2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar az önce forumda gezinirken bi sayfa dikkatimi çekti okudum ama okuduğuma pişman oldum çok üzüldüm yaa ( bi arkadaşımızın başına çok üzücü bi olay gelmiş hamileliğin 3. ayında çiğ köfte yemiş ve çiğ köfteden kedi mikrobu kapmış bunu geç farketmişler bebeği almak için çok geç kalınmış doktor bebek sakat doğacak demiş ve kızcağız o kadar stres yapmış o kadar üzülmüşki kendine bakmamış bağışıklığı zayıflamış bunun üzerine lösemi olmuş şimdi bebeği doğmuş 3,5 aylık olmuş sağlıklıymış ama kendisi lösemi ( allah acil şifalar versin. kızlar lütfen dikkatli olalım çiğ köfte falan sakın yemeyin ben çok etkilendim bu olaydan

burdayım en yakın arkadaşımınn nişanı avrda ona pasta için müzik arıordum bualamdım o ayrı

neysee aradım şimdi randevu almadan gelin dedi salı gnü gidelim diorum ben sana kaçta uyarsa gidelim

olar canım bana her saat uyar.sen söle bi saat.bende pzt testler için devlet hastanesine gidicem.orda inş görürüm bebişi bi dahaa....:)

bende çoktandır takipçinizdim ama artık sizinle olmak istedim..
8 haftalık bir gebeliğim söz konusu altı ocakta hemile olduğumu öğrendim..innşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız...

KIZLAR MERHABA,
daha önce defalarca bende bu foruma yazdım.gebelik hikayemi anlatmak istiyorum size.7 aydır bebk istiyoruz.ben hep sürekli test yapıyorum hep negatif çıkıyor.geçen ay doktara gittik bütün muyeneler oldu.doktor yumurtlma tembelliği olduğunu söyledi.ilaçta vermedi.başka şehird eolduğu için kontrolleri aksattık.en son 2 aralıkta adet olmuştum.zamanı hiç belli olmaz benimkinin.14 ocakta gebelik testi yaptım.test çok bekleyince 2.çizgi çıktı.kocam dalga geçti benimle.kandırma kendini diye.2 gün sonra tekrra yaptım pazar günüydü.bu sfefer 2.çizgi yine çıktı.yine silikti fakat daha belirgindi.kocam nöbetten geldi.adam heyecandan kahvaltı bile edemedi.hemen acile gittik.plano test şüpheli pozitif çıktı.yani hamileydim.hemen servise çıkarak doktoru gördük.doktor 6-7 haftalık gebelik düşündü ve hemen ultrasona aldı.2 şekildede baktı dış gebelik olabilir dedi.apar topar hastaneye yatırdılar beni.veee beta hcg 51 çıktı.çok düşük risk büyük ddi.o gece sabah olmadı bana.sonra test tekrarlandı ve 74 çıktı.hastaneden çıktım.4 gün sonra 265 çıktı.çok üzüldük.özel hastaneye gittik 1 hafta sonra oradaki doktara dış gebelik ihtimalinden hiç bahsetmedik.kadın direk ultrasona ladı ve karından gebelik kesesini gördük.evet sağlıklı olarak hamileydim.betahcg de bu arada 2000 olmalıydı 2588 çıktı.ve dün yine gittik 6+3 hamileymişim ve bebebğimin kalp atışlarını dinletti doktor.sevincimi anlatamam.yani hikaye böyl ekızlar. Rabbim inşallah kucağımıza lamayı nasip eder.

zaten çiğ köfte yasak canım çiğ et az pişmiş et fazla sıcak et yasak bunlar her yemeğin soğuğu ve çok sıcağı yasak, bakteri barındırıyorlar ılık yemek lazım yemekleri...

ben dün gece yedim ama ay allahım sen koru
ya bişi yiyemiorum şöle eksi ekşi iyi gider diye yyim dedim offffffffff

bende geçen hafta çok canım çekti yedim ve ertesi gün ishal oldum bak endişelendim şimdi....

çok güzel bi haber tebrik ederim. allah sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin imşallah:81:

canım benim Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkidi....hayırlı olsun...

olar canım bana her saat uyar.sen söle bi saat.bende pzt testler için devlet hastanesine gidicem.orda inş görürüm bebişi bi dahaa....:)

inşallaaahhhhhhhhh

temem ptesi karar veririz kaçta gideceğimize normalde sabah gitmek istiorum ama bişi yiyemediğim için sabahları çok fena oluorum olmadı 11 gibi gidelim yani 11 gibi evden çıksak 11.30 gibi dr da olsak

bende geçen hafta çok canım çekti yedim ve ertesi gün ishal oldum bak endişelendim şimdi....

ay bıraz once bende esıme ondan bahsedıyordum gecmıs gebelıgımde düşük yaptım ozaman cok yemıstım cıg kofte dusukde yapıyormus kesınlıkle yemıyeceksın dedı doktor bılgınıze....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…