- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.401
cnm geçmiş olsun çok üzüldüm inan ama allah büyüktür inş. bundan sonraki sağlıklı olur sen daha öncede düşük yapmışsın sanırım doktorun bi araştırsın bakalım neden düşük oluyor tedavini olduktan sonra inş. bebeğine kavuşacaksın allahın izniylebenim bi tanıdığım 3 düşükten sonra 2 bebeği oldu biri erkek biri kız ikiside sağlıklı umudunu sakın yitirme
teşekkür ederim tüm destekleriniz için bir sorum olacak genetik çıkarsa tedavisi yokmudur?
ben çıkıorumm dr.gidioruuummmmmmm dua edinnnnnnnn anneciklerrrrrr
esra (korkak olan) açıkmı unuttu sayfayıı yaa aşağıda gözüküor bu kadar çabuk bitirmiş olamaz işini
geldiiimmmcanım testler yarın sabah aç karna yapılacak bebişi gösterdiler kalbi atıyomu die sordum evet bak pıt pıt atıyo dedi ama mak.eski olduğu için duyamadık cuma başka hast.duycaz ins.ben cihaz uzak die göremedim ama daha küçük kalbi atıyo korkma dedi :)
geldiiimmmcanım testler yarın sabah aç karna yapılacak bebişi gösterdiler kalbi atıyomu die sordum evet bak pıt pıt atıyo dedi ama mak.eski olduğu için duyamadık cuma başka hast.duycaz ins.ben cihaz uzak die göremedim ama daha küçük kalbi atıyo korkma dedi :)
canım beniimmmm siftahı yaptın yani gözün aydın maşallaaahhhhhe yarın kaçta biter işin kaçta buluşalım ozaman?? erdemin önünde buluşuruz.
yaaaa ne gusel yerim onun pıt pıt atan kalbini.. allahım kocaman oldukları gonleride gostersin.. tebrik ediyorum seni opuldunuz ikinizdeee
ahh teşekkür ederim canım benim
ben sabah 8 de gitcem canım kan vermeye 9-9:30 gibi biter erdemin önünde buluşuruz kaçta orda olcaz ?
kızlar bugün ve buhafta kimler dr a gitcekti
bugün korkakanne olan esra nın testleri vardı
yarın bnm kontrolüm var
başka???
11:30da buluşsak olurmu sana geç olursa erkende gelirimde sabah bulantılarım iyice çok olduğundan cesasret edemiorum
canim seninle ayni zamandayiz ben daha doktora gitmedim cumartesi gidicem ins.senin belirtilerin varmi ya bende tik yok sanki hamile degil gibiyim.doktora gidene kadar catlicam :)
çok sevindim cnm hayırlı olsun küçücük kalbi atmayada başlamış oyyy yesinler onu maşallah için rahatladı dimi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?