- Konu Sahibi mehtap8080
-
çok saol cnm inş. hep böyle devam eder senin ne kadar oldu kaç hafta? benim bugün 8+6. allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip kısmet eder inş.
ya kızlar benim kafama bişey takıldı benimde sat 25 aralık yani bebiş 5+4 günlük 2 gün önce dr gittim sadece keseyi gördük bebeği göremedik daha çok küçük olduğu için dedi 15 gün sonra gel dedi dr şimdi kafam karıştı 15 gün çok geç değilmii sizce yoksa normalmi.....benim ilk hamileliğimde kiloma bakıldı her ay kilo takibi yapıldı hammile kaldığım anda son adet tarihim falan sorulmuştu yaşım sorulmuştu kısaca öz geçmiş kaydı yapılmıştı bu sefer sadece ultrasonla bakıldı 15 gün sonra görüşelim dedi sizin tam olarak kalp atışını dinleme hangi haftanıza denk geliyo benim oğlumda 6 haftalıkken dinlemiştim
canım benimde sata göre 6+4 ama doktorun dediğine göre5+1olduk.bende 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicem hayırlısı olur inş.:93:
ya kızlar benim kafama bişey takıldı benimde sat 25 aralık yani bebiş 5+4 günlük 2 gün önce dr gittim sadece keseyi gördük bebeği göremedik daha çok küçük olduğu için dedi 15 gün sonra gel dedi dr şimdi kafam karıştı 15 gün çok geç değilmii sizce yoksa normalmi.....benim ilk hamileliğimde kiloma bakıldı her ay kilo takibi yapıldı hammile kaldığım anda son adet tarihim falan sorulmuştu yaşım sorulmuştu kısaca öz geçmiş kaydı yapılmıştı bu sefer sadece ultrasonla bakıldı 15 gün sonra görüşelim dedi sizin tam olarak kalp atışını dinleme hangi haftanıza denk geliyo benim oğlumda 6 haftalıkken dinlemiştim
malesef 6. dusugumude dun yaptim bebegim bu seferde tutunamadi cok kotuyum
kızlar günaydın dün kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarımı eşim alıp doktora gösterdi herşey normal çıkmış ilaç vermemiş sadece folik asite devam. bir ay sonrada kısmetse ense kalınlığı ölçümü için gidicez inş.
herkese tünaydınnnn:)) birazdan sağlık ocağına gitcem ebe artık seni takibe aşcaz dedi bu aile hekimliği uygulamasıymış sizede böle bi bildirim oldu mu eve gelcez faln diyooo
günaydın kızlar bende 6+5 haftalık hamileyim allahım herkese sorunsuz gebelikler nasip etsin
meraba hanımlar ben geldım ya bu hafta ıcı karar verdım kı doktora gıdıcem ama korkuyorum ılk düşügüm oldugu ıcın suan 5 haftalık bebegım tam olarak sızce ne yapmalıyım
bende 5 hafta 1 gunluk hamıleyım. kesemiz gozukdu ama lekelenmelerım var hap kullanıyorum düşük ıcın
dün gittim aile hekimine tansiyon kilo vs takipleri yaptılarherkese tünaydınnnn:)) birazdan sağlık ocağına gitcem ebe artık seni takibe aşcaz dedi bu aile hekimliği uygulamasıymış sizede böle bi bildirim oldu mu eve gelcez faln diyooo
evet canım keseyi gördük haftayada inşallah kalp atımını görebiliriztebrikler keseni gördünmü cnm
canım benim bende 7 haftalıkken kanamalı düşük yaptım. Bana da progestan vermişlerdi. kullandım ama malisef kaybettim. çok kötü bir histi. Allah yardımcın olsun. hiç üzülme güçlü olmalısın. sen güçlü olursan bebeğinde güçlü olur.
git cnmm en azından keseni görürsün keseyi göremedin diyelim dr a ilki düşüktü dersin sana yardımcı olur senin hemen gitmen lazım hatta dr a ben erken gittim diye dalga geçti bnle ama olsun senin durumun daha önemli
merhaba arkadaşlar bende 3 ocakta hamile olduğumu öğrendim geç döllenme olmuş kalp atışlarını öğrendiğim zaman söylemişti doktorum.şuan 9+2 günlük hamileyim,2 yıl önce 6 haftalık düşük yaşamıştım o yüzden çok korkuyorum .sizleri bir aydır sürekli okuyup takip ediyordum daha fazla dayanamayıp bugün üye oldum..inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.şubatın 7.sinde kontrolüm var çok heyacanlıyım..
kızlar daha çok erken ama ben bebişimin cinsiyetini çok merak etmeye başladım bugün 8+6 olduk daha çok var öğrenmeme biliyorum ama merak işte sizde de varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?