- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.601
hheeeyyyyyy gebelik çizelgesi myapabildiimmmm ollleeeyyyyyy :))
çizelge için bana link verirmisin..
sezii nasılsın? aramızda en kıdemli sensin sanırım 9+6 yazıyor cetvelinde. benimde 9+5 bugün :)
iyiyim esracım senin hamilelik nasıl gidiyor şikayetlerin azaldımı bari
ben hızlı davranmışım galiba yılbaşında 30a basıcam basmadan diyee
bende iiyim cnm çok şükür fazla bi şikayetim yok sadece kuyruk sokumum bazen çok ağrıyor en çokta yataktan kalkarken eğilip doğrulurken. öyle fazla bulantım yok nadiren öğürtü kusma oluyor o kadarda olsun dimi hamileyiz sonuçtaayaklarımda bu aralar üşümüyor :)) ben cinsiyetini çok merak ediyorum bebişimin yaa
pek anlamıyorum gülüm ama gebelik çizelgesi yapımı yazınca google a melekler mekanı die bi site var orda detaylı anlatıyor ama linki yapıştırırken en sonda parantez içinde olan kısım siliniyo
Bende istanbulda oturuyorum Güngören belediyesinin orada Real'in ordayım ama doktor konusunu tam olarak netleştiremedik bir türlü allahın izniyle bu hafta sonu son noktayı koyacağız doktor olayında :)))) Ya bir hafta sonu buluşup çay içsek ya :)))
İsmin Esraydı dimi annecik bende sezen bu arada
SLM ARKADASLAR BENDE 5+3 HAMISIM VE AYRIYETTEN 11 AYLIK BI KIZIM VAR ZORLU BIR SUREC BENI BEKLIYR aLLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN
çizelge için bana link verirmisin..
SLM ARKADASLAR BENDE 5+3 HAMISIM VE AYRIYETTEN 11 AYLIK BI KIZIM VAR ZORLU BIR SUREC BENI BEKLIYR aLLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN
arzucum dr.randevun vardı die hatırlıyorum gidebildin mi nasıl geçti ?
evet tatlım vbardı randevum
gittim dr a kayıt işlemleri sırasında problem çıktı evlilik öncesi kendi üzerime ssk lı çalışıyordum
evlilik nedeniyle işten ayrılınca haliyle sigortam yatırılmıyor
normalde 6 ay faydalanabiliyorum ssk dan sanıyordum ama
bitmiş ssk
eşimin üzerine ssk ya geçecem
yani muayene filan olamadık anlıcağın tatlım
işlemleri bir an önce yaptırda gör bebişini sende.melis bugün gördü bende yarın sonuçlarımı alıp cuma sabah görcem bebişimi inşallah
ben tekirdağdayım cnm çerkezköy ilçesinde burda bi özel hastaneye gidiyorum hastane seçme şansı pek yok istanbulada herzaman gidemem o yüzden mecburen burda başladım inş. bi sorun çıkmaz
hayırlı olsun canım
hangi hastaneye gidiyosun çerkezköyde
saol cnm özel çerkezköy hastanesine gidiyorum sende çerkezköyden misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?