2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canım benim ya bu kadarına pes derler ya neler var hayatta diğmi burda hepimizin birşeyini sorsak altından neler çıkacak daha
şimdi bende anlatmıyayım ama bu benim 2. evliliğim 7 ay oldu ve şimdi 6 haftalık hamileyim ve bir oğlum var çok şükür halime. allah bundan sonra hem dünyamızı hem ahiretimizi güzel eylesin inşallah

offf bu çok kötüymüş ya bendedebuna benzer hikayeler var ama bu kadar kötü deil ama yinede eşime ara ara derim evliliğimin ilk zamanlarını geri getirebilrmisin diye bnde 2008in haziranında evlenmiştim o sıcakta ve yeni evlisin yani gecelik giymek ister insan falan ama büyük kaynım bizden küçük ama o gelecek diye eşim izin vermezdi gecelik giymeme hep onu beklerdik ebyefendi gece 11 de gelir bizde oturur sonra yatmaya aşağı inerdi daha evliliğmin ilk akşamı yani 24 saat olmuştu 20 küsür kişinin bulaşığını yıkattılar ertesi sabah 6da uçağımız var 4 te çıkıcaz evden mesela gece 2 ye kadar kaynım ve arkadaşları eşimin yiğenleri bizde oturdu ki evimizde ki ilk gecemiz olacaktı daha sonra balayından döndük aynen devam etti bu olaylar hatta dedesine rahmetli anneannesine yenglerine kaç kere iş üstünde basıldık nasıl toparlandık anlatamam ayıp oldu bukısmı ama anlatmasam çatlardım

inşallah canım benim..bazen sevmek yetmiyor yani bir kere taviz verdin mi gerisi geliyor.ben şimdi istesemde ipini koparan evime geliyor istemesemde...

Bizimkide tam bir muamma eşimin ailesi beni istemedi ne istemeye ne düğüne nede 3,5 yıllık evliyim bir kere evime gelmediler ama allahları var aramızı bozmak içinde (evlendikten sonra) hiçbir baskı uygulamadılar eşime onlar şehir dışındalar eşim iki ayda bir falan gidip görüyor onları hafta sonu kalıyor dönüyor. Şimdi bebek geliyor allahın izniyle haberleri var tepkileri çok zayıf sadece hayırlı olsun allah tamamına erdirsin demişler ama kayınvalidem facebook'unda babanne oluyorum falan yazmış görüncede hoşuma gitti benimsemiş torununu fakat bebekten sonra evime gelmek isterlerse nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum bakalım hayat bize neler getirecek :)))) :26: :26: :26:

ben evlenmeden önce iç giyimde çalışıyordum orkideler yeni inciler nbb ler papatya falan piyasada görmediğiniz çamaşır ve gecelikler...benim ççamaşır ve gecelik çeyizimle tam 10 kişi rahat evlenirdi yanii... 2 ay yalnız kaldık o zaman bikaç tanesini eskitebildim.daha bir çoğunun paketi açılmamış...şimdi gebeyim giyemiyorum...kayınlarım gittikten sonra her akşam süslnip minileri giyip kapıda karşılayınca ben çok büyük hata ettim diyordu eşim.ben şimdi her tartışmada ben gelinliğimi cicim aylarımı yaşayamadım bari rahat bırakın gebeliğimi yaşayayım diyorum...
varya anlatınca nasıl rahatladım hee:) sabah kaynım aramıştı eşimi ben hiç muhattap olmadım ama adı geçince bile gerildim :)

korkakanne ve melis gözlerim kaldı, hoş benimde yaşadıklarım az buz şeyler diğil allah bundan sonrasını iyi eder inşallah hepimizin.
ama bak siz birbirnizi bulmuşsunuz bence bundan sonra birbirinize destek olun çok çok buluşun görüşün çocuklarınız arkadaş olur birlikte alışverişe çıkarsınız ne güzel

böylesi daha iyi eve gelincede misafir gibi davranırsın yeter onlara :))

kızlar herkesin farklı hayat hikayeleri var ben sizinkileri okuyunca halime binlerce kez şükrettim insanlar nedense hep en büyük derdin kendilerinde olduğu düşünürler ama etraflarını incelediklerinde hallerine şükrederler allah beterinden korusun cümlemizi

amiinn canım benimmm tabiki şükretmek lazım....

günaydınnnnnn heyecanla bebeklerını bekleyen annişlerrrrr umarım hersey yolundadır cok sey bırıkmıs okuyamadım walla.... :)

senin adına üzüldüm Meliscim ama birde şu tarafından düşün bebişine kendin bakacaksın her annenin böyle bir şansı olmayabiliyor kimisi çalışmak zorunda kimisinin kendi tercihi kimisinin borcu harcı var
benimde bakabilecek bir tek annem var kayınvalidemi 1.5 sene önce kaybettik yaşasaydıda şehirdışındaydı zaten ama anneme baktırmak istemiyorum yıllarca bize baktı sülalede kim hastaysa gitti onlara baktı 2 yiğenim var 12 sene onlara baktı tam nefes alacaktı kardeşim kötü bir hastalığa yakalandı şimdi ona bakıyor bazen çark öyle bir dönüyorki bakanın olsada olmasada elinden birşey gelmiyor olanı yaşıyorsun.

sonunda mutlu sona ulaşmışsın tatlım ne güzel

inşallah canım benim..bazen sevmek yetmiyor yani bir kere taviz verdin mi gerisi geliyor.ben şimdi istesemde ipini koparan evime geliyor istemesemde...

güzelim benimde öyleydi kayınvalidemin kapısı herkese açıkmış herkes gelip gitmeye istanbula yolu düşen işi olan keyfe keder gelen konaklamaya gelirmiş sonra eşim yalnız yaşamaya başlamış aynı terane devam etmiş rahat bekar evi diye gelen giden kalan benimkide yumuşak başlı ve misafiri pek sever safım hiç hayır demezmiş ee evlendikten sonra istanbula kadın programına gelen yarışmaya katılan ameliyat olan kontrole gelen istanbul turuna çıkan alışverişe gelen gelin alışverişine gelen bizde ve sadece aynı gün yada bir gün önce akşam telefon biz geliyoruz.ben sustum sustum ama en son 3 ay yatılı bir misafirden sonra eşimle çok mutluyduk hiç problemimiz yoktu ama mutsuz olduğumu farkettim ve sonunda patladım o gün bugündür rahatım sıkıyosa sormadan gelsinler yada benimki yiyorsa sormadan birini çağırsın zafer benimdi

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, hepinize bebişleriniz hayırlı olsun inşallah,Rabbim sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin, bende bebiş istiyorum, 45 gün geçti en son reglimden bu yana, test yaptım, ilk test pozitif çıktı, emin olamadım ertesi gün tekrar yaptım o da negatif çıktı, kafam çok karışık, ayın 15'in de doktorda randevum var, inşallah bende hamişimdir

hosgeldın canım ınsallah hamılesındır 45 cok ama benım adetım 10 gun gectı doktora gıttım ogrenmıstım oldugunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…