2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

doğrudur canımda herkes bisey söylüyor işte

merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende bugün hamile olduğu öğrendim ve bu gün benim doğum günüm aynı zamanda iki mutluluğu bir arada yaşıyorum.test yaparak öğrendim hamile olduğumu,bundan sonra ne yapacağım konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Bende cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG 122 çıktı bugün tekrar yaptırıcam . BAkalım Allah tamamını erdirir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

heyoooo bende bende hamisim bugün tam 5 haftalık ve bhcg yaptıracağım.allahım herkese sağlıklı hamilelikler yaşatsın....

Son düzenleme:
önceden zaman su gibi akardı hamileligimi ögrendigimden berii hiç geçmiyoo.perşenbe rendavum var tekrar bebişimi görcem.çok özlüyorum onuu.ama hiç migden bulanmıyo o yüzden biraz korkuyorum

bende dün hamiş olduğumu test yaparak öğrendim daha doktora gitmedim.benimde midem bulanmıyo sadece biraz karnım ağrıyor.bu problem oluyomu?:44:

mrehaba arkadaşlar ben bugün kan testi yaptırdım sonuçlar şöyle çıktı :

ANALİZ SONUÇ BİRİM REFERANS ARALIĞI
BETA HCG 110,2 mlU/mL < 5

BU NEDEMEK OLUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

hem doğum gününü kutlarım hemde tebrik ederim ilk iş beta hcg kan testi yaptır cnm daha sonrada dr dan randevunu al değer 1500 den aşağı olunca kese gözükmüor daha istersen 1500 ü geçmeyi bekle dayanamam dersen direk git dr a kan testinle tekrardan tebriklerrrr

tebriklerrrrr cnmmm hamilesi 5'in üstünde ki tüm değerler hamileliği simgeler 2 gün ssonra tekrar test yapırıp yükselme hızına bak 2 günde 1 kat artması gerekior

ben de bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim kızlar, allah herkesin gönlündekini, göbüşündekini sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

sat 12 aralık ve bhcg değerim 78.50.
benim döngüm 32-33 günde bir olur, o yüzden geç döllenme olabilirmiş, perşembe yeniden kan vereceğim ve progesterona bakılacak.

Son düzenleme:

teşekkür edrim canım.ben şuan türkmenistandayım ve buraya yeni geldim sayılır yani buranın hastane sistemini bilmiyorum ama direk doktora gitsem test yapar herhalde.

Herkese tekrardan tebrikler

Rabbim cümlemize sağlıklı doğumlar nasip etsin birlikte ilerleyeceğimiz için çok heyecanlıyım

ilk adım hamilelik öğrenme ilk dr randevusu kese görme ve kalp atışı inşallah hepimiz ilk evreyi güzellikle geçer ikinci adıma gelirizzz

benden herkesi tebrik ediyorum...bu 9 aylık maratonda birlikte öğreneceğimiz cok sey olucak.herkese sağlıklı hamilelikler.......

günaydın
bende aranıza yeni katıldım.SAT 7 aralık
14 ocak bhcg:392 henüz ultrasona girmedim tam olarak görünmezmiş herhalde.beklemedeyim...
hepimizin bebişleri hayırlı olsun.ALLAHIMIN izniyle sağlıklıca kucagımıza alalım inşallah kuzuları...
benim ilk hamileliğim bu süreçte yardımınıza çok htiyacım olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…