2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ilk dönemlerde bende uyuyamıordum..ozellıkle gecelerı ancak degısıor bu durum...Allah kavustursun ayrıca..cok zor bır durum yalnız olman bu donemde..
tum hamısler dıkkat edın ortada vırus var grıp felaket.ben dort gundur hasta yatıyorum bırseyde yıyemıorum hastaneye gıttık ama hıcbır ılac vermedıler..olesıne etlerım eklemlerım agrıyordukı yalvardım en azından bır merhem versın dıe oda zararlıymıs oksurmekten ıcım cıktı kı bebısıme bısı olmasın dıe korka korka oksurur oldum..aman dıkkat dıorum ...sonra bebısınızı beslemek ıcın serum takarlar sızede..

bende geöen hafta sürekli uyuyordum şimdi okdr uyuyamıorum yatağa yatınca uyumam zaman alıor gece çok uyanıorum korkma cnmm buarada hayırlı teskereler sen ailenin yanındamı bekliorsun

evet canım,eşim doktor asker şuan arada bi gelio yanıma...ya ben çok takıyorum bu uykusuzluğu...önceden de uyku problemim vardı ilaç kullanıyordum,şimdi daha fazla stres yaptım bebiş olunca...

sağol canım,gerçekten çok zor şuan ona en çok ihtiyacım olduğu dönem,çok duygulasalım ama yanımda yok malesef...

çok çok geçmiş olsun sanasakın kötü düşünme ve pozitif ol.ne düşünürsen o olur iyi düşün iyi olsun derler.sürekli yat bol bol su al.et ve süt ürünleri tüket.salam sosıs sucuktan uzak dur sımdılık pısmısınden bıle..emınım o bebekte annesının ıstegıne kayıtsız kalmayacak tutanacak..Allah ın izniyle yavrunu kucagına alman dileğimle

Özlemcim çok teşekkürler.Sanada çok çok geçmiş olsun.

sinirim çok bozuldu 20 dk dır ağlıorummm

eşim işten geldi elinde poşet var bana dondurma almış bende poşetlere saldırdım hemen ama o an poşet öyle bir koktuki öğürmeye başladım e boş mideye üst üste 10 15 defa öğürdüm sanki hıçkırık tutmuş gibi birde aralıksız okdr canım acıdıki eğildiğim için başım boş boş öğürdüğüm için midem ve yan taraflarım acımaya başladı daha şimdi sakinleştim ama sinrim bozuldu iyice herhaldee alt tarafı poşet yaaa ben ne yapıcam neden herşeye karşı böle oldum neden okdr ilaç içiorum hiçbir işe yaramıor

tatlım sen ne ılacı kullanıyorsun?

sanırım vitamını doktor sana sureklı ıstıfra ettıgın ıcın verdı normalde ben hala baslamadım kı sekız haftalık gebelıgım benımde..bırtek folık asıt kullanıyorum.mıde bulantım ıcınde gaviskon surubunu al dedı ama ben dıl altı emme hapını aldım ve tavsıye ederım..vıtamıne haftaya baslayacagız dedı doktorum sen bunları ne zamandır kullanıorsun cok yuklenıyor olmayasın?

ilk saydığım üçlüyü 4 haftalıktan beri
2. tur 3 lüyü ptesiden beri kullanıroum işin ilginç kısmı bağırsak ilacı artık hiçbir işe yaramıor en son pazar akşam oldu ondan beridir tık yok dr mideni bulandırırsa ilk 3lüye ara ver zorlamadan iç dedi bnde eleviti hemen bıraktım çok kötü kokuor ama bağırsağı aksatmıorum kanıda aksata aksata içiorumm

erken basladıgın vıtamınler acaba senın kabızlık problemıne neden olmus olabılırmı?kan ılacı bılfıgım kadarıyla kabızlıga yol acıor.bunu doktoruna sor derım folık asıtte zaten hersey var neden vermıs acaba vıtamını bende merak ettım.benımkıde ısrarla haftaya baslayacaksın dedıkı ıyı bır doktor.benım kabızlık sorunum yok mıdemde sadece sabahları bulanıor ama hasta oldugum ıcın cok fazla bulantım oldu ıctıgım suyu bıle cıkardım dıebılırım.o zamanda gavızkon aldım kı sıddetle tavsıye ederım sana denemenı..
bıde madem okadar cok ıstıfra edıorsun yataktan cok cıkma ayaga kalkınca daha cok bulanır bıde leblebı mıde ozsuyunu ceker bılgın olsun sabah hemen at agzına iyi gelecek cokta ılac kullanma canım yaa ne bılım bana bıraz karısık geldı senın bu ılaclar

bende genetik kan hastalığı var ben bildim bileli kan ilacı kullanıorum drum çok endişelendi kan değerlerimi görünce o yüzden herşeye bukdr erken başladık. leblebiyi drum sölei bnde katı şeyleri kusmuordum sıvıyı kusuordum ama leblebiyi yediğim gibi kusmam bir oldu kalkmıorumzaten hiç halim yok yataktan salona zor geliorum bacaklarım titrior bnde salı günü konuşcam ilaçları bnmde kafam çok karışık ilaç mevzusunda bişi dedide bnmi kaçırdım diorum bukadar ilaç sanki fazla çünkü okuorum içen yok bukadarını

cok gecmıs olsun canım.kan ılacına baslanıorda aylar sonra tabı senın durumunu bılemem.ancak yınede bence ılacların fazla dıorum ya ben folık asıt harıcı hıcbırsey kullanmıorum vıtamın bıle henuz vermedı doktorum..agır gelıorda ondanmı bu kadar ıstıfra edıorsun acaba???
herseyı ozenmeye gelınce bende cok ozenıorum yaa ozellıklede tatlı yıyorum oglanmı acaba cok merak edıorum..bıde su testler varmıs yaa aranızda yapacak olan yada yapmıs olan arkadaslar varmı cınsıyet belırleyıcı testlerı??

valla yapanı duymadım ama kese tahmini çin takvimi falan yaptık bnm herşey kız dior

iyiakşamlar.mide bulantılarından bahsetmişsiniz hep benimde başlıyor artık sanırım.bir kaç gündür ara ara midem bulanıyordu.bugünde bayağı sıkıntılı oldu resmen afedersiniz öğürdüm ama bişey yok gözlerimden yaş geldi.ayyy çok zor sanki midem yerinden sökülecekti.inş artmaz.meliscim seninkide umarım artık biter.Allah herkese kolaylık versin. bu dönemi az sıkıntılı şekilde atlatalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…