2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar lütfen panik yapmayın kendi kendinizi boş yere üzmeyin bende sizin gibiydim çok pimpirikli biriyim hep aklımda soru işaretleri vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden

ben 27 ocakta 780 le kesemi gördüm pzt devlet hastanesinde testler yapılmadan önce gene ultrasonla bakılacak.inş.görürüm bebişi
vajınal olarakmı bakıyorlar gebelık daha yenı dıye yoksa karnınızdanmı benım doktorum ılk gebelıgımde vajınal bakalım dıye cok ısrar ettı ben baktırmadım..

kendımızı baska seylerle oyalayalım aklımıza geldıkce sorun edıyoruz ben evde tek basıma kalamıyorum su aralar cunku hep kanamam baslıcakmıs gıbı oluyor ılk gebelıgımde tuvalete bebegım dusunce haftalarca tuvalete gırmekten cekındım ve ısıgı acmadan gırdım sımdı dusunmek ıstemıyorum

vajınal olarakmı bakıyorlar gebelık daha yenı dıye yoksa karnınızdanmı benım doktorum ılk gebelıgımde vajınal bakalım dıye cok ısrar ettı ben baktırmadım..

kızlar aramızda cok yok nasıp olursa bende temmuzda alacagım yavrumu kucagıma,1kez vajınal baktı bana o zaman 5 haftalık falandı tam hatırlamıyorum,net görelim kalbını dıye,bende ıcım rahat etsın ıstedım yok dış gebelık yok vs dıye,ıyıkıde baktırmışım bırere bey olmaz merak etmeyın,sonrasında bırdaha bakmadılar zatenn

ben korktum baktıramadım ama şimdi pişman oldum keşke baktırsaydım diye şimdi p.tesiyi bekliyorum birde dr beğenmedim pek ilgilenmedi Ankara'da dr araştırıryorum İst'da muayene olmuştum geçen hafta

senınde yenı dımı canım gercı sımdı sadece keseyı gormustur bana dıyokı madem vajınal baktırmayacaksın neden erken gelıyorsun dıyor

benimde yeni ama ben gittiğimde hamile olduğumu bilmiyordum karnımda kasılma ve sancı oluyor diye gittim kan tahlilinde çıktı kandan önce alttan bakım dedi kabul etmedim
senin de mi yeni

benimde yeni ama ben gittiğimde hamile olduğumu bilmiyordum karnımda kasılma ve sancı oluyor diye gittim kan tahlilinde çıktı kandan önce alttan bakım dedi kabul etmedim
senin de mi yeni

evet bugun 5+1 oldum tabı ınternnetekı hesaplamalarıma gore ılk bebegımdede aynen bu sıralar gıttım alttan bakalım dedı bakktırmadım tabı 15 gun sonra kanamam gelınce mecbur baktırdım hem kanamam varken bır elımden esım tutuyor bır ellımden annem cok korkagım ben nasıl dogum yapıcam ya

şu zamanları bir atlatalım sağlıklı olucaklarını öğrenelim de sonra korkmaya başlayalım doğum için

banada sadece ilkinde alttan baktı geçen gün gittiğimde karnımdan baktı ve sağlıklı görünüyo bebek dedi allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…