- Konu Sahibi mehtap8080
-
kasım hamişi olarak sizleri kutluyorum melekleriniz hayırlı olsun kızlar inş....
şimdi beta hcgyi konusursunuz 10. haftadan sonra 2 li testi ve sonrasında da cinsiyetleri bu döngü böyle devam eder... hiç aklınıza kötü şeyler getirip kendinizi yıpratmayın herşey olacağına varıyor hele ki dış gebeliğe çok takılmayın inş sağlıklı sıhhatli bebişleriniz olur....
merhabalar
ben de 5 haftalıkhamileyim, ve bir de 4 yaşında oğlum var.
doğurup doğurmamakta kararsızım , çok zor geliyor..
Merhaballar,
Dün gece çok şiddetli kanama yaşadım, sabah doktoruma gittiğimde ultrasonda kese görülmedi ve kan değerleri düşmüş, kimyasal bir gebelikmiş dedi.
Kendi kendine düşecek , kürtaja gerek yok dedi , ama sabaha kadar ağrıdan ölüp ölüp dirildim.
Sonuç olarak bebeğimi kaybettim :)
normal cnmmm ama bir arkadaş aşılamada farklılık gösterebilir demişti. birde 1500ün üstünde kese gözükürmüş ucundan kaçırmışsın görmeyi
buarada
Merhaballar,
Dün gece çok şiddetli kanama yaşadım, sabah doktoruma gittiğimde ultrasonda kese görülmedi ve kan değerleri düşmüş, kimyasal bir gebelikmiş dedi.
Kendi kendine düşecek , kürtaja gerek yok dedi , ama sabaha kadar ağrıdan ölüp ölüp dirildim.
Sonuç olarak bebeğimi kaybettim :)
kızlar adetim bir gün geçti , hemen test yaptırdım bhcg 56 çıktı,sizcede düşük değilmi bu değer?
Bence normal değerin hiç sıkıntı yapma kendine
benimde 2 gün geçikti ama kasık ağrısı var ve gögüslerim çok ağrıyo acıyo
sanki her an hastalancam gibi geliyo 6 aydır deniyoruz
senin belirtilerin nasıl canım
Benım ılk hamılelıgım 5+2 haftalıgım. Sadece kasık ve bel agrım var baska hıbırseyım yok umarım boyle devam eder. Migde bulantın ıcın yapabılecegın bırsey yokmu. Benım olmadıgı ıcın arastırmadım hıc ama mutlaka yapılacak bıseyler vardır burdada bu konuda cok yazan arkadaslar var.
Umarım saglıkla kucagına alırsın bebegını
kızlarrr, bugün doktora gittim, utrasonda bakınca kesem görüldü, 5,5 mm dedi, çooook küçücük, çok mutlu oldum.
benim hamile kalma hikayem hikayem ilginçtir. çikolata kisti olduğu söylendi evlenmeden önce, bisürü şey yaşadım, korunmayı bırakınca 7 ay sonra Allah nasip etti, çok şükür, bide kalp atşlarını duysamm meleğiminn:))
benim bu sefer göğüslerimde hiç bir belirti yok kızlar,ama değerimi öğrendiğim gün üzüldüm şimdi de çok açıkta olsa kahverengi lekeler geliyor.inş herşey yolunda gider.gözünaydın canım:)))Bence normal değerin hiç sıkıntı yapma kendine
benimde 2 gün geçikti ama kasık ağrısı var ve gögüslerim çok ağrıyo acıyo
sanki her an hastalancam gibi geliyo 6 aydır deniyoruz
senin belirtilerin nasıl canım
cnm ben adetimin üzerinden 9-10 gün geçmişti baktırdığımda 57 çıkmıştı yeri göğü inlettim sende inletebilrisin tebrikler hamilesin
ama dr a gittiğimde bu değerle ne acelen vardı deditekrar bchg baktırdı artışı hesapladı ptesi gidicem tekrar işte kese için sen ptesi tekrar baktırt bchg artışı anla öle dr a git hemen kese göstermez belki ama ne yapacağını anlatsın sana en azından tebrik edeerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?