- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.081
tatlım seni endişelendirmek istemem tabiki ama benim kuzenime dr söylemiş ama herkes için aynı mı onun özel bi durumu mu vardı orasını pek bilemiyorum
şu topicte şu kadar hamileyiz tek midesi bulanan yemek yiyemeyen herşeyden tiksinen ve halsizlikten bitap düşen benmiyim yaaaa kendimi uzaylı gibi görüorummmmm
yani allah yaşatmasın hiç olmadıysada olan varsa anlatsın tek hissediorum kendimi
bitki çayı içmesemde olur ama
balığın yanında benim canım sadece maydonoz salatası yada roka salatası istiyor
bide çekirdek çok istiyor canım ama korkudan yiyemiyorum :2:
incitanem armut ye canım günde 1 tane o yapmıyo ben öle rahat ediyorum valla..ne mide bulantım var ne bişi ala ala hayırlısıyla doktora gidip görseydim ebebgimi çok rahatlıycam
şu topicte şu kadar hamileyiz tek midesi bulanan yemek yiyemeyen herşeyden tiksinen ve halsizlikten bitap düşen benmiyim yaaaa kendimi uzaylı gibi görüorummmmm
yani allah yaşatmasın hiç olmadıysada olan varsa anlatsın tek hissediorum kendimi
Bu arada kızlar çok afedersiniz ama kabızlık sorunu olan var mı? :26: Ve vücutta kaşıntı?
bende 5+5 gunluk hamileyim ama gogus sancisi disinda hicbir belirti yok 8 ay once bi dusuk yapmistim gene ayni sey olur diye cok korkuyorum.migdem bulansa diye bakiyorum o zaman bebegin yasadigini anlarim en azindan
Bu arada kızlar çok afedersiniz ama kabızlık sorunu olan var mı? :26: Ve vücutta kaşıntı?
bende 5+5 gunluk hamileyim ama gogus sancisi disinda hicbir belirti yok 8 ay once bi dusuk yapmistim gene ayni sey olur diye cok korkuyorum.migdem bulansa diye bakiyorum o zaman bebegin yasadigini anlarim en azindan
cnm bnm normaldede sorunum vardı dr hamilelikte artar dedi ve bağırsak ilacı verdi ilk hafta her sabah çıktım sonra bulantılarla bişi yiyememeye başlayınca tekrarladı en son pazar akşamı çıktım ogünden sonra yediğim herşey içimde ve çok rahatsızım sanırım az yediğim için vücut kendini savunmaya geçti bırakmıor yediklerimi öle düşünüorum
Ya çok zor Allah kimsenin başına vermesin.Şişkinlik sancı cabası.Bende bir de hemoroid var sen düşün halimi artık.Valla popomun üstüne oturamyorum acısından bu kabızlık yüzünden.Bakalım doktora gidince söylücem banada bişeyler verir umarım.Bi de şu kaşıntılar başladı sırtım kollarım nasıl kaşınıyor.Uyuz gibi oldum valla pireliler gibi kaşınıp duruyorum.
benım suan kabızlıgım var hatta 2 gundur yapamıyorum tuvaletımı normalmıs ama doktor ılk gebelıgımde solemıstı
tatlım benımde aynı gogus sancısı var baska bısı yok bende 4 ay once dusuk yaptım korkma ya hatta ılk bebegımde doktor mıden bulansın mıden bulanırsa hamılelıgın ıyı gecer yanı bebek düşmez gelısır demıstı suan bendede yok pazartesı gıdıcem ozaman bellı olacak bakalım minik tıytıyım
merhaba benimde çok kaşıntım var sebebi hamilelik mi acaba(
bendede yüzümde sivilceler çıktı yaaaaa ben ergenlikte bile sivilce görmemiştim yüzümde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?