- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.181
maydonoz çekirdek ve bitki çayları düşük yapıyormuş bildiğim kadarıyla
bu konuda geniş bilgisi olan var mı
canım benım ınsallah sevındırır bebegım bu kez benı bu arada bel agrısı normal ama benım düşügümde hıc bellım agrımadı oyle dusunme kendını baska seylerle oyala lutfen aklına baska seyler getır
işte insan düşünmeden yapamıyor korkuyorum hemde çok
o düşük gününü yeniden yaşamaktan çok korkuyorum
bide ben çok yalnızım
benim ailem yok yanımda eşimin ailesi de yok
istanbulda bir başımayım
eşim 16 saat çalışıyor
gece gidiyor gündüz gidiyor hep tekim
kimseyi tanımıyorum
yalnızlık çok kötü bişey
sanki yanımda biri olsa hiçbişey olmayacak ama kimse yok diye heran bişey olacak gibi korkuyorum
ister istemez düşünürken buluyorum kendimi
benimde eşimin ailesi uzakta benim annem yok bende yalnız sayılırım ama eşimle çalışıyorum avantajım var azcık yani.sen nerde oturuyosun istanbulda?
tuzla da oturuyorum
bende bu hafta çalışma kararı almıştım
ama artık bebiş var
ne yapacam bilmiyorum
ayy canım ya çekmesin salam falan ben onu hamile kaldığımı bilmeden yedim sakın yeme ben normalde yemem bide işin garibi ama demekki canım çekmiş diye düşünüyorum bende sabah eşim kahvaltı hazırlıyodu sucuklu yumurta yapacaktı sucukları görünce öğürmeye başladım boş boş midem kasıklarım heryerim acıyodu valla napcaz melis biz böyle herşeyden tiksindim yaww
günaydınnnnnnnnnn anneciklerrrrr çoookkk güzel bir hafta soınu bizi bekliyorrr önümüdeki 6 gün sıcaklık 13 derece ve bazen üzeri bu güzel havanın tadını çıkarmayı unutmayın bebişlerinize kış güneşi tatmaları için fırsat verinnnn......dualarım sizinlee...pzt testler için dra gidicem dua edin,birde bu testlerin bazıları sağlık ocağında aile hekiminiz tarafından yapılabiliyor haberiniz olsun,doğuma kadar ve doğumda helede sonrasında çok masrafımız olacak testler için çok para harcamayım sağlık ocağı ve devlet hastanelerinde yaptırmaya çalışın annecikler...
midesi bulanan arkadaşlar
bunu dert etmek yerine buna sevinin bence
çünkü bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişlerdi doktorlar bana
hoş ben düşük yaptığım günde öğürerek gitmiştim dr. a
ama yine de mide bulantısı bebeişler için iyiymiş
benim şimdilik başlamadı
zaten bir tuıhafım ben
gebelik ilk tutarken yani hamile olduğumu öğrenmeden önce başlıyor benim bulantılar ,,
memlekete gittim 15 gün kaldım midem bulanıyor dedim durdum
istanbulşa geldim 1 hafta oldu ne bulantı ne bişey
dün testte öğrendim hamile olduğumu
tuhaffff
canım ya inan bu öğürmeler kötü değil birazcık dayanmak zorundasın ,benimde son 3 haftam çok kötü geçti şimdi biraz azaldı ,sana aç karnına ayva yemeni öneririm bana çok iyi geldi elimde sürekli ayvayla dolaşıyorum...
ben busabah duş alayım dedim saçımı yıkamaya mecalim bile yok ama tüm gücümü tükettim esra yaabuarada evet masraf çok olucak birde ikili test fiyatlarını duysanız dudaklarınız uçuklar elimizden geldiğince sağlık ocağına yüklenelim bencede
ya arzu okadar haklısın ki işte ben şuanda tam şey modundayım nankör insanoğlu bulantım olmadan önce herkese dert yanmışım demekki şimdi kötüyüm dediğim oh dior sen kaşındın dior çok şükür tabi böle şeyler okuyunca kendime geliorum demekki bebeişim içerde faaliyette diorum
Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.
Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.
beniki erkek galiba hehehehhh:)) ama sivilcede var ikiz mi yoksa :)))
valla benmkide erkek gozukuyo bunlara gore.. guzellestim valacin takvimide erkek diyo ya bakalim hayırlısı .. sanki kız olsa sevmeyeecez alla allaa
bende ikisindende var belirtiler
mesela ayaklarım çok soğuk tatlı görmek bile istemiorum idrarım parlak hatta hep koyu olan idrarımın rengi açıldı hesaplama çift rakam çıkartıor kıllarım azıttı elim ve yüzümde kupkuru
ama buna rağmen saçlarım berbat oldu çirkinleştim (belki saçlarımı boyatamadığımdanda olabilir) bulantılarım 6. haftada başladı bu erkenmi geçmi onu anlayamadım yani kızdada tutan var
ama kabul etmiorum çin takvimi bana kız dedi kesemdede sağ tarafta ayrıca çokta dua ediorummmmm kız isitiorum ben yaaa pembiş giydirebileceğimmm saçları ile oynayacağım tabi en önce sağlıklı sıhhatli ama kız istiorum ya bnm gibi kıvırcık olsun saçları birlikte alışveriş yapalım gülelim eğlenelim cilveli olsun azcıkta herkesin gönlünde taht kursun cilvesi ile ayyyy çok kaptırdım kendimi ayrıca kız ismi hazır erkeğe isim bile bulamıoruzzzzz
kız olursa eylül erkek olursa efe düşünmüştük evlenmeden önce.
doğumda allahın izniyle eylülde olcak esra ne kadar kalbin temizmişşşefe ismini bende severim
evet bende kız olursa denk gelmesine şaşırmıştım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?