2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

şu topicte şu kadar hamileyiz tek midesi bulanan yemek yiyemeyen herşeyden tiksinen ve halsizlikten bitap düşen benmiyim yaaaa kendimi uzaylı gibi görüorummmmm

yani allah yaşatmasın hiç olmadıysada olan varsa anlatsın tek hissediorum kendimi

bende hıc bırsey yok daha ya

incitanem armut ye canım günde 1 tane o yapmıyo ben öle rahat ediyorum valla..ne mide bulantım var ne bişi ala ala hayırlısıyla doktora gidip görseydim ebebgimi çok rahatlıycam

bitki çayı içmesemde olur ama
balığın yanında benim canım sadece maydonoz salatası yada roka salatası istiyor
bide çekirdek çok istiyor canım ama korkudan yiyemiyorum :2:

cnm maydanoz yeme bence başka salata ye çünkü ben maydanozlu salata yedikten sonraki gün kahverengi lekelenmem oldu bilgine

incitanem armut ye canım günde 1 tane o yapmıyo ben öle rahat ediyorum valla..ne mide bulantım var ne bişi ala ala hayırlısıyla doktora gidip görseydim ebebgimi çok rahatlıycam

Çok saol canım yaa valla 4 gündür mahvoldum bi deneyim bakim İnşallah bana da faydası olur.Aynen bende öyle keseyi gördük ama bi de bebişimi görseydim hayırlısıyla.Benim randevu daha perşembe günü. :18:

bende 5+5 gunluk hamileyim ama gogus sancisi disinda hicbir belirti yok 8 ay once bi dusuk yapmistim gene ayni sey olur diye cok korkuyorum.migdem bulansa diye bakiyorum o zaman bebegin yasadigini anlarim en azindan

Bu arada kızlar çok afedersiniz ama kabızlık sorunu olan var mı? :26: Ve vücutta kaşıntı?

cnm bnm normaldede sorunum vardı dr hamilelikte artar dedi ve bağırsak ilacı verdi ilk hafta her sabah çıktım sonra bulantılarla bişi yiyememeye başlayınca tekrarladı en son pazar akşamı çıktım ogünden sonra yediğim herşey içimde ve çok rahatsızım sanırım az yediğim için vücut kendini savunmaya geçti bırakmıor yediklerimi öle düşünüorum

bendede bişey yok wallaaaa ay olsada hamile gibi hissetsem azcık yaaa çok olmasın ama :))
sadece çok gerginim haddinden fazla etrafta terör estiriyorum valla...

bende 5+5 gunluk hamileyim ama gogus sancisi disinda hicbir belirti yok 8 ay once bi dusuk yapmistim gene ayni sey olur diye cok korkuyorum.migdem bulansa diye bakiyorum o zaman bebegin yasadigini anlarim en azindan

yok yok olmasın bulantın böle gülllük gülistanlık geçir hamileliğini cnm

birde dr bana 6. haftada başlar demişti şimdi hessapladığıma göre tam 6. haftada başlamış

tatlım benımde aynı gogus sancısı var baska bısı yok bende 4 ay once dusuk yaptım korkma ya hatta ılk bebegımde doktor mıden bulansın mıden bulanırsa hamılelıgın ıyı gecer yanı bebek düşmez gelısır demıstı suan bendede yok pazartesı gıdıcem ozaman bellı olacak bakalım minik tıytıyım

Ya çok zor Allah kimsenin başına vermesin.Şişkinlik sancı cabası.Bende bir de hemoroid var sen düşün halimi artık.Valla popomun üstüne oturamyorum acısından bu kabızlık yüzünden.Bakalım doktora gidince söylücem banada bişeyler verir umarım.Bi de şu kaşıntılar başladı sırtım kollarım nasıl kaşınıyor.Uyuz gibi oldum valla pireliler gibi kaşınıp duruyorum.

merhaba benimde çok kaşıntım var sebebi hamilelik mi acaba (

benım suan kabızlıgım var hatta 2 gundur yapamıyorum tuvaletımı normalmıs ama doktor ılk gebelıgımde solemıstı

Canım biliyorum normal olduğunu ama açıkcası şu ıkınmalarda çok canımı sıkıyor ya bebeğime zarar verirse diye.Off akşam akşam ne kadar çok şikayet ettim yaa.:84:

Allah hepimize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah..insan ister istemez endiseleniyor..ayin 12sindedoktor randevum var nasil sabredicem bilmiyorum.

merhaba benimde çok kaşıntım var sebebi hamilelik mi acaba (

Evet canım öyleymiş malesef bende bugün netten araştırdım.Gebelik kaşıntısıymış bazı hamilelerde olurmuş.Ama mutlaka araştırılması gerekiyormuş.Ben de doktoruma gidince söylücem bakalım.Losyon,krem ya da hap verebiliyorlarmış kaşıntı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…