2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar hepinize bebişlerinizle iyi bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.bol bol dinlenin bende gidiyorum dinlenmeye pazartesi görüşürüz .....

işte insan düşünmeden yapamıyor korkuyorum hemde çok
o düşük gününü yeniden yaşamaktan çok korkuyorum
bide ben çok yalnızım
benim ailem yok yanımda eşimin ailesi de yok
istanbulda bir başımayım
eşim 16 saat çalışıyor
gece gidiyor gündüz gidiyor hep tekim
kimseyi tanımıyorum
yalnızlık çok kötü bişey
sanki yanımda biri olsa hiçbişey olmayacak ama kimse yok diye heran bişey olacak gibi korkuyorum
ister istemez düşünürken buluyorum kendimi

benimde eşimin ailesi uzakta benim annem yok bende yalnız sayılırım ama eşimle çalışıyorum avantajım var azcık yani.sen nerde oturuyosun istanbulda?

tuzla da oturuyorum
bende bu hafta çalışma kararı almıştım
ama artık bebiş var
ne yapacam bilmiyorum

canım ya ümraniyede yada yakın otursan seni yalnız bırakmazdık uzaksın ama ya hem insan buraya yazı yazarken okurken beklerken zaman öyle çabuk geçiyoki...ben sürekli gebelikle ilgili yazılar okuyorum zaman geçsin ama boş geçmesin bilinçleneyim o arada diye.ne bilim kazak yada tshirtlerine boncuk işle bir şekilde oyalanmaya dinlenmeye çalış hiç bişey yapamıypsan uzat ayaklarını tv izle annecikk...

ay eliiiffff inşallah bnmm gibi herşeyden tiksinmezsin dün gece yattım nasılda uykum var salonda sızmışım yatağa öle geçiorum düşün öle uykuluyum neyse yattım biranda bir öğürme başladı eyvaahhh dedim bittim ben okdr kötü oldumki birde yatış pozisyonunda olduğumdan iyice kasıldı vücut boş bulundu çünkü ağrılarla uyudum sonra

ben busabah duş alayım dedim saçımı yıkamaya mecalim bile yok ama tüm gücümü tükettim esra yaa buarada evet masraf çok olucak birde ikili test fiyatlarını duysanız dudaklarınız uçuklar elimizden geldiğince sağlık ocağına yüklenelim bencede

ya arzu okadar haklısın ki işte ben şuanda tam şey modundayım nankör insanoğlu bulantım olmadan önce herkese dert yanmışım demekki şimdi kötüyüm dediğim oh dior sen kaşındın dior çok şükür tabi böle şeyler okuyunca kendime geliorum demekki bebeişim içerde faaliyette diorum

ayvayı bana doktorunda söledi eşime söledim ama dün bulamadı öncesindede unutmuştu bugün tekrar baktırıcam

birde kızlar ben gecelrei soda içiorum içmezsem uyuyamıorum rahat edemiorum inşallah çok zararı yoktur

aile hekimlerinizden rica edin kaşe ve imza ile testlerinizi devlet hastanesinde yapma imkanı sağlıyorlar .benim doktorum inanılmaz iyi bir hatun yaaaaaaa

Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.

beniki erkek galiba hehehehhh:)) ama sivilcede var ikiz mi yoksa :)))

Son düzenleme:

allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tatlım
benim daha başlamadı dediğim gibi ben daha hamile kalmadan bulanıyor
tuhaf şey :)))

valla benmkide erkek gozukuyo bunlara gore.. guzellestim vala cin takvimide erkek diyo ya bakalim hayırlısı .. sanki kız olsa sevmeyeecez alla allaa

valla benmkide erkek gozukuyo bunlara gore.. guzellestim vala cin takvimide erkek diyo ya bakalim hayırlısı .. sanki kız olsa sevmeyeecez alla allaa

bende çin takvimine baktım erkek diyo.hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce rüyamda aslan yavrusu görmüştüm o benim bebeğimdi.altını değiştiriyordum yemek yediriyordum uyutuyordum bana oğlun olacak heralde dediler 2 gün sonra gebeliğimi öğrendim...

bende ikisindende var belirtiler

mesela ayaklarım çok soğuk tatlı görmek bile istemiorum idrarım parlak hatta hep koyu olan idrarımın rengi açıldı hesaplama çift rakam çıkartıor kıllarım azıttı elim ve yüzümde kupkuru

ama buna rağmen saçlarım berbat oldu çirkinleştim (belki saçlarımı boyatamadığımdanda olabilir) bulantılarım 6. haftada başladı bu erkenmi geçmi onu anlayamadım yani kızdada tutan var

ama kabul etmiorum çin takvimi bana kız dedi kesemdede sağ tarafta ayrıca çokta dua ediorummmmm kız isitiorum ben yaaa pembiş giydirebileceğimmm saçları ile oynayacağım tabi en önce sağlıklı sıhhatli ama kız istiorum ya bnm gibi kıvırcık olsun saçları birlikte alışveriş yapalım gülelim eğlenelim cilveli olsun azcıkta herkesin gönlünde taht kursun cilvesi ile ayyyy çok kaptırdım kendimi ayrıca kız ismi hazır erkeğe isim bile bulamıoruzzzzz

kız olursa eylül erkek olursa efe düşünmüştük evlenmeden önce.

evet bende kız olursa denk gelmesine şaşırmıştım bakalım hayırlısı

ayyyyyyy çıldırcam yaa gözleme aşerdim kocacımda aldı geldii bi dünya yoldan dikkat et maydonoz olmasın dedim maydonozlu almış yaaaaaa( ay canımda nesıl çekiyodu ah benim balık hafızalı kocam....ne yapcam ben bunla 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…