- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.021
bende 5-6 haftalıkken kahverengi leke gelmişti 1-2 damla o zaman korktum doktor gel bakalım dedi ve alttan baktı istirahat vermişti bide fitil verdi ama kullanmadım ne istirahat aldım nede fitili kullandım zaten ertesi gün kesildi gelmedi leke falan çok şükür en son gittiğimdede sağlıklı dedi ama tabi hergün çamaşırıma bakıyorum leke falan gelcek diye tedirginlik hala var gerçi normalmiş lekelenme kırmızı kan gelirse o zaman tehlikeliymiş bilginiz olsun
MLSFB naaptın randevu alabildin mi
canım senın ne kadar bebiş..
bende bu sabah öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
5+5 deyiz biz canım...
cok sevındım canım benım benden sana bı nazar boncugu
bende 5+1 canım sen hıc gıttınmı doktora..
mrb arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum.5+4 günlük hamileyim.2 gün önce keseyi gördük.ama nokta kadardı ya şaşırdım.ben böyle portakal gibi bişy beklerkenkalp atışları ne zaman duyuluyo acaba?doktor 2 hafta sonra dedi ama ben sabırsızlanıyrm.
tebrik ederimsağlıkla kucağına al inş cnm
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gittim doktora keseyi gördük. haftaya cumada yani 11 şubatta kalp atışı için gideceğiz inş.net gebelik haftası o gün belli olcak.bizim hesaplar bazen ilerde olabiliyor.ultrasondan çıkacan net haftalık bilgisi.ama ben cumadan önce devlet hastanesinde testlerimi yaptırmaya gideceğim testleri yaptırmak için önce muayene edilmem gerekiyormuş tekrardan o muayenede görürüm belki bebişimi inşallahh bu arada yeni aramıza katılan anneciklerede bebişleri hayırlı olsun inşallah....bende 5+1 canım sen hıc gıttınmı doktora..
mrb arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum.5+4 günlük hamileyim.2 gün önce keseyi gördük.ama nokta kadardı ya şaşırdım.ben böyle portakal gibi bişy beklerkenkalp atışları ne zaman duyuluyo acaba?doktor 2 hafta sonra dedi ama ben sabırsızlanıyrm.
bende bu sabah öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?