2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

iyiyim esracım senin hamilelik nasıl gidiyor şikayetlerin azaldımı bari
ben hızlı davranmışım galiba yılbaşında 30a basıcam basmadan diyee

bende iiyim cnm çok şükür fazla bi şikayetim yok sadece kuyruk sokumum bazen çok ağrıyor en çokta yataktan kalkarken eğilip doğrulurken. öyle fazla bulantım yok nadiren öğürtü kusma oluyor o kadarda olsun dimi hamileyiz sonuçta ayaklarımda bu aralar üşümüyor :)) ben cinsiyetini çok merak ediyorum bebişimin yaa

benimde ayaklarım eskisi kadar üşümüyor nette araştırdım 3.ayda üşümeler azalır diyor.ama bulantı hafiflesede devam
bende çok merak ediyorum birde her sabah eşim ne olcak sence ne olcak ne hissediyorsun diyor daha bile deli ediyor beni benim merağım bana yetiyor :)

olur arkadaşım yakınmışız ne güzel ben bu tarafın dr.larını çok araştırdım sigortan var mı özel-ssk? ona göre bilgi verebilirim

SLM ARKADASLAR BENDE 5+3 HAMISIM VE AYRIYETTEN 11 AYLIK BI KIZIM VAR ZORLU BIR SUREC BENI BEKLIYR aLLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

çizelge için bana link verirmisin..

Ben dün inatla baya uğraşıp edindim bir tane çizelge google hamilelik çizelgesi yazıyorsun ilk çıkan linke tıklıyorsun sırayla seçimini yapıyorsun orada regli tarihi yazıyor ama bebeğin doğum tarihini giriyormuşsun en sonundada kopyalayıp profilindeki çizelge bölümüne yapıştırıyorsun
yapıştırma aşamasına gel orada birşey eklemen gerekiyor yoksa olmuyor

arzucum dr.randevun vardı die hatırlıyorum gidebildin mi nasıl geçti ?

evet tatlım vbardı randevum
gittim dr a kayıt işlemleri sırasında problem çıktı evlilik öncesi kendi üzerime ssk lı çalışıyordum
evlilik nedeniyle işten ayrılınca haliyle sigortam yatırılmıyor
normalde 6 ay faydalanabiliyorum ssk dan sanıyordum ama
bitmiş ssk
eşimin üzerine ssk ya geçecem
yani muayene filan olamadık anlıcağın tatlım

işlemleri bir an önce yaptırda gör bebişini sende.melis bugün gördü bende yarın sonuçlarımı alıp cuma sabah görcem bebişimi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…