2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

Aminnn Allah sanada kolay doğumlar ve bebişinle ikinize sağlık sıhhat versinnn

merhabalar

ben de 5 haftalıkhamileyim, ve bir de 4 yaşında oğlum var.

doğurup doğurmamakta kararsızım , çok zor geliyor..

Merhaballar,

Dün gece çok şiddetli kanama yaşadım, sabah doktoruma gittiğimde ultrasonda kese görülmedi ve kan değerleri düşmüş, kimyasal bir gebelikmiş dedi.

Kendi kendine düşecek , kürtaja gerek yok dedi , ama sabaha kadar ağrıdan ölüp ölüp dirildim.

Sonuç olarak bebeğimi kaybettim :)

Çok geçmiş olsun Zor bir durum işte bu işin tesellisi olmaz ama daha ileri zamanlarda düşük yaşayanlar çok zor şeyler yaşıor bunu düşün yani söylemesi kolay farkındayım off bitiremicem cümlemi

denemeye devam ALLAH'ın izniyle başaracaksın cnm

normal cnmmm ama bir arkadaş aşılamada farklılık gösterebilir demişti. birde 1500ün üstünde kese gözükürmüş ucundan kaçırmışsın görmeyi

buarada

Evet sorma kılpayı kaçırdım. Pazartesi bir sorun olmazda görürüm inşallah... Beklemek çok zor, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. :85: Umarım birkaç ay sonra gelecek sağlıklı bir gebelik bu üzüntüyü unutturur sana...

Bence normal değerin hiç sıkıntı yapma kendine
benimde 2 gün geçikti ama kasık ağrısı var ve gögüslerim çok ağrıyo acıyo
sanki her an hastalancam gibi geliyo 6 aydır deniyoruz
senin belirtilerin nasıl canım

kızlar adetim bir gün geçti , hemen test yaptırdım bhcg 56 çıktı,sizcede düşük değilmi bu değer?

cnm ben adetimin üzerinden 9-10 gün geçmişti baktırdığımda 57 çıkmıştı yeri göğü inlettim sende inletebilrisin tebrikler hamilesin

ama dr a gittiğimde bu değerle ne acelen vardı dedi tekrar bchg baktırdı artışı hesapladı ptesi gidicem tekrar işte kese için sen ptesi tekrar baktırt bchg artışı anla öle dr a git hemen kese göstermez belki ama ne yapacağını anlatsın sana en azından tebrik edeerimm

cnm bnmde daha yeni bitti adet ağrılarım adet dönemini yaşarmışsın hamile kaldığın da ilk ay adet ağrıları yaşanırmış yani eğer deneme yapıorssan sonucada üzülmiceksen bir kan testi baktır derim hafta sonunu atlat istersen daha emin gidersin teste

coooooooooook tesekkur ederim.İnsallah sen de saglikli dogum yaparsin amma bulanti icin yapilacak bi sey yok.ilkin de de boyleydi bunda da

hepinize hayirli olsun arkadaşlar allah saglıcakla kucagmıza almayı nasip etsin.bende sali günü ögrendim hamile oldugumu.beş haftalık.sadece kese gözüktü.bakalim haftaya kalp atışlarını duyabılırmişiz inşallah.kafama takilan bişey oldu arkadaşlar bılgısı olan varsa yardımcı olsun bana haftaya kadar sabredemıycem.Bu CMV-IGG >464 benimki, refans aralıgı <0.9 negatif yaziyor ve CMV-IGM 0.89 benim, referan araligi 0 0.9 yaziyor acaba pozitifmi yazmasi gerekti.bı sorunmu var:44:

Bu neyın testı ben anlamadım bana boyle bır test yapılmadı. 15 gun sonra yapılacak olan 6-7 kadar kan testı var acaba onlardan bırımı bu sana erken mı yapıldı valla anlamadım

kızlarrr, bugün doktora gittim, utrasonda bakınca kesem görüldü, 5,5 mm dedi, çooook küçücük, çok mutlu oldum.
benim hamile kalma hikayem hikayem ilginçtir. çikolata kisti olduğu söylendi evlenmeden önce, bisürü şey yaşadım, korunmayı bırakınca 7 ay sonra Allah nasip etti, çok şükür, bide kalp atşlarını duysamm meleğiminn:))

Yakında kalbını de duyarsın ınsallah ıcınde pır pır atttıgını

kızlar merhaba bende 5 hafta 3 günlük hamileyim. ben çalışmalara başlamadan folic plus kullanıyordum. ama doktorum elevit vermiş. bi fark varm ı acaba ikisinin arasında ? kararsız kaldım 15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gidicez o zaman sorcam ama yinede bilgi edinmek istedim.

Kızlaaaaarrrr anneee oluyoruz farkındamısınız anne oluyoruz yaaaaaaaaaaaaaaa
Allah saglık verdıkce hamışliğimizin tadını cıkaralım

bende kan testi yaptırdım 52,7 cıktı doktor hamilesin ama daha çok yeni geç yumurtlamışşın dedi bide kese görülmedi..

sonra yarın gel yine kan ver birde alttan muayene edelim dedi. bende alttan muayene istemiyorum dedim. bende 1 veya 2 hafta sonra tekrar gitcem o zaman ultrasonda çıkarsa çıkar yoksa biraz daha bekliycem...

herkes sakın alttan muayene yaptırma düşük riski olur diyor.. kime inanıp güven<ez anlamadım valla

canım sanmıyorum alttan bakılınca düşük riski oldugunu cunku ben doktoruma bızzat sordum asıstanıda cok yakın arakadsım olduguıcın yok oyle bırsey bebek henuz cok kucuk gormesı ıcın o sekılde bakıyor dedı ve baktıda o yuzden bence cekınme doktoruna guven oyle bır sey olsa neden baksınlar ki?

Kızlaar kabus gibi bir gece geçirimm dün çamaşır makinam tamir edildi adamlar banyoyu leş gbi bırakınca yerleri sildim (vileda ile ama) kirli sepetini yerine yerleştirdim o andan sonra kasığımda bir ağrı başladı kaç saat ağladım hatırlamıroum okdr çok canım yandıki gece uyuyana kadar sürdü zoruyudum yatıncada bel ağrısı başladı ztn sürekli bir bitkinlik var üzerimde

şimdi ağrım azaldı ama bitmedi dün üstümdeki pijama bile canımı yaktı şimdi pantolon giymeye bile korkuorum yine başlıcak o ağrı diyee başına böle bişi gelen var mı çok sinirlerim bozuldu

benim bu sefer göğüslerimde hiç bir belirti yok kızlar,ama değerimi öğrendiğim gün üzüldüm şimdi de çok açıkta olsa kahverengi lekeler geliyor.inş herşey yolunda gider.gözünaydın canım:)))

ay bende çok sevindim ama labaratuardaki kadın canımı sıktı biraz hemen doktorunu ara filan.dün bir daha kan testi yaptırdım bugün sonuçlar elime geçecek inş.artık olmuştur.Allahım sağlıkla ver bebeğimi bana.senin de gözün aydın bu arada :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…