- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.521
ayyy daha çok var yaaa ama ne bilim ben merak etmiorum sanki rabbim içime soktu onun cinsiyetini hiç erkeğe konsantre olamıorum sonrada okadar korkuorumki bu yorumlarım için allahım sen sağlıklı sıhhatli ver bebeğimi bana diye
nazar değmesin size bir oğlumuz bir kızımız olacak inşallah desenize
herkes meraktan çatlıyordur herhalde bebişlerinin cinsiyeti için ben çatlıyorum vallaa :18:
bende bendeeeee ama benım daha cok var ogrenmeme daha 5+6 yım yav öfffff....
anaaammm oldu vallaha uydurma kaydırma yaptım kopyala yapıştırın sonunda pregli birşey yazıyordu sildim weight yazdım olduuuu yuppiii
yardım eden arkadaşlarıma teşekkür ederimmmmmm
benim bir sağlık ocağım yok bişr türlü ikametgahımı aldıramadım oturduğum yere fatura istiorlar üstüme ama eşiminde bnmde üstümüze fat yok kabul etmiorlar son şans bir güçle karşıya geçicem alcam ikametgaıhımı burda hamileyim diye çığlık çığlığa bağırıcam
gözün aydın bak olmuş sonunda
benim bugün 6+3 oldu ama karnımın iki yanı inanılmaz kaşınıyor ben böyle bir kaşıntı hayatımda görmedim neden olduğunu ve çaresini bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun durumum gerçekten çok kötüüü...
merhaba arkadaslar
beni hatırladınızmı kalp atısları olmadıgı icin gecen hafta kürtaj oldugumu soylemistim.bugün daha kotü birsey ogrendim kısmi mol gebelik yani üzüm gebeligi olmus.1 sene boyunca korunucam cok üzgünüm sizin yazdıgınız bu güzel mesajlara kara leke gibi ama ne yapıyım icimi bosaltmak istedim.2000 de bir yasanan birseyin farkındalıgını belirtmekte istedim.size esinize ve bebginize saglık sıhhat versin hepinizi opüyorum...
benim bugün 6+3 oldu ama karnımın iki yanı inanılmaz kaşınıyor ben böyle bir kaşıntı hayatımda görmedim neden olduğunu ve çaresini bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun durumum gerçekten çok kötüüü...
yarın saat 10 da dr randevum var ilk kez gidecem bana dua edin arkadaşlar
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum bebişini görüceksin ne mutlu sana
yarın görüşürüz..
çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm inşallah seneye herşey daha güzel olur kafana takıp kendini yıpratma sakın
selammm arkadaşlarrrrr
kibar arkadaşım esra yazmamış ama bugün ne oldu yazayım esrayla buluştuk çıktık dr a dr arka arkaya 2 ameliyata girmişboşa gitmiş olduk yani ben esrayı yordum boşuna okadar üzüldümki anlatamam çok utandım
neyse iyi yanı esrayla tanıştık sohbet ettik ilk gördüm normalde hiç tarzım değildir ama insan istemsiz söylüor ne kadar güzelsin su gibi dedimmaşallah arkadaşıma ayrıca kesin oğlu olacak çünkü benim normalde burnum kemerlidir ama şiş değildir ama 4 5 haftalıktan beri burnum ve gözaltlarım şiş okdr kilo verdim normalde surattan gider ama suratım şiş
Ama esrada hiçbir şey yok maşallah en ufak bi bozulma yok ordan da sizlerde tahmin edebilirsiniz kızmı erkek mi bnm tüm belirtiler kız birde usg sine baktık solun solundaa bebişi buda erkek belirtisi
esra1980 senin ufaklık içerde göbecik atıordur ondan ortaya geliordur seninde oğlun olacak gibi doğuyor içime
günaydın esra biz buranın sabah kuşlarıgelir gelmez açıp akşama kadar açık kalan topik
naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?