2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

çok saol cnm inş. hep böyle devam eder senin ne kadar oldu kaç hafta? benim bugün 8+6. allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip kısmet eder inş.

canım benimde sata göre 6+4 ama doktorun dediğine göre5+1olduk.bende 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicem hayırlısı olur inş.:93:

selam,
5+4 gunluk olarak sen hesap ettin degil mi,doktorun degil?Cunku benim hesaplamam gore de ben 7+2 yim yani 8 haftalik!Ama bundan tam 10 gun once doktora gittigimde maksimum 4,5 haftalik dedi.Seninde buyuk bir ihtimalle adet tarihin ya 30 gun veya fazladir.Bu sebeblede otomatik hesapliyicilar bunu 28 gun,yumurtlamayida 14. gun olataj hesapliyorlar.Endiselenme ve doktoruna harfiyen uy derim.
Bak asagada bir link var,burdan adet gunun kac gun surdugunude yazarak daha dogru bir tahmin yapabilirsin.
Pregnancy Due-Date Calculator

herkese tünaydınnnn:)) birazdan sağlık ocağına gitcem ebe artık seni takibe aşcaz dedi bu aile hekimliği uygulamasıymış sizede böle bi bildirim oldu mu eve gelcez faln diyooo

elifcim ben 5. haftamda keseyi gördüm 2 hafta sonra geldi 7+2 dede kalbini dinledik benide ilk defa ozmn tarttı birde satı çok önemsemedi çünkü sata göre ben 9+5 im ama 7+5 im aslında bana dediki son zamanlarında gelen hamilelere sat sorulur dedi ama şuanda usg de ne kadar olduğu bizim için önemli dedi senin durumun da bnmle tam olarak aynııı içini ferah tut gün say kalp için

tebrik ederimmm çok sevindim esraaa darısı ense kalınnlığının başına inşallah yine hayırlı haberlerle gelirsin snaırım aramızda en önde giden sensin bizlerede yol göster esra reisss:13:

meraba hanımlar ben geldım ya bu hafta ıcı karar verdım kı doktora gıdıcem ama korkuyorum ılk düşügüm oldugu ıcın suan 5 haftalık bebegım tam olarak sızce ne yapmalıyım

herkese tünaydınnnn:)) birazdan sağlık ocağına gitcem ebe artık seni takibe aşcaz dedi bu aile hekimliği uygulamasıymış sizede böle bi bildirim oldu mu eve gelcez faln diyooo

evet eve geldikleri nii bende duymuştum ama sen yinede emin olmadan eve alma hatta onların gelmesine gerek kalmadan git kontrollerine ben daha bildirmedim hamile olduğumu tetenoz aşısı falan yapılcak birde bnm kaydım oturduğum yere alınmadı hala birarada onlarla uğraşmam lazım bir kafamı kaldırabilsem inşallah uğraşcam o işlerlede

meraba hanımlar ben geldım ya bu hafta ıcı karar verdım kı doktora gıdıcem ama korkuyorum ılk düşügüm oldugu ıcın suan 5 haftalık bebegım tam olarak sızce ne yapmalıyım

git cnmm en azından keseni görürsün keseyi göremedin diyelim dr a ilki düşüktü dersin sana yardımcı olur senin hemen gitmen lazım hatta dr a ben erken gittim diye dalga geçti bnle ama olsun senin durumun daha önemli

bende 5 hafta 1 gunluk hamıleyım. kesemiz gozukdu ama lekelenmelerım var hap kullanıyorum düşük ıcın

canım benim bende 7 haftalıkken kanamalı düşük yaptım. Bana da progestan vermişlerdi. kullandım ama malisef kaybettim. çok kötü bir histi. Allah yardımcın olsun. hiç üzülme güçlü olmalısın. sen güçlü olursan bebeğinde güçlü olur.

dün gittim aile hekimine tansiyon kilo vs takipleri yaptılar
tebrikler keseni gördünmü cnm
evet canım keseyi gördük haftayada inşallah kalp atımını görebiliriz

canım bende ılk bebegımı 7 haftalıkken kanamalı halde dusuk yaptım doktora gıttıgımde progestan verdı ve ıgne verdı ne yaptıysak kurtaramadık sımdı 5 haftalık hamıleyım bundada aynı seyı yasamakdan korkuuyorum sen sımdı hamılemısın pekı?

evet ılk bebegımde erken gıtmıstım aynen benımllede dalga gectı doktor tabı sımdı durum farklı ılk bebegımı kaybettım gıtmelıyımm hıc olmazsa kesemızı gorelım :)

merhaba arkadaşlar bende 3 ocakta hamile olduğumu öğrendim geç döllenme olmuş kalp atışlarını öğrendiğim zaman söylemişti doktorum.şuan 9+2 günlük hamileyim,2 yıl önce 6 haftalık düşük yaşamıştım o yüzden çok korkuyorum .sizleri bir aydır sürekli okuyup takip ediyordum daha fazla dayanamayıp bugün üye oldum..inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.şubatın 7.sinde kontrolüm var çok heyacanlıyım..

bnmde geç döllenme olmuş cnmm çok tembeliz çoookkkkk

bnmde normalde 10. haftada olmam gerekirken 8. haftadayım ne yapalım geç olsun güç olmasın

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canımmmm

kızlar daha çok erken ama ben bebişimin cinsiyetini çok merak etmeye başladım bugün 8+6 olduk daha çok var öğrenmeme biliyorum ama merak işte sizde de varmı?

kızlar daha çok erken ama ben bebişimin cinsiyetini çok merak etmeye başladım bugün 8+6 olduk daha çok var öğrenmeme biliyorum ama merak işte sizde de varmı?

ben çok azimliyim kız doğurcamm o yüzden başka alternatif düşünmüorum tövbe yarabbim sağlıklı sıhhatli olsun ama napim bndede böle bir takıntı var kız ismi hazır hep gözüm kız eşyalarında belki içime doğduğundandır diye seviniorum birde çintakvimine görede kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…