2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

evt kızlar benim bi arkadaşım var oda hamile (4aylık). dittiği doktor ona demiş çiğ et sakın yeme bebek hastalık kapar demiş.. işte salam , sucuk, sosis, çiğ..
gerçekten dikkat etmeliyiz kızlar...

kızlar maydanozda yemeyin sakın maydanozda düşük riskini arttırıyormuş. bitki çayları falanda dikkatli kullanın ada çayı falan zararlı

kızlar maydanozda yemeyin sakın maydanozda düşük riskini arttırıyormuş. bitki çayları falanda dikkatli kullanın ada çayı falan zararlı

maydanozu duymadımda bitki çayları hatta yeşil çay iyi gelir diye okumuştum bi yerde...
ama her konuda dikkat etmek lazım tabii valla doktorlara bile güvenilmiyor

bende duydum maydonozu canım rokayı da sabah seda sayanda solemıstı doktor bıtkı uzmanı ısmını unuttum sımdı

bende kahverengi lekelenme olmuştu 5-6 haftalıkken maydanozlu salata yemiştim birgün öncesi valla maydanozdan şüphelendim sonra çöpe attım hemen artık maydanoz girmiyo eve :))

maydonoz çekirdek ve bitki çayları düşük yapıyormuş bildiğim kadarıyla
bu konuda geniş bilgisi olan var mı

Maydanoz ve çekirdeği hiç duymadım ama bazı bitki çayları örneğin adaçayı,sinameki,fesleğen,keten tohumu,biberiye,lavanta,sarı kanturon,yaban mersini,melisa yaprağı,kedi otu,oğul otu,aloe vera,karahindiba,ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiği zaman düşük yapma riskini,gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını artırarak erken doğum yapma riskini artırabiliyorlarmış.Kısacası bitki çayının hiç birini içmemekte fayda var bence bu dönemde.

bitki çayı içmesemde olur ama
balığın yanında benim canım sadece maydonoz salatası yada roka salatası istiyor
bide çekirdek çok istiyor canım ama korkudan yiyemiyorum :2:

bitki çayı içmesemde olur ama
balığın yanında benim canım sadece maydonoz salatası yada roka salatası istiyor
bide çekirdek çok istiyor canım ama korkudan yiyemiyorum :2:

Çekirdeği bende çok seviyorum şimdiye kadar da yiyiyordum.Bak şimdi beni de korkuttun bundan sonra yemesem mi acaba :44:

kızlar nasılsınız nasıl gidio...bugün biz 6+0 olduk rabbim dogumunuda nasip etsinn....bana b belirtileri yazın ya...vücutta degişimler ne ...mesela benim gögüslerim şiş elleyince acıyo ama uçları acıyan oluyomuş sizde varmı böle bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…