- Konu Sahibi mehtap8080
-
saglık ocagından geldim ebe çok ilgilendi tansiyon nabız faln ölçtü.doktor takibine başlattı umarım herşey güzel olur.evi ararız falan öle geliriz dedi
kızlar merhaba malesef biz yolumuza devam edemiyoruz :85: hepinizi çok öpüyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın
Arkadaşlar Ben Daha Önce Bir Düşük Yaşamıştım
Bugün Doktora Gittim 4 Haftalık Hamilesin dedi Gebelik Kesesi Görüldü
2 Hafta Sonra Kalp Atışı İçin Gel Dedi Doktor.
kızlar merhaba malesef biz yolumuza devam edemiyoruz :85: hepinizi çok öpüyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın
esracım bende 5+4 günlük bebeğim ama daha keseyi gördük bebeği göremedim sen bebeği gördünmü dr 15 gün sonra gel dedi daha çok küçük falan dedii ayyyy kafam karıştı şimdi
korkak anne olan esra nerde ya bugün hiç gelmedi demekki dükkana gitmedi :26:
canım şimdi gördüm yazını ben de sadece keseyi gördüm.banada 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi.bugünde aile hekimimde testler yapıldı güzel çıktı sonuçlar.ben bebişi 14 şubatta görcem inş.[/QU
tamam canım çok teşk ederim bende görürüm inşallah ohh ne güzel sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına aman dikkat et yorma kendini
nasıl anladın ama gelmediğimi hehehehhhh..sağlık ocağına gittim canım bugün aile hekimimle randevum vardı sonuçlarımı aldım güzel çıktı,böyle devam et dedi.birazda alışveriş yaptım işte kendime geldim :))
ben sağlık ocağına gittiğim zaman 3ayı doldurunca gel dedi hemşire.. resmi kayıt o zaman olacakmış
aaa ne güzel kendi kafana göremi gittin aile hekimine yoksa yönlendirildinmi bende şu kaydımı aldırmayı başarsamda gitsem sağlık ocağına burdaki sağlık ocağı çok güzel temiz sakin
aşı için falan bişi dedimi
kızlar günaydın hayırlı cumalar. bugün 9 haftalık olduk
günaydın kızlar hayırlı cumalar bizde bugün 7 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?