- Konu Sahibi mehtap8080
-
canım sanmıyorum alttan bakılınca düşük riski oldugunu cunku ben doktoruma bızzat sordum asıstanıda cok yakın arakadsım olduguıcın yok oyle bırsey bebek henuz cok kucuk gormesı ıcın o sekılde bakıyor dedı ve baktıda o yuzden bence cekınme doktoruna guven oyle bır sey olsa neden baksınlar ki?
merhabalar, aranıza yeni katıldım. bugün 4 Haftalık hamile olduğumu öğrendim.
merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende bugün hamile olduğu öğrendim ve bu gün benim doğum günüm aynı zamanda iki mutluluğu bir arada yaşıyorum.test yaparak öğrendim hamile olduğumu,bundan sonra ne yapacağım konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim
mrehaba arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım sonuçlar şöyle çıktı :
ANALİZ SONUÇ BİRİM REFERANS ARALIĞI
BETA HCG 110,2 mlU/mL < 5
BU NEDEMEK OLUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
hem doğum gününü kutlarım hemde tebrik ederim ilk iş beta hcg kan testi yaptır cnm daha sonrada dr dan randevunu al değer 1500 den aşağı olunca kese gözükmüor daha istersen 1500 ü geçmeyi bekle dayanamam dersen direk git dr a kan testinle tekrardan tebriklerrrr
teşekkür edrim canım.ben şuan türkmenistandayım ve buraya yeni geldim sayılır yani buranın hastane sistemini bilmiyorum ama direk doktora gitsem test yapar herhalde.
Herkese tekrardan tebrikler
Rabbim cümlemize sağlıklı doğumlar nasip etsin birlikte ilerleyeceğimiz için çok heyecanlıyım
ilk adım hamilelik öğrenme ilk dr randevusu kese görme ve kalp atışı inşallah hepimiz ilk evreyi güzellikle geçer ikinci adıma gelirizzz
bnmde burda çok türkmen tanıdığım var iş için mi oraya gittiniz hangi şehrindesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?