- Konu Sahibi mehtap8080
-
spermiş ozmn tmm ben randevuyu alınca sana haber veririm sana saat sorunu varmı ben tüm gün boşum sana uygun olan bir saatte alayım istersen randevuyu
benim için önemli değil elemanları dikerim ofise kocam burdaysa onu dikerim hehehehhh bana hertürlü uyar sen rahat edeceğin şekilde al randevunu bana haber var gidelim beraber bende bi bakayım nasıl doktormuş
tememmmmm ozmnn bu iyi oldu zaten kontrol muayenesi kısa sürer ama göreceksin nasıl konuşkan bbuarada bu forumdan birine daha bahsetmiştim oda ona başladı
ay hade bakalım ben soru sorabileceğim bi dr istiyorum ya benimkine gitmeden 1 gün önce tartıldım 58 çıktım.sonra medicanaya gittim 2,5 lt su içmiştim 60 çıktım orda.yanılmasın ben çok su içtim 58 aslında dedim.yüzüme baktı ne önemi var dedi :)
ertesi gün aç karna tartıldım 58dim:) sert bi mizacı var korkuyorum konuşurken birde doğumda çok ilgilenmiyormuş ve girmiyormuş doğuma zaten.
tartı için şöle diyim ben spor gyinrim ayağımda 2 kiloluk timberland botla tartıldım ayy dedim bunlar bile kaç kilo gelir ama oda bana önemli olan kaç kilo aldığınızı bilmem dedi şuan kaç kilosun kaç kilo doğuma gittin onu sen takip et saqbah ilk idrardan sonra aç karnına tartıl ama biz burdan bakalım dedi seninkide öle demk istemiştir ama mizacı tersse öle anlamışsındır
konuşurken mimiksiz ve önüne bakarak konuşuyo.ben arada espri yapıorum onda tepki yok kendim gülüyorum bir tek. :)) daha ilk gidişimdi bi ayşegül hanıma bakayım bide banimkine bir daha gideyim öyle karar vereyim bakalım
ay sende bnm gibisin son gittik kapı açıldı biz yürüyoruz dr gülüor ay dedim eşime ne güzel gülüor kadın eşimde diiorki geldi bu manyak biran önce gelsede gitse diye gülüordur diyo
bnde kendi kendime espriler yaparımda allahtan bu dr cvp verior gerçi bu son gidişim okadar berbattı ki konuşmaya bile zor dermanım oldu
:) her doktor aynışeyi söyler tabiki ama bunu söyleyiş yarzı önemli.ben samimi olsun beni anlasın iisterim yoksa doktor heryerde var .birde bizim için moral önemli birazda moral versin yaa
ozman memnun kalacağını düşünüorum inşallaahhh
slm kızlar nasılsınız.birçoğunuzun tickeri yok oyüzden kaç haftalıksınız takip etmek çok zor ..sanırım ben en yeninizim.4+3 ne keseyi gördüm nede bebeği ...
ben 5+3üm yakında görürsün bebişini canım,biz geçtik o yollardan...kalp atışlarını bekliyorum ben...hayırlı olsun hamileliğin canım...
Esra and esra (doğru dimi isimler:) benim arkadaşımında kisti vardı emzirme döneminde küçülebilir dediler onun ki kayboldu bile çok takmayın kafanıza annecikler benimde gögsüm fibrokistik özelliğe sahipmiş yıllardır doktorlar emzir diyorlar ilk öğrendiğimde çok korkmuştum kötü bişeyler olacak diye yolda gördüğüm bebekleri emziresim geliyordu valla
emzirmek en büyük ilaç galiba..
malesef 6. dusugumude dun yaptim bebegim bu seferde tutunamadi cok kotuyum
kızlar günaydın dün kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarımı eşim alıp doktora gösterdi herşey normal çıkmış ilaç vermemiş sadece folik asite devam. bir ay sonrada kısmetse ense kalınlığı ölçümü için gidicez inş.
günaydın.çok sevindim tahlillerin güzelmiş.hadi bakalım devamıda güzel olur inş.
slm kızlar nasılsınız.birçoğunuzun tickeri yok oyüzden kaç haftalıksınız takip etmek çok zor ..sanırım ben en yeninizim.4+3 ne keseyi gördüm nede bebeği ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?