2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ay yakında parmak atıp kusucam ya benim kocam hala idrak edemedi hamile olduğumu.belki belirtiler olursa biraz üzerime düşer valla askerlik arkadaşı gibi davranıyo heee...

ahahha ayyy öldüümmmm gülmekten ahahahahhaah hiçmi bişi yok yaa ayol ağrım var falan desene azcık nazlı ol bnde nazlı deilimdir şimdi gerçekten çok kötyümde yatıorum yoksa kimse beni tutamazdı

bendede şöle bir durum var ben çok yemek yerim eşimin tarafı çok yadırgar yani hiçmi tokluk hissin yok diye kendi ailemde alışkın yememe şimdi kimseye derdimizi anlatamıoruz eşim diorki melis hiçbişi yiyemior ozmn köfte yapalım dio kayın valide ya dior yiyemior kız aç günlerdir neyse cnm kahvaltısını tatlısnı yiyorsa sorun yok diolarmış yengesi e ben yemek yapim yollim diormuş sabah anneme zahmet oldu nasıl olduysa aradı beni e gel bende kal sana yemek yapim dio eşim diorki artık ne kadr aç bir insan imajı çizdiysen kimse senin yiyemediğine inanamıor dior

ayy ne güzel işte benim yemek yapanımda yok eşimin ailesi diyarbakırda benimde annem yok.akşam eve gidioruz eşimle birbirimize bakıyoz ne yicez die valla :)

bende hiç yemek yemezdim 2 sene önce 78 kilodan 58 kiloya düştüm yemek yemekten korkar olmuştum ama 2 senedir halaaa 58 kiloyum.şimdi iştahım açıldı yicem diyorum hala tabağıma kuş kadar yemek koyuyolar ya hamileyim diyorummmm extra 1 kaşık kazanıyorum... :))

ahahha ekstra 1 kaşık ha güzelmiş bu

bnm kayınvalidede balıkesirde yapıp yolim dio ama yok yani yiyemiorum simit falan gibi şeyler yiyebilirm onuda evde deil evimden tiksindim su bile zor içiorum işte ilaçları 1 bardakla içiorum düşün okadar bnm anne var da işte ne güzel 1 yıldır iyice kopmuştuk görüşmüorduk hamile kalınca vicdanım rahat etmedi haber verdim ama pek sallamadı hani kızım geleyim evini tamizliyim bişiye ihtiyacın var mı falan gibi dertleri yok sabah aradı 1 şubat doğum günüymüşte pasta kesememiş hala onu dertlenior tabi bana pasta demesiyle suratına öğürmem bir oldu

garibim yaaa... sasirmis oda napcani. doktor hamile dedimi saniyolarki bitti.. bide bilseler biz neler cekiyoruz

hehehhhh :)azcık haketmiş ama :))

benimkinede geçen gün 2li testi anlatıorum burdan tanıştığım hamileliği bnden 1 ay önce olan birarkadaşımın yaşadıkalrını anlatıorum bana dedi ki siziin dr da herşeye bi test istio yahu dedim dünyadaki tüm hamilelere yapılıor ama yok anacım anlayamıor dr a gidicem yinemi dio mesela DD

hele babam 8 yaşında ikizleri var birde yani yakın zamanda yaşadılar bunu bana diorki dr a gidince oohh dio çıkart hamileliğinin tadını illaa suyunu çıkartcan bişi olduğunda dior

ayyyyyy meliiisss o bişey mi benimki "ama benim annem hiç doktora gitmemiş beni doğuruken sen ne çok gidiyorsun ya "diyor... bende belli ondan böle oldun diorum :)anlamıyo hehehhhehehhh :))

ayyyyyy meliiisss o bişey mi benimki "ama benim annem hiç doktora gitmemiş beni doğuruken sen ne çok gidiyorsun ya "diyor... bende belli ondan böle oldun diorum :)anlamıyo hehehhhehehhh :))

ahahahhahaha allahım hepsimi aynı bizim bizden önce eşi doğuranlar var onları örnek göstere göstere bişiler yaptırtmaya çalışıorum

