- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.621
evet canım Ebru hn gidiyorum bende
ben nurdan hanıma gidiyorum ne kadarlık hamilesin?
KIZLARnerede oturuyorsunuz hangi hastaneye gidiyorsunuz hep karıştırıyorum herkes istanbul mu tekirdağda var galiba aramızda
ben İstanbul Merterde oturuyorum Bahçelievler medicala gidiyorum 10 haftalık Gebişim 2 aydır ev kadınıyem
5+2 canımkaç kere gittin Nurdan hn memnun musun?
Ebru hn çok sakin konuşurken falan böyle yavaş sorucaklarımı da unuttum :) mesela kuruk sokumum çok ağrıyo ve şu aralar karnımda inanılmaz ağrılar var
nurdan hn tam tersi hızlı hızlı bende o yüzden unutuyorum soracaklarımı :) not aldım en son gittiğimde kağıttan okudum tavsiye ederim sende not albenimde kuyruk sokumum çok ağrıyor yataktan kalkarken eğilip doğrulurken falan ne zaman geçecek bilmem:26: ben sordum nurdan hn a şikayetlerin erken başlamış dedi istersen ortopedistten yardım al dedi ama gitmedim ortopediste geçer inş. kendiliğinden. allahtan bulantım kusmam çok yok. sen memnunmusun ebru hn dan?
evet ilgileniyo anlatıyo sorular soruyo memnunum cnm çalışıyo musun sen
tesekur edrim canim hosbuldukAllah bağışlasın canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin sende annecik :))
maşallah ikiz gibi büyürler ikisi bir arada çıkar :13:
hayırlı olsun annecikkcanlar bende aranıza yeni katıldım bende hamileyim ve cok heyecanlıyım sizlerle paylasmak istedim
Yarın doktor kontrolüm var bebişin kalp atışları için.Günlerdir bu anı bekliyordum ama şimdi çok gerginim.Sevinemiyorum bile.Ya göremezsem bebeğimi diye çok korkuyorum.:18: Bilmiyorum bi tuhafım.
canlar bende aranıza yeni katıldım bende hamileyim ve cok heyecanlıyım sizlerle paylasmak istedim
Yarın doktor kontrolüm var bebişin kalp atışları için.Günlerdir bu anı bekliyordum ama şimdi çok gerginim.Sevinemiyorum bile.Ya göremezsem bebeğimi diye çok korkuyorum.:18: Bilmiyorum bi tuhafım.
canlar bende aranıza yeni katıldım bende hamileyim ve cok heyecanlıyım sizlerle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?