2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

canımcım hemen kan teeti yaptır hamilesin inşallah.

slm kızlar bende adet günümü bir gün geçtim ve bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı hamileyim ikinci çocuğuma çok mutluyum bıraz zor oldu aşılama oldu benimki ama ilkinde tuttu allaha şükür bi kaç gün geçsin kan testi yaptırıp doktoruma gidicem muayneye darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına....

ben olsam dayanamam hemen kan tahlili yaptırırdım iğne korkum olmasına rağmen hadi inaşallah hamilesindir

gözün aydın canım..Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah...

sezii nasılsın? aramızda en kıdemli sensin sanırım 9+6 yazıyor cetvelinde. benimde 9+5 bugün :)

KIZLAR nerede oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz hep karıştırıyorum herkes istanbul mu tekirdağda var galiba aramızda
ben İstanbul Merterde oturuyorum Bahçelievler medicala gidiyorum 10 haftalık Gebişim 2 aydır ev kadınıyem

Son düzenleme:
canımcım hemen kan teeti yaptır hamilesin inşallah.

adetim geçiktikten 4 gün sonra yaptırdım kan testi ama beta hcg 1.2 çıktı, hamile olmam için 5 ve üzeri olması gerekiyormuş, araştırdım bazı hamilelerde kandaki beta hcg bir anda yükselip sonra kaybolabiliyormuş, bilmiyorum ya doktora gidince anlayacağım ne olduğunu, idrar testi yapıyorum negatif olduğunu görünce canım sıkılıyor

Bende istanbulda oturuyorum Güngören belediyesinin orada Real'in ordayım ama doktor konusunu tam olarak netleştiremedik bir türlü allahın izniyle bu hafta sonu son noktayı koyacağız doktor olayında :)))) Ya bir hafta sonu buluşup çay içsek ya :)))

selam kızlar sabahtan beri neler kaynatmışsınız öyle.melis ve esra(korkakanne) sizin başınıza gelenlerde ayrıca üzüldüm.herkesin derdi farklı bende evlendiğim zaman değilde daha sonraları çok problem yaşadım eşimin ailesiyle gerçi benimki biraz aileler arasında oldu benim ailemle eşimin ailesi arasında oldu.şimdi iki aile birbiriyle konuşmuyor aynı mahallede oturmalarına rağmen.bende şimdi kara kara düşünüyorum ben doğum yapınca nasıl olcak benim evimde kayınvalidemlerin apartmanında gerçi ben şuan uzaktayım ama doğuma kendi evime gidicem.annem gelse onlar gelmez ve karşılaşmak istemezler ablam zaten evime onlar yüzünden adım atmıyor yani bende ne yapacağımı bilmiyorum.sizin eşlerinizin aileleri uzakta olması bence avantaj.herkesin kendine göre br derdi var ALLAH hepimizin yardımcısı olsun diyelim.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
melis de hastanedeymiş onada çok geçmiş olsun inş en kısa sürede şu bulantılardan kurtulur.

ben tekirdağdayım cnm çerkezköy ilçesinde burda bi özel hastaneye gidiyorum hastane seçme şansı pek yok istanbulada herzaman gidemem o yüzden mecburen burda başladım inş. bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…