- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.421
bana sıkıntı varmı dedi var dedim aşerme dışında hiiiiiiiiççççç bişi yok bende ama hiiçç bişe sadece göğüslerim acıyo hassaslaştı daha belirtiler için vaktin var dedi.bazı annelerde belirti olmayabiliyormuş
maaşaallah ne güzel haberle geldin canım .darısı bizim başımıza inş.bizde o küçük pıt pıt atan kalbini duyarız inş.ya benim daha çok var nasıl sabredicem haftaya kadar bilemiyorum.
Canım yaa çok sevindim hadi gözün aydın.Darısı benim gibi bekleyenlerin başına.
geldiiimmmcanım testler yarın sabah aç karna yapılacak bebişi gösterdiler kalbi atıyomu die sordum evet bak pıt pıt atıyo dedi ama mak.eski olduğu için duyamadık cuma başka hast.duycaz ins.ben cihaz uzak die göremedim ama daha küçük kalbi atıyo korkma dedi :)
n güsel maşallah ne mutlu sana.darısı başımıza inşallah
bana sıkıntı varmı dedi var dedim aşerme dışında hiiiiiiiiççççç bişi yok bende ama hiiçç bişe sadece göğüslerim acıyo hassaslaştı daha belirtiler için vaktin var dedi.bazı annelerde belirti olmayabiliyormuş
ay olmasın da iştee yaa ne güzel mutlu mesut geçir hamileliğiniiii
bendede fazla bi şikayet yoktu ama son zamanlarda kuyruk sokumu ağrım iyice arttı bide haftasonu bulantı kusma başladı doktorum kuyruk sokumu ağrım için erken başlamış dedi yapacak bişey yokmuşnabalım çekicem yeterki bebişim sağlıklı olsun
ben ultrasondayken bi hasta geldi daha 4 haftalık çok kasık ağrısı varmış dayanamıyorum dedi dr.erken daha ama normal dedi ona.
kasık ağrısı fenaydı yaaa bende onu çektim ama şimdiki halimee o halimi tercih ederim
birde o zamandan tik kaldı hapşururken hemen bacaklarımı yukarı çekip krnımı veya kasığımı tutuorum
dr hazır çorba yasak dedi bende netten yapılışlarına bakıyorum çorbaların :)sadece mercimek ,düğün çorbası ve brokoli çorbası yapmayı biliyorum çünkü :) bide bayılıyorum çorba içmeye yaaa
Kızlar birşey sormak istiyorum size. Kalp atışlarını nasıl dinliyorsunuz bebeğin? Benim önce normal göbekten ultrasonla baktı sonra olmadı alttan muayene etti ve kalp atışları zayıf dedi bu bizim duyabileceğimiz birşeymi kulakla nasıl oluyor bu kalp atışı dinlemek tecrübeliler bi anlatsın lütfen ya yada bu doktorumu değişsem bilemedim çok kararsızım
en guzeli en saglıklısı ezo gelin gibi olan.. benim icine koymadigim sey yok. patates havuc kabak karnıbahar brokoli mercimek princ domates ohoooo daha ne bulursambide tarhana cok iciyom.. her oglen corba icioruz esimlen.. oda ogleden sonraları siskinlik yapmasin diye corba istiyo ogle yemeklerinde.. gusel ya corba yemekkk
nasıl yapıosun ezogelini
geldiiimmmcanım testler yarın sabah aç karna yapılacak bebişi gösterdiler kalbi atıyomu die sordum evet bak pıt pıt atıyo dedi ama mak.eski olduğu için duyamadık cuma başka hast.duycaz ins.ben cihaz uzak die göremedim ama daha küçük kalbi atıyo korkma dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?