2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ay olmasın da iştee yaa ne güzel mutlu mesut geçir hamileliğiniiii

maaşaallah ne güzel haberle geldin canım.darısı bizim başımıza inş.bizde o küçük pıt pıt atan kalbini duyarız inş.ya benim daha çok var nasıl sabredicem haftaya kadar bilemiyorum.

ben cumaya duyacağımAllah izin verirse sadece pıt pıt atıyo kalbimiz inş duyacağız da....darısı başınıza anneciklerrr

n güsel maşallah ne mutlu sana.darısı başımıza inşallah

bendede fazla bi şikayet yoktu ama son zamanlarda kuyruk sokumu ağrım iyice arttı bide haftasonu bulantı kusma başladı doktorum kuyruk sokumu ağrım için erken başlamış dedi yapacak bişey yokmuş nabalım çekicem yeterki bebişim sağlıklı olsun

ben ultrasondayken bi hasta geldi daha 4 haftalık çok kasık ağrısı varmış dayanamıyorum dedi dr.erken daha ama normal dedi ona.

ben ultrasondayken bi hasta geldi daha 4 haftalık çok kasık ağrısı varmış dayanamıyorum dedi dr.erken daha ama normal dedi ona.

kasık ağrısı fenaydı yaaa bende onu çektim ama şimdiki halimee o halimi tercih ederim
birde o zamandan tik kaldı hapşururken hemen bacaklarımı yukarı çekip krnımı veya kasığımı tutuorum

dr hazır çorba yasak dedi bende netten yapılışlarına bakıyorum çorbaların :)sadece mercimek ,düğün çorbası ve brokoli çorbası yapmayı biliyorum çünkü :) bide bayılıyorum çorba içmeye yaaa

en guzeli en saglıklısı ezo gelin gibi olan.. benim icine koymadigim sey yok. patates havuc kabak karnıbahar brokoli mercimek princ domates ohoooo daha ne bulursam bide tarhana cok iciyom.. her oglen corba icioruz esimlen.. oda ogleden sonraları siskinlik yapmasin diye corba istiyo ogle yemeklerinde.. gusel ya corba yemekkk

selam canim,
Ben hemen cvplayayim.Alttan bakmadi oncelikle.Keseyi buldu orda durdurdu donra olcum vs yapti ve kalp atisini dinletti.Ben ekranda atan birseyi secmedim sadece sesini duydum.

nasıl yapıosun ezogelini

nasıl yapıosun ezogelini

canim biraz mercimek bi avuc pirinc yıka tencereye koy uzerine dorde bolunmus sogan dorde bolunmus patates 1-2 tane dilimlenmis havuc bir dilimlenmis kabak bir dilimilenmis domeates daha ne bulursan koy uzerine su koy atese ver mercimek sisince patetes ezilesi duruma gelince daldır rondoyu icine hepsini ez. en son da nane ve tuz koy.. hem yagsız hem cok besleyici bir corrba

cnmbenım senın kac haftalıkdı kı kalbı atıyor oldugunu gordun....

arkadaşlar son adet tarihim 3 ocaktı şimdi adetimin 1.günü betam 207 idi 1 hafta sonra yani yarın gel dedi doktor szce ultrosanla keseyemi bakacak bide alttanmı bakcak??? alttan muayene bişi olurmu die korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum

bide arkadaşlar sivilce bastı suratımı çok fena arada hapşırık var ama grip hapşırığı değil2 haftadır durduk yere sizde de varmı? 2-3 gündür de kabızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…