- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.001
vajınal olarakmı bakıyorlar gebelık daha yenı dıye yoksa karnınızdanmı benım doktorum ılk gebelıgımde vajınal bakalım dıye cok ısrar ettı ben baktırmadım..ben 27 ocakta 780 le kesemi gördüm pzt devlet hastanesinde testler yapılmadan önce gene ultrasonla bakılacak.inş.görürüm bebişi
vajınal olarakmı bakıyorlar gebelık daha yenı dıye yoksa karnınızdanmı benım doktorum ılk gebelıgımde vajınal bakalım dıye cok ısrar ettı ben baktırmadım..
kızlar lütfen panik yapmayın kendi kendinizi boş yere üzmeyin bende sizin gibiydim çok pimpirikli biriyim hep aklımda soru işaretleri vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden
bende birşey göremedi ve alttan ultrasonla bakayım dedi bende istemedim(
vajınal olarakmı bakıyorlar gebelık daha yenı dıye yoksa karnınızdanmı benım doktorum ılk gebelıgımde vajınal bakalım dıye cok ısrar ettı ben baktırmadım..
valla bana da öle bakması gerektiğinmi söyledi ben korktuğum için baktırmadım
kızlar aramızda cok yok nasıp olursa bende temmuzda alacagım yavrumu kucagıma,1kez vajınal baktı bana o zaman 5 haftalık falandı tam hatırlamıyorum,net görelim kalbını dıye,bende ıcım rahat etsın ıstedım yok dış gebelık yok vs dıye,ıyıkıde baktırmışım bırere bey olmaz merak etmeyın,sonrasında bırdaha bakmadılar zatenn
senınde yenı dımı canım gercı sımdı sadece keseyı gormustur bana dıyokı madem vajınal baktırmayacaksın neden erken gelıyorsun dıyor
benimde yeni ama ben gittiğimde hamile olduğumu bilmiyordum karnımda kasılma ve sancı oluyor diye gittim kan tahlilinde çıktı kandan önce alttan bakım dedi kabul etmedim
senin de mi yeni
evet bugun 5+1 oldum tabı ınternnetekı hesaplamalarıma gore ılk bebegımdede aynen bu sıralar gıttım alttan bakalım dedı bakktırmadım tabı 15 gun sonra kanamam gelınce mecbur baktırdım hem kanamam varken bır elımden esım tutuyor bır ellımden annem cok korkagım ben nasıl dogum yapıcam ya
kızlar aramızda cok yok nasıp olursa bende temmuzda alacagım yavrumu kucagıma,1kez vajınal baktı bana o zaman 5 haftalık falandı tam hatırlamıyorum,net görelim kalbını dıye,bende ıcım rahat etsın ıstedım yok dış gebelık yok vs dıye,ıyıkıde baktırmışım bırere bey olmaz merak etmeyın,sonrasında bırdaha bakmadılar zatenn
banada sadece ilkinde alttan baktı geçen gün gittiğimde karnımdan baktı ve sağlıklı görünüyo bebek dedi allaha şükür
banada sadece ilkinde alttan baktı geçen gün gittiğimde karnımdan baktı ve sağlıklı görünüyo bebek dedi allaha şükür
darısı başımıza canım
ALLAHIM bızede nasıp etsın
şu zamanları bir atlatalım sağlıklı olucaklarını öğrenelim de sonra korkmaya başlayalım doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?