2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

ya bende hep oğluşum diyorum ama ağzımdan öyle kaçıyor istem dışı yani ama aslında kız çocuğu daha çok istiyorum amaan sağlıklı sıhhatli olsunlarda başka bişey istemeyiz kucağımıza almak nasip olsun ne önemi var kızda olsa erkekte olsa aşığım şimdiden ben ona

bende bendeeeee ama benım daha cok var ogrenmeme daha 5+6 yım yav öfffff....

ay maşallah nazar değmesin
benim arkadaşımın oğlu 5.ay gösterdi cinsiyetini herkes kız dedi geç gösterir diye erkek çıktı bizimkiler bu kadar nazlı olmazlarda inşallah bizi çatlatmazlar aylarca :18:

bugün sağlık ocağından aradılar kan tahlilinize bakalım gelin dediler ve 3 aydan sonra tetenoz aşısı olmanız gerekiyor kadın doğumcular pek gerekli görmeselerde biz öneriyoruz dediler
ne tahlilleri bakıyorlar acep ama ben iğneden çok korkarımmmm :83:

benim bir sağlık ocağım yok bişr türlü ikametgahımı aldıramadım oturduğum yere fatura istiorlar üstüme ama eşiminde bnmde üstümüze fat yok kabul etmiorlar son şans bir güçle karşıya geçicem alcam ikametgaıhımı burda hamileyim diye çığlık çığlığa bağırıcam

ya ben sedece nakil belgesi aldım geldim buraya kayıt oldum ama bayaa oldu bu yeni bir sistemmiymiş fatura falan istiyorlar işleri kolaylaştırsalar şaşarım zaten

merhaba arkadaslar
beni hatırladınızmı kalp atısları olmadıgı icin gecen hafta kürtaj oldugumu soylemistim.bugün daha kotü birsey ogrendim kısmi mol gebelik yani üzüm gebeligi olmus.1 sene boyunca korunucam cok üzgünüm sizin yazdıgınız bu güzel mesajlara kara leke gibi ama ne yapıyım icimi bosaltmak istedim.2000 de bir yasanan birseyin farkındalıgını belirtmekte istedim.size esinize ve bebginize saglık sıhhat versin hepinizi opüyorum...

benim bugün 6+3 oldu ama karnımın iki yanı inanılmaz kaşınıyor ben böyle bir kaşıntı hayatımda görmedim neden olduğunu ve çaresini bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun durumum gerçekten çok kötüüü...

canım keşke yardımcı olabilsem ama inan hiç bilgim yok.bir doktora danış istersen veya internette doktor siiteleri var sorulara cevap veren onlara bir sor istersen :44:

çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm inşallah seneye herşey daha güzel olur kafana takıp kendini yıpratma sakın

bazı hamileliklerde kaşıntı normalmiş diye okumuştum zeytinyağlı sabun kullanın kimyasal vucud jelleri kullanmayın yazıyordu bitkisel nemlendirici kullanılabilir diyordu ama sen yinede doktoruna danış belki daha doğru başka bir çözüm uygulayabilir
ben edremitten el yapımı zeytinyağlı sabun aldırmıştım onu kullanıyorum diğer sabunlar gibi kurutmuyor yumuşacık yapıyor.duş jeli kanserojen diye 1 senedir kullanmıyordum çok kuruluk hissedersem bepanthol losyon kullanıyorum çok nadirde olsa

çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm inşallah seneye herşey daha güzel olur kafana takıp kendini yıpratma sakın

biraz riskli bir olay sürekli kontrole gitmem gerekiyor.ama sizin gibi güzel hamislerin dualarıyla bende bebis sahibi olurum insall.hepinize ii geceler....

cnm benim allah hepimizin gönlüne göre versin öncelikle sağlıklı olmaları tabii kız yada erkek allahın takdiri ikiside başım üstüne

günaydın esra biz buranın sabah kuşları gelir gelmez açıp akşama kadar açık kalan topik

naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…