2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

gunaydın hanımlar hayırlı cumalar bende 5+1 oldumm pazartesı doktora gıdıcem demın bır forumda bırsey okudum aklım karıstı ıdrar testı pozıtıf cıksa bıle adetı gelen ve bebegı olmayan varmıs boyle bırsey mumkunmu..

günaydın kızlar ben geçen hafta öğrendim hamile olduğumu değerim 957 di bu cuma tekrar gidicem bana megaday die ilaç verdiler sadece

mümkün cnm onun adı boş gebelik yani idrarda kanda pozitif çıkıyor ama kese boş doktorum demişti yaklaşık 2-3 hafta önce gittiğimde keseyi gördü kalbi atmaya başlamış canlanmış yani boş gebelik deil dedi. o zaman öğrendim bende boş gebeliği.

bende bundan çok korkuyorum (( p.tesi gidicem bende inşallah herşey güzel olur

bende bundan çok korkuyorum ((

ilk bebegimi düşükle kaybettım eylulde sımdı cok korkuyorum aynı seyı yasarım dıye tedırgınlıgım bu yuzden ALLAHIM anne olmayı herkese nasıp etsın..

Ben daha sadece keseyi gördüm içini haftaya cuna görcem çok korkuyorum boş gebelikten yaaaa

morelinin yüksek tut ALLAHIM inşallah bizlere anne olmayı nasip eder

amin canım ya eskıden boyle sorunlar yokmus herkes evde dogum yaparmıs düşük bos gebelık nedır bunların sebebı cozemıyorum ben dusuk yaptıkdan sonra arkadan arkadasımda yaptı cok zor kımseye vermesın ALLAHım..

Amin canım bende senin gibi düşünüyorum eskiden böyle şeyler yokken şimdi neden var teknoloji geliştikçe hastalıklarda çoğaldı sanırım

ilk bebegimi düşükle kaybettım eylulde sımdı cok korkuyorum aynı seyı yasarım dıye tedırgınlıgım bu yuzden ALLAHIM anne olmayı herkese nasıp etsın..

cnm geçmiş olsun moral çok önemli moralini yüksek tut ve geçmişi fazla düşünme allah büyük inş. bu sefer sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın.

Ben daha sadece keseyi gördüm içini haftaya cuna görcem çok korkuyorum boş gebelikten yaaaa

bırbırımıze desttek olalım herkez bıldırsın doktora gıttıgını cunkku ınsan kotu dusundukce kotu seyler oluyor ayrıca doktorda cok onemlı ben doktorumdan hıc memnun degılım ama cok ssecenegım yok 4 5 doktor var

evet canım hepimiz neler olduğunu paylaşalım ki hepimizin içi az da olsa rahatlasın

Amin canım bende senin gibi düşünüyorum eskiden böyle şeyler yokken şimdi neden var teknoloji geliştikçe hastalıklarda çoğaldı sanırım

gercekden ben yedıklerımı cok dıkkat edıyorum ve telefon kullanmıyorum aslında bılgısayarda yasakmıs doktorum dedı evıme almıyorum ısyerımde bıraz takılıyorum okadar bıraz dıkkat etmelıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…