2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

bende aşırı oluyordu ama 2-3 gündür gece az az kaşınıyorum

inanilmaz gaz sikintim var.Yaninda bugun aa hic midem bulanmiyor derken aniden baslayan mide bulantim eklendi.Belim agriyor,geceleri surekli uyaniyorum.WC tam ayak yolu haline geldi,belki gunde 15 kez ziyaret ediyorum.Bacaklarim ve sirtim kasiniyor,cildim pul pul oldu.Ama bunun yaninda mutluyum.Hormonlarin etkisiyle cok sinirlide,tahamulsuzde.Aksamlari 18h de uyuyabilirim.Her kokuyu aliyorum,ozelikle nedense hep kotu kokulari sinif sinif...
Yarin buyuk gun.Bebegimi 2 hafta sonra tekrar gorecegim umarim kalbi saglikla atiyordur.

canım şikayetlerimiz büyük ama bebeklerimizi görmek için beklemek hepsine değiyor

Hemde ne kaşıntı hele sırtım uzanamadığım yerler oluyo bi de kaşımak için deli oluyorum.Kocişim sağolsun o yetişiyo imdadıma.

ne havalı bi bebişim var benimm ne gaazzzlı yaaa:)))

bende çok geğiriorum afedersin ama rezil oluorum geçen hafta ikea ya gittik kocam yeterki yiyeyim diye ne istesem alıor sosisli yedim yememle birliktee biiieeeöörrrbbbbb diye bi ses çıktı o kalabalık ses cümbüşü ikea sessizleşti dünya başıma yıkıldı rezil oldum eşimde açıklama yapıor eşim hamilede kusura bakmayın diyeee ve daha neler neler

kıyamam ya bebeiş kaç aylık :))))

ay yakında parmak atıp kusucam ya benim kocam hala idrak edemedi hamile olduğumu.belki belirtiler olursa biraz üzerime düşer valla askerlik arkadaşı gibi davranıyo heee...

hahahaha tertıp he bendede bısı yok canım ya kayınvaldede demezmı sen emınmısın dıye sınır oldum test yaptım dıyom anlamıyo gel saglık ocagına gıdelım bıde bız yaptıralım dıyo sankı ben yalan soyluyorum

benımde tatlım ya cok siş karnım herkes bana cok sıseceksın dıyor hele eltım ben ıkız dogum yaptım sen gbı sısmedım dıyor cok şişkinlik var napıcam ben ya cok rahatsız oluyorum

ay yakında parmak atıp kusucam ya benim kocam hala idrak edemedi hamile olduğumu.belki belirtiler olursa biraz üzerime düşer valla askerlik arkadaşı gibi davranıyo heee...

aynı benim kocam.. dogurup eline versem bu ne diyecek nerdeyse saka bi yana onlar bizden daha tedirgin.. hamile oldugmu ogreneli 2 hafta olucak temizlik bulasik hep kocacım yapiyoo.. allah razı olsun... bebegimiz icin herseyi yapiyo babasiii...

kız benimki hazıra alışmış zannediyo ki hamile olduğumu öğrencem bide doğurcam arada hastane gereksiz bi ayrıntı kız bu adama gebelik testleri yaptırmamız lazım dedim 8-9 tane dr vermişti bana ne derse beğenirsin ? e öğrendik ya hamileymişsin daha niye yapıyorlar ki dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…