- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.101
Evet canım öyleymiş malesef bende bugün netten araştırdım.Gebelik kaşıntısıymış bazı hamilelerde olurmuş.Ama mutlaka araştırılması gerekiyormuş.Ben de doktoruma gidince söylücem bakalım.Losyon,krem ya da hap verebiliyorlarmış kaşıntı için.
inanilmaz gaz sikintim var.Yaninda bugun aa hic midem bulanmiyor derken aniden baslayan mide bulantim eklendi.Belim agriyor,geceleri surekli uyaniyorum.WC tam ayak yolu haline geldi,belki gunde 15 kez ziyaret ediyorum.Bacaklarim ve sirtim kasiniyor,cildim pul pul oldu.Ama bunun yaninda mutluyum.Hormonlarin etkisiyle cok sinirlide,tahamulsuzde.Aksamlari 18h de uyuyabilirim.Her kokuyu aliyorum,ozelikle nedense hep kotu kokulari sinif sinif...
Yarin buyuk gun.Bebegimi 2 hafta sonra tekrargorecegim umarim kalbi saglikla atiyordur.
kesinlikle!benim bu kadar sikayetime bakma,birinden biri azalsa derde duserim bir problem var mi diyecanım şikayetlerimiz büyük ama bebeklerimizi görmek için beklemek hepsine değiyor
kesinlikle!benim bu kadar sikayetime bakma,birinden biri azalsa derde duserim bir problem var mi diyeAllah hepimizin bebeklerini korusun.Herseye deger evet deger bu duygu!
ne havalı bi bebişim var benimm ne gaazzzlı yaaa:)))
bende çok geğiriorum afedersin ama rezil oluorum geçen hafta ikea ya gittik kocam yeterki yiyeyim diye ne istesem alıor sosisli yedim yememle birliktee biiieeeöörrrbbbbb diye bi ses çıktı o kalabalık ses cümbüşü ikea sessizleşti dünya başıma yıkıldı rezil oldum eşimde açıklama yapıor eşim hamilede kusura bakmayın diyeee ve daha neler neler
bugün tam 8. haftamızzz vaybeee 2 ay bitmişşş 2 aylık hamileyimkıyamam ya bebeiş kaç aylık :))))
bugün tam 8. haftamızzz vaybeee 2 ay bitmişşş 2 aylık hamileyim
bugün tam 8. haftamızzz vaybeee 2 ay bitmişşş 2 aylık hamileyim
Canım ya Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin
ay yakında parmak atıp kusucam ya benim kocam hala idrak edemedi hamile olduğumu.belki belirtiler olursa biraz üzerime düşer valla askerlik arkadaşı gibi davranıyo heee...
aminnn hepimize inşallaahhh senin ne kadar 5 falan gibi hatırlıorum
inanilmaz gaz sikintim var.Yaninda bugun aa hic midem bulanmiyor derken aniden baslayan mide bulantim eklendi.Belim agriyor,geceleri surekli uyaniyorum.WC tam ayak yolu haline geldi,belki gunde 15 kez ziyaret ediyorum.Bacaklarim ve sirtim kasiniyor,cildim pul pul oldu.Ama bunun yaninda mutluyum.Hormonlarin etkisiyle cok sinirlide,tahamulsuzde.Aksamlari 18h de uyuyabilirim.Her kokuyu aliyorum,ozelikle nedense hep kotu kokulari sinif sinif...
Yarin buyuk gun.Bebegimi 2 hafta sonra tekrargorecegim umarim kalbi saglikla atiyordur.
ay yakında parmak atıp kusucam ya benim kocam hala idrak edemedi hamile olduğumu.belki belirtiler olursa biraz üzerime düşer valla askerlik arkadaşı gibi davranıyo heee...
benim daha 2 haftalık :)))
aynı benim kocam.. dogurup eline versem bu ne diyecek nerdeysesaka bi yana onlar bizden daha tedirgin.. hamile oldugmu ogreneli 2 hafta olucak temizlik bulasik hep kocacım yapiyoo.. allah razı olsun... bebegimiz icin herseyi yapiyo babasiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?