2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bende 5-6 haftalıkken kahverengi leke gelmişti 1-2 damla o zaman korktum doktor gel bakalım dedi ve alttan baktı istirahat vermişti bide fitil verdi ama kullanmadım ne istirahat aldım nede fitili kullandım zaten ertesi gün kesildi gelmedi leke falan çok şükür en son gittiğimdede sağlıklı dedi ama tabi hergün çamaşırıma bakıyorum leke falan gelcek diye tedirginlik hala var gerçi normalmiş lekelenme kırmızı kan gelirse o zaman tehlikeliymiş bilginiz olsun

canımcım ben onu bıyerde okumustum oyle lekelenme gelırse bebek yer acıyormus kendını damar catlıyormus falan fılan normalmıs yanı onemlı olan kırmmızı kan gelmemesı benım kırmızı geldı düşükle sonuclandı

mrb arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim,4 yılın sonunda negatif aşılama ve negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden gelidi meleğim...Allahın bir mucizesi...Umarım hepimize kucağımıza almak nasip olur....

mrb arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum.5+4 günlük hamileyim.2 gün önce keseyi gördük.ama nokta kadardı ya şaşırdım.ben böyle portakal gibi bişy beklerkenkalp atışları ne zaman duyuluyo acaba?doktor 2 hafta sonra dedi ama ben sabırsızlanıyrm.

tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş cnm

bende 5+1 canım sen hıc gıttınmı doktora..
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gittim doktora keseyi gördük. haftaya cumada yani 11 şubatta kalp atışı için gideceğiz inş.net gebelik haftası o gün belli olcak.bizim hesaplar bazen ilerde olabiliyor.ultrasondan çıkacan net haftalık bilgisi.ama ben cumadan önce devlet hastanesinde testlerimi yaptırmaya gideceğim testleri yaptırmak için önce muayene edilmem gerekiyormuş tekrardan o muayenede görürüm belki bebişimi inşallahh bu arada yeni aramıza katılan anneciklerede bebişleri hayırlı olsun inşallah....

bende 5+5im önümüzdeki, cuma duycam inş.kalp atışlarını rabbim izin verse...

hoşgeldin canım gözün aydın şu an 2-3 mm civarındadır yani nokta kadar ancak kalp atışları 8 haftalarda falan duyulabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…