2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

tam zamanında 6 haftayı geçince başlamış nejlacım kıyamam inşallah sürmez bnmde öle sadece öğürme daha 3 kere falan kusabildim

necla keske mıde bulantısı olmasa ama malesef oluor ıstee bırkac haftacık dayanacagız artıkk

evet keske olmasa.neyse bebişler sağlıklı olsunda inş dayanacaz artık.

tam zamanında 6 haftayı geçince başlamış nejlacım kıyamam inşallah sürmez bnmde öle sadece öğürme daha 3 kere falan kusabildim

bakalım öğürmenin haricinde birde koyuya duyarlılık başlarsa işte o dahada kötü bakalım hayırlısı.bende ailemden çok uzaktayım kim bana yardım eder bilemiyorum bir tane komşum bile yok(varda yok)yani dilleriini anlamıyorum.

hiişşşşşştttt piiişşşştttttt heyyyyyyy yeme çiğ ett yemeeeeeee......birtek sucuk yiyebilirsin ama önce doktora sor iyicede suda pişiirrrr......

ayyy yok bebem merak etmee hepsinden tiksiniyorum salamıda hamile kaldığımı bilmeden yedim şimdi yememm sabah eşim kahvaltı hazırlıyodu sucuklu yumurta yapıyodu ayyy sucukalrı gördüm öğürmeye başladım mide boş bbişeyde çıkmıyo boş boş öğürdüm kasıklarım yanlarım heryerim acımaya başladıı fena bi durum ıyy melisle aynı durumu yaşıyoruz sanırım

ayy canım ya çekmesin salam falan ben onu hamile kaldığımı bilmeden yedim sakın yeme ben normalde yemem bide işin garibi ama demekki canım çekmiş diye düşünüyorum bende sabah eşim kahvaltı hazırlıyodu sucuklu yumurta yapacaktı sucukları görünce öğürmeye başladım boş boş midem kasıklarım heryerim acıyodu valla napcaz melis biz böyle herşeyden tiksindim yaww

günaydın canlarrım bugun 5+2 oldum her sabah ALLAHIma dua ederek kalkıyorum pazartesı gunu ıcın randevu alıcam kesemızı gormek ıcın dualarını ustumden eksık etmeyın ALLAH herkese anne olmayı nasıp etsın..

günaydınnnnnnnnnn anneciklerrrrr çoookkk güzel bir hafta soınu bizi bekliyorrr önümüdeki 6 gün sıcaklık 13 derece ve bazen üzeri bu güzel havanın tadını çıkarmayı unutmayın bebişlerinize kış güneşi tatmaları için fırsat verinnnn......dualarım sizinlee...pzt testler için dra gidicem dua edin,birde bu testlerin bazıları sağlık ocağında aile hekiminiz tarafından yapılabiliyor haberiniz olsun,doğuma kadar ve doğumda helede sonrasında çok masrafımız olacak testler için çok para harcamayım sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde yaptırmaya çalışın annecikler...

canım benım bu bılgıler ıcın tsk ederız bız suan senınle beraber goturuyoruz hamılelıgımızı bende pazartesı doktora gıdıcem bakalım hemen ne soyleyecek paylasalım bırbırımızle cok heyecanlıyım ya

midesi bulanan arkadaşlar
bunu dert etmek yerine buna sevinin bence
çünkü bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişlerdi doktorlar bana
hoş ben düşük yaptığım günde öğürerek gitmiştim dr. a
ama yine de mide bulantısı bebeişler için iyiymiş
benim şimdilik başlamadı
zaten bir tuıhafım ben
gebelik ilk tutarken yani hamile olduğumu öğrenmeden önce başlıyor benim bulantılar ,,
memlekete gittim 15 gün kaldım midem bulanıyor dedim durdum
istanbulşa geldim 1 hafta oldu ne bulantı ne bişey
dün testte öğrendim hamile olduğumu
tuhaffff

hadı hayırlısı olsun tatlım benımde ılk düşügüm eylulde oldu sımdı yıne hamıleyım ılk bebegımde doktor banada mıden bulanıyormu demıstı hayır demıstım bulanması ıyı aslında cocugun saglıklı oldugunu ve gelıstıgını gosterır demıstı suan bendede hıc bısı yok pazartesı kontrole gıdıcem ılk defa bakalım ne olacak

Pzt devlet hastanesine gidicem testler için orda dr.tekrar muayene yapıomuş testten önce orda görürüm in. bebişimi ben sadece keseyi gördüm.saaat 2 de randevum.en geç 4-5 gibi forumda olcamm anlatırım herşeyii....çok heyecanlıyım uzun bi aradan sonra bebişi görcem :))))
annesinin tırtılı o teyzesiii....

teşekkür ederim tatlım inş. pazartesi günü mutlu haberlerle gelirsin
benim malesef yine belim ağrıyor
bugün çok moralim bozuk sanki yine düşecekmiş gibi

allah kucağına almayıda nasip etsin hayatım

ooo ıyıımıs sen kesecıgı gormussun ben daha onu bıle gormedım ılk hamılelıgımde acele ettım gıttım heveslendım kursagımda kaldım sımdı agırdan alıyorum adımlarımı gerı adıyorum korkudan öffff anne olmayı cok ıstıyorum RABBİM yardım et..

teşekkür ederim tatlım inş. pazartesi günü mutlu haberlerle gelirsin
benim malesef yine belim ağrıyor
bugün çok moralim bozuk sanki yine düşecekmiş gibi

canım benım ınsallah sevındırır bebegım bu kez benı bu arada bel agrısı normal ama benım düşügümde hıc bellım agrımadı oyle dusunme kendını baska seylerle oyala lutfen aklına baska seyler getır

canım ya inan bu öğürmeler kötü değil birazcık dayanmak zorundasın ,benimde son 3 haftam çok kötü geçti şimdi biraz azaldı ,sana aç karnına ayva yemeni öneririm bana çok iyi geldi elimde sürekli ayvayla dolaşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…