- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.161
iyiakşamlar.mide bulantılarından bahsetmişsiniz hep benimde başlıyor artık sanırım.bir kaç gündür ara ara midem bulanıyordu.bugünde bayağı sıkıntılı oldu resmen afedersiniz öğürdüm ama bişey yok gözlerimden yaş geldi.ayyy çok zor sanki midem yerinden sökülecekti.inş artmaz.meliscim seninkide umarım artık biter.Allah herkese kolaylık versin. bu dönemi az sıkıntılı şekilde atlatalım inş.
çok pahalı bir test deilse yapsanaa bizede anlat özlem merak ettim sen diyince
necla keske mıde bulantısı olmasa ama malesef oluor ıstee bırkac haftacık dayanacagız artıkk
tam zamanında 6 haftayı geçince başlamış nejlacım kıyamam inşallah sürmez bnmde öle sadece öğürme daha 3 kere falan kusabildim
hiişşşşşştttt piiişşşştttttt heyyyyyyy yeme çiğ ett yemeeeeeee......birtek sucuk yiyebilirsin ama önce doktora sor iyicede suda pişiirrrr......
nefertiticim yat canım sadece yat başka bişi yapma o sakinlikte tutunur bebeğin sana korkma canım.
elif ya salam dedin cnm slaam çekti bide böle bişi var ne görsem cnm onu istior hey allam nolcak bnm bu halim bilmiorumama salam sosis yasak biliorum gerçi ikea ya gidince kaçamak yaparım dayanamam kendimi tanıorum mümkün olduunca az gideyim bari
neyse birnin bnle öğürmesine sevindim tövbe tövbeeeegel canım birlikte karşılıklı öğürelim bnm gariban eşimde alıştı hiç tepki vermior iğrenmiorda sevio galiba beniiii
günaydınnnnnnnnnn anneciklerrrrr çoookkk güzel bir hafta soınu bizi bekliyorrr önümüdeki 6 gün sıcaklık 13 derece ve bazen üzeri bu güzel havanın tadını çıkarmayı unutmayın bebişlerinize kış güneşi tatmaları için fırsat verinnnn......dualarım sizinlee...pzt testler için dra gidicem dua edin,birde bu testlerin bazıları sağlık ocağında aile hekiminiz tarafından yapılabiliyor haberiniz olsun,doğuma kadar ve doğumda helede sonrasında çok masrafımız olacak testler için çok para harcamayım sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde yaptırmaya çalışın annecikler...
midesi bulanan arkadaşlar
bunu dert etmek yerine buna sevinin bence
çünkü bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişlerdi doktorlar bana
hoş ben düşük yaptığım günde öğürerek gitmiştim dr. a
ama yine de mide bulantısı bebeişler için iyiymiş
benim şimdilik başlamadı
zaten bir tuıhafım ben
gebelik ilk tutarken yani hamile olduğumu öğrenmeden önce başlıyor benim bulantılar ,,
memlekete gittim 15 gün kaldım midem bulanıyor dedim durdum
istanbulşa geldim 1 hafta oldu ne bulantı ne bişey
dün testte öğrendim hamile olduğumu
tuhaffff
canım benım bu bılgıler ıcın tsk ederız bız suan senınle beraber goturuyoruz hamılelıgımızı bende pazartesı doktora gıdıcem bakalım hemen ne soyleyecek paylasalım bırbırımızle cok heyecanlıyım ya
hadı hayırlısı olsun tatlım benımde ılk düşügüm eylulde oldu sımdı yıne hamıleyım ılk bebegımde doktor banada mıden bulanıyormu demıstı hayır demıstım bulanması ıyı aslında cocugun saglıklı oldugunu ve gelıstıgını gosterır demıstı suan bendede hıc bısı yok pazartesı kontrole gıdıcem ılk defa bakalım ne olacak
KIZLAR MERHABA,
daha önce defalarca bende bu foruma yazdım.gebelik hikayemi anlatmak istiyorum size.7 aydır bebk istiyoruz.ben hep sürekli test yapıyorum hep negatif çıkıyor.geçen ay doktara gittik bütün muyeneler oldu.doktor yumurtlma tembelliği olduğunu söyledi.ilaçta vermedi.başka şehird eolduğu için kontrolleri aksattık.en son 2 aralıkta adet olmuştum.zamanı hiç belli olmaz benimkinin.14 ocakta gebelik testi yaptım.test çok bekleyince 2.çizgi çıktı.kocam dalga geçti benimle.kandırma kendini diye.2 gün sonra tekrra yaptım pazar günüydü.bu sfefer 2.çizgi yine çıktı.yine silikti fakat daha belirgindi.kocam nöbetten geldi.adam heyecandan kahvaltı bile edemedi.hemen acile gittik.plano test şüpheli pozitif çıktı.yani hamileydim.hemen servise çıkarak doktoru gördük.doktor 6-7 haftalık gebelik düşündü ve hemen ultrasona aldı.2 şekildede baktı dış gebelik olabilir dedi.apar topar hastaneye yatırdılar beni.veee beta hcg 51 çıktı.çok düşük risk büyük ddi.o gece sabah olmadı bana.sonra test tekrarlandı ve 74 çıktı.hastaneden çıktım.4 gün sonra 265 çıktı.çok üzüldük.özel hastaneye gittik 1 hafta sonra oradaki doktara dış gebelik ihtimalinden hiç bahsetmedik.kadın direk ultrasona ladı ve karından gebelik kesesini gördük.evet sağlıklı olarak hamileydim.betahcg de bu arada 2000 olmalıydı 2588 çıktı.ve dün yine gittik 6+3 hamileymişim ve bebebğimin kalp atışlarını dinletti doktor.sevincimi anlatamam.yani hikaye böyl ekızlar. Rabbim inşallah kucağımıza lamayı nasip eder.
Pzt devlet hastanesine gidicem testler için orda dr.tekrar muayene yapıomuş testten önce orda görürüm in. bebişimi ben sadece keseyi gördüm.saaat 2 de randevum.en geç 4-5 gibi forumda olcamm anlatırım herşeyii....çok heyecanlıyım uzun bi aradan sonra bebişi görcem :))))
annesinin tırtılı o teyzesiii....
teşekkür ederim tatlım inş. pazartesi günü mutlu haberlerle gelirsin
benim malesef yine belim ağrıyor
bugün çok moralim bozuk sanki yine düşecekmiş gibi
sinirim çok bozuldu 20 dk dır ağlıorummm
eşim işten geldi elinde poşet var bana dondurma almış bende poşetlere saldırdım hemen ama o an poşet öyle bir koktuki öğürmeye başladım e boş mideye üst üste 10 15 defa öğürdüm sanki hıçkırık tutmuş gibi birde aralıksız okdr canım acıdıki eğildiğim için başım boş boş öğürdüğüm için midem ve yan taraflarım acımaya başladı daha şimdi sakinleştim ama sinrim bozuldu iyice herhaldee alt tarafı poşet yaaa ben ne yapıcam neden herşeye karşı böle oldum neden okdr ilaç içiorum hiçbir işe yaramıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?