- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
- Konu Sahibi mehtap8080
-
selam,
5+4 gunluk olarak sen hesap ettin degil mi,doktorun degil?Cunku benim hesaplamam gore de ben 7+2 yim yani 8 haftalik!Ama bundan tam 10 gun once doktora gittigimde maksimum 4,5 haftalik dedi.Seninde buyuk bir ihtimalle adet tarihin ya 30 gun veya fazladir.Bu sebeblede otomatik hesapliyicilar bunu 28 gun,yumurtlamayida 14. gun olataj hesapliyorlar.Endiselenme ve doktoruna harfiyen uy derim.
Bak asagada bir link var,burdan adet gunun kac gun surdugunude yazarak daha dogru bir tahmin yapabilirsin.
Pregnancy Due-Date Calculator
melisim teşkekür ederim canım içime bişey düştü dün öyle yazdım içimi ferahlattınız gerçi şimdi düşünüyorumda oğlumada 4 +3 günlüktü hamiile olduğumu öğrendim 6 haftalık olana kadar sadece keseyi görmüştük dr artık almaya karar vermişti bebek yok falan dedi ordan çıktım başka bi dr göründüm 6 haftalıktı çok iyi hatırlıyorum hem kalp atışını duydum hemde bebeğimi gördüm o zamanda endişelenmiştim yine aynı şyleri yaşarım diye korkuyorumelifcim ben 5. haftamda keseyi gördüm 2 hafta sonra geldi 7+2 dede kalbini dinledik benide ilk defa ozmn tarttı birde satı çok önemsemedi çünkü sata göre ben 9+5 im ama 7+5 im aslında bana dediki son zamanlarında gelen hamilelere sat sorulur dedi ama şuanda usg de ne kadar olduğu bizim için önemli dedi senin durumun da bnmle tam olarak aynııı içini ferah tut gün say kalp için
melisim teşkekür ederim canım içime bişey düştü dün öyle yazdım içimi ferahlattınız gerçi şimdi düşünüyorumda oğlumada 4 +3 günlüktü hamiile olduğumu öğrendim 6 haftalık olana kadar sadece keseyi görmüştük dr artık almaya karar vermişti bebek yok falan dedi ordan çıktım başka bi dr göründüm 6 haftalıktı çok iyi hatırlıyorum hem kalp atışını duydum hemde bebeğimi gördüm o zamanda endişelenmiştim yine aynı şyleri yaşarım diye korkuyorumelifcim ben 5. haftamda keseyi gördüm 2 hafta sonra geldi 7+2 dede kalbini dinledik benide ilk defa ozmn tarttı birde satı çok önemsemedi çünkü sata göre ben 9+5 im ama 7+5 im aslında bana dediki son zamanlarında gelen hamilelere sat sorulur dedi ama şuanda usg de ne kadar olduğu bizim için önemli dedi senin durumun da bnmle tam olarak aynııı içini ferah tut gün say kalp için
ben çok azimliyim kız doğurcamm o yüzden başka alternatif düşünmüorum tövbe yarabbim sağlıklı sıhhatli olsun ama napim bndede böle bir takıntı var kız ismi hazır hep gözüm kız eşyalarında belki içime doğduğundandır diye seviniorum birde çintakvimine görede kız
kızlar daha çok erken ama ben bebişimin cinsiyetini çok merak etmeye başladım bugün 8+6 olduk daha çok var öğrenmeme biliyorum ama merak işte sizde de varmı?
benim belirtiler erkeğede benziyo kızada :)) bakalım ne olacak mesela sabah bulantılarım yok ayaklarım çok üşüyor kuyruk sokumum ağrıyor bu belirtiler olunca erkek oluyormuş. ama turşuya düşkünleştim bu aralar tatlıyla aram yok kızda olabilir yani zaten bioritimde de kız çıktı hayırlısı
herkese merhaba
ben de geldim aranıza 4+5 günlük hamileyim
1 sene önce 6 haftalık düşük yaşamıştım o zaman çok karın ağrılarım vardı ama şimdi pek bi belirtim yok
Allah tamamına erdirsin ve allah bağışlasın bebişini canımmmm
herkese merhaba
ben de geldim aranıza 4+5 günlük hamileyim
1 sene önce 6 haftalık düşük yaşamıştım o zaman çok karın ağrılarım vardı ama şimdi pek bi belirtim yok
birde kese sağdaysa kız soldaysa erkek gibi bişi okumuştum bnm kesede içindekide sağda
bulantılarımda varrrrr sanırım eşimin ailesindeki uğursuzluğu kıracağım bnm eşimin ailesinde tek kız kayınvalidem ne öncesi var ne sonrası baba tarafıda öle bir halası var 7 amca hepsinin oğlu hepsinin oğlununda oğlu var acayip hırs yaptım
malesef 6. dusugumude dun yaptim bebegim bu seferde tutunamadi cok kotuyum
evet eve geldikleri nii bende duymuştum ama sen yinede emin olmadan eve alma hatta onların gelmesine gerek kalmadan git kontrollerine ben daha bildirmedim hamile olduğumu tetenoz aşısı falan yapılcak birde bnm kaydım oturduğum yere alınmadı hala birarada onlarla uğraşmam lazım bir kafamı kaldırabilsem inşallah uğraşcam o işlerlede
benimde çin takviminde erkek çıkıyor ama kız hissediyorum ayrıca bioritme nasıl bakılıyor hayatım yaa bulamadım
çok geçmiş olsun...düşükleri nedeni bellimi peki...kaçıncı haftalarda düşürüyosun...canını çok sıkma inş. saglıklı bebegin olacak
hoş geldin canım bende bugün katıldım iki sene önce bende düşük yapmıştım korkma yüce rabbim yazdıysa anne oluruz..bu sefer inşallah bebişin sana iyi tutunsun hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?