2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım benim ya allah sabır versin...sen kendine dikkat et bizi takip ederken bizede o süreç boyunca yeni haberler güzel haberler verirsin inşallah...

Canım çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin yeniden olur inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini

teşekkür ederim cnm bebegi patolojiye gonderdiler sonuca göre önlem aılp 2 ay sonra tekrar çalısmalara devam edicez inslh.hamilelerin duası kabul olurmus dua edin olurmu?

bende çamlıca erdeme gidiyorum dr ayşegül ünala genç biri 78 li çok konuşkan tatlı kız seviyorum bnde baya araştırıp buldumda gittim ona

benim dr.için çok yoğun diyorlar biz bile batmandan adam ayarladıkta aldık randevuyu.daha dr tanıyamadım 1 kere gittim ama öfff hastane çok pahalı yaaa...

çok geçmiş olsun güzelim çok üzüldüm allah sana ve eşine uzun ömürler versin tekrar denersiniz üzme kendini

herkese cok tesekür ederim cok saolun icimi dökmek ve cevap almak iyi geldi hepinize birer nazar boncugu veriyorum.

bu arada ankarada olan anneler size bir hastane tavsiyesi durumunuz varsa yada kurumunuz anlasmalı ise MEDİCANA ANKARA derim.

ben Önce 29 mayıs hastanesine gittim mine hanıma memnun kalmadım şimdi Medicalpark bahçelievlere suat süphana gidiyorum daha doğrusu 1 kez gittim henüz ama çok tatlı tontoş bir adam konuşup anlatmayı seviyor ayın 12 sinde yeniden gidicem bakalım düşüncem değişirse yedek bir doktor daha var
bayaa bir araştırma yaptım forumlarda isim aldım çalıştıkları hastaneleri gezdim fiyat aldım bir daldan bir dala atlıyorum umarım doğurmadan sabitlenirim

benim dr.için çok yoğun diyorlar biz bile batmandan adam ayarladıkta aldık randevuyu.daha dr tanıyamadım 1 kere gittim ama öfff hastane çok pahalı yaaa...

denemek istersen ayşegülü tavsiye ederim senin hastanenin arkasında yeri çok yakın ssk lıya 25 tl muayene o olmazsa tülay hanımda varmış onuda çok tavsiye ediorlar sen nerde oturuorsunki

denemek istersen ayşegülü tavsiye ederim senin hastanenin arkasında yeri çok yakın ssk lıya 25 tl muayene o olmazsa tülay hanımda varmış onuda çok tavsiye ediorlar sen nerde oturuorsunki
bulgurludayım ben canım memnunmusun drundan .benimki biraz sert mizaçlı korkuyoırum valla sormaya bişey. biz bağkurumuzu yatırmamıştık ücretli gidelim dedik varyaaaa 110 tl baydık bide bir dünya test var elimde yapılacak

Son düzenleme:

bnde libadiyedeyim komşu çıktık yupiiii yani cidden bebeğimin bir arkadaşı olacakkkkk:13:

ben çok memnunum ben sormadan herşeyi anlatıor okdr tatlıki daha kapıdan girerken pozitiflik saçıor 10 gün içinde kontrolüm var arzu edersen bnmle gel gör

ıyykk çok sevindimmm olar ne zaman kontrolün bende gelmek istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…