2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

evet canım son adet tarihine göre hesabım dr hesaplamadı sadece daha çok yeni tahminen 4 haftalık filan yani ayy ne biliyim ya endişeleniyorum bide benim 2.ci hamileiiğim biliyırum ama yinede endişeleniyorum elimde değil link için tşk birazdan bakıcam

melisim teşkekür ederim canım içime bişey düştü dün öyle yazdım içimi ferahlattınız gerçi şimdi düşünüyorumda oğlumada 4 +3 günlüktü hamiile olduğumu öğrendim 6 haftalık olana kadar sadece keseyi görmüştük dr artık almaya karar vermişti bebek yok falan dedi ordan çıktım başka bi dr göründüm 6 haftalıktı çok iyi hatırlıyorum hem kalp atışını duydum hemde bebeğimi gördüm o zamanda endişelenmiştim yine aynı şyleri yaşarım diye korkuyorum

melisim teşkekür ederim canım içime bişey düştü dün öyle yazdım içimi ferahlattınız gerçi şimdi düşünüyorumda oğlumada 4 +3 günlüktü hamiile olduğumu öğrendim 6 haftalık olana kadar sadece keseyi görmüştük dr artık almaya karar vermişti bebek yok falan dedi ordan çıktım başka bi dr göründüm 6 haftalıktı çok iyi hatırlıyorum hem kalp atışını duydum hemde bebeğimi gördüm o zamanda endişelenmiştim yine aynı şyleri yaşarım diye korkuyorum

cnm tabiki öncelikle sağlıklı olması en büyük dileğim ama merak işte aklıma geliyo sürekli. çin takvimine göre erkek ama bioritmime baktılar dün forumda kız çıktı bakalım hayırlısı

cinsiyet hiç önemli deği önce sağlıklı olsun benimde çin takviminde erkek görünüyo

benim belirtiler erkeğede benziyo kızada :)) bakalım ne olacak mesela sabah bulantılarım yok ayaklarım çok üşüyor kuyruk sokumum ağrıyor bu belirtiler olunca erkek oluyormuş. ama turşuya düşkünleştim bu aralar tatlıyla aram yok kızda olabilir yani zaten bioritimde de kız çıktı hayırlısı

birde kese sağdaysa kız soldaysa erkek gibi bişi okumuştum bnm kesede içindekide sağda

bulantılarımda varrrrr sanırım eşimin ailesindeki uğursuzluğu kıracağım bnm eşimin ailesinde tek kız kayınvalidem ne öncesi var ne sonrası baba tarafıda öle bir halası var 7 amca hepsinin oğlu hepsinin oğlununda oğlu var acayip hırs yaptım

herkese merhaba
ben de geldim aranıza 4+5 günlük hamileyim
1 sene önce 6 haftalık düşük yaşamıştım o zaman çok karın ağrılarım vardı ama şimdi pek bi belirtim yok

benimde çin takviminde erkek çıkıyor ama kız hissediyorum ayrıca bioritme nasıl bakılıyor hayatım yaa bulamadım

herkese merhaba
ben de geldim aranıza 4+5 günlük hamileyim
1 sene önce 6 haftalık düşük yaşamıştım o zaman çok karın ağrılarım vardı ama şimdi pek bi belirtim yok

hoş geldin canım bende bugün katıldım iki sene önce bende düşük yapmıştım korkma yüce rabbim yazdıysa anne oluruz..bu sefer inşallah bebişin sana iyi tutunsun hayatım

evt keseye görede tahmin oluyomuş bende çok heveslenmiştim ama benim bebiş kesenin tam ortasında malesef kese yorumu yapamıyorum

saglık ocagından geldim ebe çok ilgilendi tansiyon nabız faln ölçtü.doktor takibine başlattı umarım herşey güzel olur.evi ararız falan öle geliriz dedi

hoş geldin canım bende bugün katıldım iki sene önce bende düşük yapmıştım korkma yüce rabbim yazdıysa anne oluruz..bu sefer inşallah bebişin sana iyi tutunsun hayatım

teşekkür ederim.. sen de hoşgeldin canım.. inşallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri de buradan paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…