldugumu hersey cok güzeldi ne bulantı ne kusma hic birseyim yoktu kalp atıslarını duymamız gereken haftada duyamadık gün asırı beta hcg testleri yapıldı ve sonuc kotü artık oranlardada artıs olmadıgını gördük.farklı iki hastaneye gittik ama sonuc aynı.size önerim ilk haftalar cok önemli kontrollerinizi ihmal etmeyin.sizi takip ediyor olucam dogum yaptıgınız günleri yani eylül ayı dogumlarını okuyor olucagım.bebebislerinizi benim için kcmn opün...
Canım çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin yeniden olur inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini
aynen bendeeee yolda gordugum ılk tartıya attım kendımı 60 kıloyum sanırım doguma kadar 80 olurum allah nasıp ederse :)
bende çamlıca erdeme gidiyorum dr ayşegül ünala genç biri 78 li çok konuşkan tatlı kız seviyorum bnde baya araştırıp buldumda gittim ona
benim haşimatom var su içsem yarıyorlardanım yani ben dikkat etmezsem seni bile geçebilirim yani
Merhaba Ocak anneleri;
düne kadar bende sizin gibi hep heyecanla gecen bir ocak annesiydim ama maglesef dün bebegimden ayrılmak zorunda kaldım.1 ocak günü ogrendim hamile oldugumu hersey cok güzeldi ne bulantı ne kusma hic birseyim yoktu kalp atıslarını duymamız gereken haftada duyamadık gün asırı beta hcg testleri yapıldı ve sonuc kotü artık oranlardada artıs olmadıgını gördük.farklı iki hastaneye gittik ama sonuc aynı.size önerim ilk haftalar cok önemli kontrollerinizi ihmal etmeyin.sizi takip ediyor olucam dogum yaptıgınız günleri yani eylül ayı dogumlarını okuyor olucagım.bebebislerinizi benim için kcmn opün...
canım benim ya allah sabır versin...sen kendine dikkat et bizi takip ederken bizede o süreç boyunca yeni haberler güzel haberler verirsin inşallah...
hadı bakalım son aya kadar allahım nasıp ederde bız yıne buralarda olursak son aydakı kılolarımızı yazarız :)
ayy evett yaaaaaa
benim dr.için çok yoğun diyorlar biz bile batmandan adam ayarladıkta aldık randevuyu.daha dr tanıyamadım 1 kere gittim ama öfff hastane çok pahalı yaaa...
bulgurludayım ben canım memnunmusun drundan .benimki biraz sert mizaçlı korkuyoırum valla sormaya bişey. biz bağkurumuzu yatırmamıştık ücretli gidelim dedik varyaaaa 110 tl baydık bide bir dünya test var elimde yapılacakdenemek istersen ayşegülü tavsiye ederim senin hastanenin arkasında yeri çok yakın ssk lıya 25 tl muayene o olmazsa tülay hanımda varmış onuda çok tavsiye ediorlar sen nerde oturuorsunki
bulgurludayım ben canım memnunmusun drundan .benimki biraz sert mizaçlı korkuyoırum valla sormaya bişey. biz bağkurumuzu yatırmamıştık ücretli gidelim dedik varyaaaa 110 tl baydık bide bir dünya test var elimde yapılacak
bnde libadiyedeyim komşu çıktık yupiiii yani cidden bebeğimin bir arkadaşı olacakkkkk:13:
ben çok memnunum ben sormadan herşeyi anlatıor okdr tatlıki daha kapıdan girerken pozitiflik saçıor 10 gün içinde kontrolüm var arzu edersen bnmle gel gör
ıyykk çok sevindimmm olar ne zaman kontrolün bende gelmek istiorum
haftaya salıya alabilirim yada ptesi ye aaa ama sen çalışıorsunnnnnnnn
haftaya salıya alabilirim yada ptesi ye aaa ama sen çalışıorsunnnnnnnn
benimde 14 şubatta eğer seninkine kafam yatarsa bende orda devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?