2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hergün yürüyüş yapmak gerekiyormuş ama ben bulantım izin verdikçe gidip parkta tur atıyorum
gelince görüşürük

slm bende 10 hafta iki günlük hamileyim.bende medicalparka gidiyorum.ben emine hn.a. sen hangi doktora gidiyorsun doktor olarak iyi ama biraz soguk belki degistirirm.

Ebru hn çok sakin konuşurken falan böyle yavaş sorucaklarımı da unuttum :) mesela kuruk sokumum çok ağrıyo ve şu aralar karnımda inanılmaz ağrılar var

Ebru hn çok sakin konuşurken falan böyle yavaş sorucaklarımı da unuttum :) mesela kuruk sokumum çok ağrıyo ve şu aralar karnımda inanılmaz ağrılar var

nurdan hn tam tersi hızlı hızlı bende o yüzden unutuyorum soracaklarımı :) not aldım en son gittiğimde kağıttan okudum tavsiye ederim sende not al benimde kuyruk sokumum çok ağrıyor yataktan kalkarken eğilip doğrulurken falan ne zaman geçecek bilmem:26: ben sordum nurdan hn a şikayetlerin erken başlamış dedi istersen ortopedistten yardım al dedi ama gitmedim ortopediste geçer inş. kendiliğinden. allahtan bulantım kusmam çok yok. sen memnunmusun ebru hn dan?

evet ilgileniyo anlatıyo sorular soruyo memnunum cnm çalışıyo musun sen

Yarın doktor kontrolüm var bebişin kalp atışları için.Günlerdir bu anı bekliyordum ama şimdi çok gerginim.Sevinemiyorum bile.Ya göremezsem bebeğimi diye çok korkuyorum.:18: Bilmiyorum bi tuhafım.

Yarın doktor kontrolüm var bebişin kalp atışları için.Günlerdir bu anı bekliyordum ama şimdi çok gerginim.Sevinemiyorum bile.Ya göremezsem bebeğimi diye çok korkuyorum.:18: Bilmiyorum bi tuhafım.

ay canim herkeste oluyo o korku insallah goreceksin uzulme

kızlarrr yazdıklarınızı hemen hemen hergün okuyorum, ama yoğun çalıştığım için muhabbete dahil olamıyorum
bugün doktora gittim, bebeğimi ultrason 8 hafta olarak gösterdi, doktor gelişimi güzel dedi, çoook mutluyum
İnşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirir.
bu arada benim doktorum beşyüzevler şafak defne hanım. çok memnunum, çok iyi bi doktor ve rahatlatıcı.

ne güsel darısı baımıza bende5+2 günlük hamileyim daha kalp atısını duymadan sevinemiyorum kimseye söylemedik daha eşimle kalp atısını duyalım ondan sonra dedik ama dayanmak zor

ben o hafta doktora giderken kendimi hazırlamıştım, göremiycem diye, ama gördüm çok şükür
o yüzden rahat ol, korkular hep aynı ve vesvese

canlar bende aranıza yeni katıldım bende hamileyim ve cok heyecanlıyım sizlerle paylasmak istedim

hoşgeldin canım.tebrikler.ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına versin inş.

canım iyi düşün iyi olsun.inş herşey güzel geçer bir sorun olmaz kafanı takma bebişinde seninle buluşmak için çok heyecanlıdır onu düşşün
haftaya bende gidicem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…