2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

maydonozlarını ayıkla öyle ye o zaman şuan yapacak bişeyin yok en azından aşermeni bastır şimdilik

kızım şükretsene bunada en azından hamile olduğunu algıladı

bnmkinin yanında öğürüorum dün arkasınıdönüp uyuyor ay ağrım var diyede bağırıorum biyandan ama çokktan rüyaya dalldı böle sevecen bir insan artık hiç sallamıor öğürmeyi

maydonozlarını ayıkla öyle ye o zaman şuan yapacak bişeyin yok en azından aşermeni bastır şimdilik

bide doktorumu aramış nasıl bir doktorsa maydonoz bişey yapmaz yesin sabahlarıda demiş ya bunlara diplomayı kim verio acaba bende aliim diorum artık kesin karar verdim değiştircem doktorumu.... yedim azcık valla temizlemeden kudurmuş gibi ilk defa şiddetli bi şekilde aş erdim yaaa...paşam maydonozsuzunu al dediğim halde işim var akşam evde yaparım sana dedi ve gitti ,evet hamileliğimi algılıyo ama geç algılıyı benimki :))

yedim valla dayanamayıp bi tane bişey olmaz inş.ya hani derler ya bi anlık zevk :))) pişmanda oldum sonra tedirgin oldum

Son düzenleme:

benimki de 24 saat boyunca canın bişey istiyormu diye soruyor ama bende tık yok hiçbişi istemiyorum habire temizlik yapasım geliyor yemek yemeği unutuyorum
hamile olduğumu da

benimki de 24 saat boyunca canın bişey istiyormu diye soruyor ama bende tık yok hiçbişi istemiyorum habire temizlik yapasım geliyor yemek yemeği unutuyorum
hamile olduğumu da

hatun bırak temizliği ya ilk 3 ay valla b..k götürsün evi umrumda değil seninde olmasın sonra yaparsın bebek sana tutunsun zorlama yorma kendini.zaten tek kalıorum dedin nolcak yaaa...tehlikeli olur bu temizlik işleri boşver gülüm sonra yap sen şimdi 3 ay keyfine bak...

tatlım dün değil önceki gün daha test yapmadan önce mutfağı tüm döktüm tezgahın üzerinde tencere tava indirip yıkadım sildim yeniden yerleştirdim akşam tabi eşimle bir sürü tantana hadi bebek varsa senin ne işin var o tepede diye
perdeyi yıkayıp camı sildiğimi de söylemedim hiç
bir gün sonra bi test sonuç pozitif
bugünde az yaptım belim ağrıyo biraz

ben hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra gündüz oturmasına çocuklar hariç 18 kişi geldi e elim mahkum cam sildim temizlik yaptım tek şansım şansım eşim viledanın dikdörtgen paspasını aldı oydu e ikramlıklar falan eşim bana küstü hergün bağırdı ama nasıl iptal edeyim ne dicem hamileyim diyemem daha yeni allaha emanet atlattım o günü hamile olduğumu bilen 2 kişi yardım etti ama inan 2 gün bel ağrısından kalkamadım yerimden çok şükür o olaydan sonra bişi olmadı ama eşim eğer bişi olsun sana neler yapacağımı tahmin bile edemzsin demişti çok sinirlenmiştiii ayyyyy

sana diyorum ama ben ocak 19unda salondan küçük odaya taşındım kış geldi soğuk oluyo diye.eşimde şehir dışında toplantıdaydı o akşam gelecekti sürpriz olsun dedim.birde ona kalsa seneye kışa kadar evin odasını değiştirmezdi.3lü koltuğu tek başıma atlaya zıplara sürte sürte bi odadan diğerine götürdüm. teklileride ki benim koltuklarım battal boy ve çok ağır sürterken bile çok zorlanmıştım.birde sigara kullanıyordum o dönemler.tam 7 gün sonra 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim...... Rabbim korumuş vallahi..o günden beri hiç yormuyorum kendimi iki nazlanıyorum çantamı eşime taşıtıyorum..sakın yorma sende kendini :))

ayy hiç sevmiyorum şu toplanıp gelen komşuları yaaaaa arkadaşlarım gelsinler on lar beni hiç yormuyorlar beraber yapıoruz herşeyi ama şu meraklı aile dostları, akrabalar ,komşular ifrit oluyorum onlara...

çalışmak istiyorum aslında evde duramıyorum ben temizlik yapmadan
bide sigara sorunum var benimde nasıl bırakacam bilmiyorum

ben test yapmadan önce 1 tane içmiştim sonra ark.gittim çok ısrar etti test yap die benimde adet zamanım o gündü yoktur bişey dedim o ısrar etti yaptım silik çıktı o gün hiç içmedim ne olur ne olmaz die sonra ertesi gün kan testi pozitif olunca hiç içmedim daha eşimde çok içerdi şimdi azalttı evde hiç içmiyor.bebişler için hayatımızdan ödün vermemiz gerekiyor ki bu faydalı birşeye vesile olacak... sende bırak annecik yaa...

çok istiyorum bırakmayı bu sabah uyandım allahım ne olur beni tiksindir şu sigara illetinden içmek istemiyorum dedim ama saat 11 e kadar zor dayandım
yanımda biri olsa belki bu kadar çok aramıcam ama evde 20 saat tek başına olunca dayanamıyorum içiyorum

şu an zor gibi duruyor ama gerçekten aramıyor insan karar verince ben eşimin üzeri koksa hemen rahatsız oluyorum öyle tiksiniyorum

ayy hiç sevmiyorum şu toplanıp gelen komşuları yaaaaa arkadaşlarım gelsinler on lar beni hiç yormuyorlar beraber yapıoruz herşeyi ama şu meraklı aile dostları, akrabalar ,komşular ifrit oluyorum onlara...

ay kaç yıllık evliyim 1 allahın kulu ne hayırlı olsun ne bişiye gelmedi o tarihede 1 kişiyi çağırdım eşimin bir akrabası ama bunlar öle tiplerki hepsi birbirine haber vermiş şoka girmiştim eşimde ben sana demiştim dedi yani biz toplamda 5 kişi olacakken bu kdr kişi olmuştuk

bende o kadar yalnızım ki apartmandaki tüm dairewlerin zillerine basıp çaya davet edesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…