- Konu Sahibi mehtap8080
-
gunaydın hanımlar hayırlı cumalar bende 5+1 oldumm pazartesı doktora gıdıcem demın bır forumda bırsey okudum aklım karıstı ıdrar testı pozıtıf cıksa bıle adetı gelen ve bebegı olmayan varmıs boyle bırsey mumkunmu..
mümkün cnm onun adı boş gebelik yani idrarda kanda pozitif çıkıyor ama kese boş doktorum demişti yaklaşık 2-3 hafta önce gittiğimde keseyi gördü kalbi atmaya başlamış canlanmış yani boş gebelik deil dedi. o zaman öğrendim bende boş gebeliği.
mümkün cnm onun adı boş gebelik yani idrarda kanda pozitif çıkıyor ama kese boş doktorum demişti yaklaşık 2-3 hafta önce gittiğimde keseyi gördü kalbi atmaya başlamış canlanmış yani boş gebelik deil dedi. o zaman öğrendim bende boş gebeliği.
ilk bebegimi düşükle kaybettım eylulde sımdı cok korkuyorum aynı seyı yasarım dıye tedırgınlıgım bu yuzden ALLAHIM anne olmayı herkese nasıp etsın..
bende bundan çok korkuyorum(( p.tesi gidicem bende inşallah herşey güzel olur
cnm bende senin gibiydim çok korkuyordum ama allaha şükür çıkmadı öyle bişey kendini korkutma güzel şeyler düşün allah yardım eder içini ferah tut
Ben daha sadece keseyi gördüm içini haftaya cuna görcem çok korkuyorum boş gebelikten yaaaa
morelinin yüksek tut ALLAHIM inşallah bizlere anne olmayı nasip eder
amin canım ya eskıden boyle sorunlar yokmus herkes evde dogum yaparmıs düşük bos gebelık nedır bunların sebebı cozemıyorum ben dusuk yaptıkdan sonra arkadan arkadasımda yaptı cok zor kımseye vermesın ALLAHım..
ilk bebegimi düşükle kaybettım eylulde sımdı cok korkuyorum aynı seyı yasarım dıye tedırgınlıgım bu yuzden ALLAHIM anne olmayı herkese nasıp etsın..
Ben daha sadece keseyi gördüm içini haftaya cuna görcem çok korkuyorum boş gebelikten yaaaa
bende korkuyorum ama içimizi rahat tutalım pozitif düşünelim
bırbırımıze desttek olalım herkez bıldırsın doktora gıttıgını cunkku ınsan kotu dusundukce kotu seyler oluyor ayrıca doktorda cok onemlı ben doktorumdan hıc memnun degılım ama cok ssecenegım yok 4 5 doktor var
Amin canım bende senin gibi düşünüyorum eskiden böyle şeyler yokken şimdi neden var teknoloji geliştikçe hastalıklarda çoğaldı sanırım
ben 27 ocakta 780 le kesemi gördüm pzt devlet hastanesinde testler yapılmadan önce gene ultrasonla bakılacak.inş.görürüm bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?