Arkadaşlar merhaba.Bende ocak ayı hamilelerindenim.Bugün itibariyle 6+2 deyim.5+5de doktora gittim keseyi gördük ama hevesim kursağımda kaldı.Kesenin etrafında ve keseye çok yakın büyük kan alanları varmış.Ciddi düşük tehliken var dedi.Progestan verdi.Çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye.Benim gibi olan umarım yoktur ama bu konuda bilgisi olan var mı?Acaba geçer mi bu durum.

ayyyy kızlar hepinizi tek tek okudum ama cvp yazamdım aramıza yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz bebişlerinizde sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsnız inşalah :) meliscim tek değilsin güzelim bende öğüre öğüre bi hal oldumm yaa midem çok bulnaıyo akşama kadar pilim bitiyoo yaa çiğ köfteden falan bahsetmişsiniz çiğ köfte çok severim ama etle yapılanı değil bulgurla olanı seviyorum yalancı çiğ köfte yanii onu yemekte bi sakınca olmaz herhalde hee bide hamile olduğumu bilmiyordum bu ayy acayip salam yedim ben yaa :))) yemiyodum çiğ diye canım çekti diye yedim ama abartmıştım yanii bundan sonra yememeye dikkat etmek lazımm bende dün akşamdan beri acayip marul yedim heee

cannım çok geçmiş olsun umarım bişey olmaz allah yardımcı olsun progestanı mutlaka kullan ve istirahat et bu dönemi yatarak geçirmen laızım

canım benim öncelikle hayırlı olsun bebiş dikkat et olur mu hiç bişey senden ve bebişinden önemli değil annecik bırak işler kalsın yat ve dinlennnnnnn iyi düşün birde ben herkes için dua ediyorum geceleri Rabbim bebişlerimizi ve bizi korusun diyeeee

hiişşşşşştttt piiişşşştttttt heyyyyyyy yeme çiğ ett yemeeeeeee......birtek sucuk yiyebilirsin ama önce doktora sor iyicede suda pişiirrrr......

nefertiticim yat canım sadece yat başka bişi yapma o sakinlikte tutunur bebeğin sana korkma canım.

elif ya salam dedin cnm slaam çekti bide böle bişi var ne görsem cnm onu istior hey allam nolcak bnm bu halim bilmiorum ama salam sosis yasak biliorum gerçi ikea ya gidince kaçamak yaparım dayanamam kendimi tanıorum mümkün olduunca az gideyim bari
neyse birnin bnle öğürmesine sevindim tövbe tövbeeee gel canım birlikte karşılıklı öğürelim bnm gariban eşimde alıştı hiç tepki vermior iğrenmiorda sevio galiba beniiii

ne kadar şanslısınız eşleriniz yanınızda kıskandım valla,benim ki askerde....ya bişi sorcam uyku durumunuz nasıl?bu zamanlarda çok uyunuyormuş,ama ben geceleri uyuyamıyorum...çok korkuyorum bu yüzden bebişime bişey olcak diye...

bende geöen hafta sürekli uyuyordum şimdi okdr uyuyamıorum yatağa yatınca uyumam zaman alıor gece çok uyanıorum korkma cnmm buarada hayırlı teskereler sen ailenin yanındamı bekliorsun

ayy çok kötü bir şey Allah kimseye göstermesin inş.ama zaten doktorlar uyarıyor çiğ ürünler tüketmeyin diye salam sosiz sucu gibi yani çiğkftede etin pişmemiş hali.aman dikat edelim

Arkadaşlar içime su serptiniz.Allah hepinizden razı olsun.Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Birde benim hiç bulantım halsizliğim vs.yok.Hergün acaba bebeğim sağlıklı mı diye düşünmekten yoruldu.6.haftada bulantısı olmayan var mı kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…