- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.541
evvet canım işteyim 8-5 çalışıyorum, ist. büy. belediyesinde sen nerdesin
benim bir sağlık ocağım yok bişr türlü ikametgahımı aldıramadım oturduğum yere fatura istiorlar üstüme ama eşiminde bnmde üstümüze fat yok kabul etmiorlar son şans bir güçle karşıya geçicem alcam ikametgaıhımı burda hamileyim diye çığlık çığlığa bağırıcam
merhaba arkadaslar
beni hatırladınızmı kalp atısları olmadıgı icin gecen hafta kürtaj oldugumu soylemistim.bugün daha kotü birsey ogrendim kısmi mol gebelik yani üzüm gebeligi olmus.1 sene boyunca korunucam cok üzgünüm sizin yazdıgınız bu güzel mesajlara kara leke gibi ama ne yapıyım icimi bosaltmak istedim.2000 de bir yasanan birseyin farkındalıgını belirtmekte istedim.size esinize ve bebginize saglık sıhhat versin hepinizi opüyorum...
yarın saat 10 da dr randevum var ilk kez gidecem bana dua edin arkadaşlar
canım benim çok utandım ama yawwwsen de çok iyisin çok samimisin çok sevindim seni tanıdığıma sen benim ilk gebe arkadaşımsın :)) sağlık ocağı için dediklerini okudumda tatlım benim ikametgahım ümraniyede görünüyor ama evim bulgurluda ümraniyedeki sağlık ocağında değilde oturduğum sokağa göre bulgurludaki sağlık ocağına gidiyorum ben.hatta bigün kendileri pat die aradılar esra hanım gebeymişsiniz dediler bende yuuhhh dedim devlet karnımdaki bebeği hemen buldu :) ikametgah fatura falan istemediler bendern.benim ikametgah babamın evinde hala ama ben başka ilçede oturuyorum ve oturduğum ilçede aile hekimime gidiyorum
oo maşallah sen baya eskisin ben daha yeni girdim 2 yıl oldu biz yıkımlara bakıyoruz hani gecekondu yıkımları filan oluyor ya haberlerde görüyosundur öyle
eee çalışan annecikler bebişlerinize kim bakacak peki?? hadi 8 5 ideal bir çalışma saatide daha geç işten çıkanlarda var
aile mi bakıcımı?
benim allah kısmet ederse annem bakacak allah anama sağlık sıhhat versin gözüm hiç arkada kalmaz ama bakıcıya güvenemem mecbur kalmadıkça bakıcı istemiyorum sen çalışmıyorsun dimi cnm?
Yok cnm çalışmıyorum iyi ki çalışmıormuşum ama hem çocuğuma bakacak kimsem yok hemde böle berbat bir dnemde naısl işe giderdim bilmiorum
eee çalışan annecikler bebişlerinize kim bakacak peki?? hadi 8 5 ideal bir çalışma saatide daha geç işten çıkanlarda var
aile mi bakıcımı?
allaha çok şükür ki benim fazla bi şikayetim yok işimde rahat oturuyorum inş. ilerleyen günlerdede fazla bi sıkıntım olmaz. allah yardımcın olsun cnm sen kendin büyütücen bebişini iş dolayısıyla gurbette falanmı yaşıyorsunuz aileler nerde?
annem bilecikte ben istanbulda. oğlum hasta olduğunda hemen çağırıyorum geliyor ama bebek olduğunda sürekli kalması gerekecek o yüzden mutlaka bir bakıcı tutmam lazım kayınvalidem yaşlı, ücretsiz izin almak istemiyorum bakıcılar da en az 700 geliyormuş verdiğime göre birde güvenebilceğim biri olsa parası sorun diğil yani bilmiyorum ki kızlar :18:
yooo şöle bnm kendi annem ben bu kadar kötü durumdayım mesela haftada 1 kere arar emirler verir kapar teli yada kendi derdini sıkıntısını arar kapatır mesela 2 aylık hamileyim 1 kere geldi ondada yedi içti gitti ve ben çok kötüydüm şuara tekderdi grip olduğu için doğum gününü kutlayamamış o
kayınvalidem ise evlendiğim günden beri bana güvenme ben çocuk sevmem çocuktan bıkmışım der o başka şehirde zatende yinede hani 1 saat bile bakmam diye net tavrını gösterir hep ha ama birde şöle bir durum var küçük kaynım bu sene üniye girecek ist kazanırsa sen bakarsın diye daha 3 sene önce sölemişlerdi artık vicdanlarına bırakıorum bebek + koca adamı banamı satacaklar diye
bnm kendi ailemden yana şansım yok tu kısmet eşimin ailesinden yanada yüzüm gülmedi ama sağolsun hakkını yiyemem eşimin dayısının hanımı hergün eşime yemek bırakır ben yemek yiyip pişiremiorum diye
Babam ist da ama eşi edirnede yaşıor 15 tatil için geldiler ist a ama bana hiç uğramadılar normalde sağlıklı olsam mutlaka gelirlerdi yani zor günümde yanımda olcak kimsem yok malesef
cnm çok üzüldüm özür dilerim yaranı deştim keşke sormasaydımallah onların kalbine merhamet versin tek diyeceğim bu hadi kayınvaliden el ona lafım yok ama kendi annen nasılbu kadar düşüncesiz gaddar olabilir aklım almadı neyse cnm sen sadece bebeğini düşün nasıl olsa çalışmıyorsun eminimki çok iyi bir anne olacaksın allah sana güç kuvvet versin
yooo şöle bnm kendi annem ben bu kadar kötü durumdayım mesela haftada 1 kere arar emirler verir kapar teli yada kendi derdini sıkıntısını arar kapatır mesela 2 aylık hamileyim 1 kere geldi ondada yedi içti gitti ve ben çok kötüydüm şuara tekderdi grip olduğu için doğum gününü kutlayamamış o
kayınvalidem ise evlendiğim günden beri bana güvenme ben çocuk sevmem çocuktan bıkmışım der o başka şehirde zatende yinede hani 1 saat bile bakmam diye net tavrını gösterir hep ha ama birde şöle bir durum var küçük kaynım bu sene üniye girecek ist kazanırsa sen bakarsın diye daha 3 sene önce sölemişlerdi artık vicdanlarına bırakıorum bebek + koca adamı banamı satacaklar diye
bnm kendi ailemden yana şansım yok tu kısmet eşimin ailesinden yanada yüzüm gülmedi ama sağolsun hakkını yiyemem eşimin dayısının hanımı hergün eşime yemek bırakır ben yemek yiyip pişiremiorum diye
Babam ist da ama eşi edirnede yaşıor 15 tatil için geldiler ist a ama bana hiç uğramadılar normalde sağlıklı olsam mutlaka gelirlerdi yani zor günümde yanımda olcak kimsem yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?