2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

teşekkür ederim tüm destekleriniz için bir sorum olacak genetik çıkarsa tedavisi yokmudur?

var tedavi oluorsun galiba ama

birde genetik olduğunu anlamazsan sürekli düşük yapıormuş bünyen inş tedaviye ihtiyaç duymadan tekrar hamile kalırsın

kızlar bişy soracam size.aranızda öğretmen olan var mı?benim tahmini doğum 2 ekim oluyo.şu doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarma işi yaz tatiline denk geldiği için olmuyormuş.bilgisi olan var mı?

esra (korkak olan) açıkmı unuttu sayfayıı yaa aşağıda gözüküor bu kadar çabuk bitirmiş olamaz işini

geldiiimmmcanım testler yarın sabah aç karna yapılacak bebişi gösterdiler kalbi atıyomu die sordum evet bak pıt pıt atıyo dedi ama mak.eski olduğu için duyamadık cuma başka hast.duycaz ins.ben cihaz uzak die göremedim ama daha küçük kalbi atıyo korkma dedi :)

yaaaa ne gusel yerim onun pıt pıt atan kalbini.. allahım kocaman oldukları gonleride gostersin.. tebrik ediyorum seni opuldunuz ikinizdeee

canım beniimmmm siftahı yaptın yani gözün aydın maşallaaahhhhh e yarın kaçta biter işin kaçta buluşalım ozaman?? erdemin önünde buluşuruz.

canım beniimmmm siftahı yaptın yani gözün aydın maşallaaahhhhh e yarın kaçta biter işin kaçta buluşalım ozaman?? erdemin önünde buluşuruz.

ahh teşekkür ederim canım benim
ben sabah 8 de gitcem canım kan vermeye 9-9:30 gibi biter erdemin önünde buluşuruz kaçta orda olcaz ?

canim seninle ayni zamandayiz ben daha doktora gitmedim cumartesi gidicem ins.senin belirtilerin varmi ya bende tik yok sanki hamile degil gibiyim.doktora gidene kadar catlicam :)

çok sevindim cnm hayırlı olsun küçücük kalbi atmayada başlamış oyyy yesinler onu maşallah için rahatladı dimi şimdi

maaşaallah ne güzel haberle geldin canım.darısı bizim başımıza inş.bizde o küçük pıt pıt atan kalbini duyarız inş.ya benim daha çok var nasıl sabredicem haftaya kadar bilemiyorum.

Canım yaa çok sevindim hadi gözün aydın.Darısı benim gibi bekleyenlerin başına.

canim seninle ayni zamandayiz ben daha doktora gitmedim cumartesi gidicem ins.senin belirtilerin varmi ya bende tik yok sanki hamile degil gibiyim.doktora gidene kadar catlicam :)

bana sıkıntı varmı dedi var dedim aşerme dışında hiiiiiiiiççççç bişi yok bende ama hiiçç bişe sadece göğüslerim acıyo hassaslaştı daha belirtiler için vaktin var dedi.bazı annelerde belirti olmayabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…