- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.901
bende busabah net karar verdim epidural mümkünse ama normal doğum istiyorum...epidural istiyorum çünkü o anda acı çekmek değil bebeğimin dünyaya gelişini izlenek zevkle izlemek istiyorum ve hemen ayağa kalkmak doğumdan sonra..
ama eşim ısrarla sezeryan diyo korkuyo bişe olur diye sanki o doğurcak :)
bizim burda epidural yaygın deil genellikle sezeryan duyuyorum yada normal. epiduralede güvenemiyorum belden iğne yapıyolarmış allah korusun felç kalma riski var. allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar henüz erken ama düşünmeden edemiyorum o günlerde gelecek çünkü
çin takvimine baktınız mı kızlar ne diyoo
ben baktım ama o tam tersi erkek diyorrrrrrr:44:
her şeklinde bi riski var gülüm ya VİRABİSMİLLAH deyip gircez doğuma valla....Rabbim korusun bizi....
doğumu düşünmek bile istemiorum okadar korkuorum ki sezeryan istiorum ama öle hikayeler varki tam uykuya dalarken kesildiğini hissedenmi dikilirken ayılanmı zaten bebeğe zarar vermesin diye okdr az ve hızlı veriorlarmışki narkozu karnını temizlerlerken kesmek üzere bayıltıorlar hemen alıorlar dikiorlar sen ameliyathanede ilk ayılmanı yaşıormuşsun
doğumu düşünmek bile istemiorum okadar korkuorum ki sezeryan istiorum ama öle hikayeler varki tam uykuya dalarken kesildiğini hissedenmi dikilirken ayılanmı zaten bebeğe zarar vermesin diye okdr az ve hızlı veriorlarmışki narkozu karnını temizlerlerken kesmek üzere bayıltıorlar hemen alıorlar dikiorlar sen ameliyathanede ilk ayılmanı yaşıormuşsun
kızlar bişey sormak istiyorum. ilk gittiğim doktorum bana kalp atışları için yarına randevu vermişti.dün başka bi doktora gittik.o doktorda şimdi duyamayız 20 gün sonra duyulur ancak daha erken alttan muayeneyle duyulabilir dedi.ama ilk gittiğim doktorun alttan muayene yapacağını pek sanmıyorum o nasıl olurda yarın duyabilirken diğer doktor 20 gün sonraya attı.kafam çok karıştı.acaba pazartesi gitsem mi ilk doktoruma kalp atışları için
kızlar bişey sormak istiyorum. ilk gittiğim doktorum bana kalp atışları için yarına randevu vermişti.dün başka bi doktora gittik.o doktorda şimdi duyamayız 20 gün sonra duyulur ancak daha erken alttan muayeneyle duyulabilir dedi.ama ilk gittiğim doktorun alttan muayene yapacağını pek sanmıyorum o nasıl olurda yarın duyabilirken diğer doktor 20 gün sonraya attı.kafam çok karıştı.acaba pazartesi gitsem mi ilk doktoruma kalp atışları için
kızlar ben 6+6, geçen hafta devlet hastanesinde tahlilerimi yaptırdım kalp atışını duydu tahlillerimin sonucu çıktı normal inşallah herşey. bu hafta da dr. gitmek istedim iki haftadır doktor arıyorum neyse buldum randevu almak için aradım 3marta kadar dolu olduğunu söylediler o zamana kadar 10 haftalık olcam 10 haftaya kadar yapılacak başka tahliller varmı yada niçin çağırdı ben ona göre randevu alana kadar başka dr gideyim
yavaş yavaş sigaranın kokusu bile iğrenç gelcek sana.ben gebelikten önce kullanıyordum eşim hep hadi yarın bırakalım derdi bende sen bırak ben seviyorum bırakmak istemiyorum derdim.inan arzu şimdi mutfakta içiyor eşim camı açıp camdan sarkıp ki odaların kapıları kapalı salondan bağırıyorum zehirledin beni diyee üzerini değiştirmeden yanıma yanaştırmıyorum inanılması güç ama bırajkam dediğim sigarayı görünce içim kalkıyor ıyyykkkk
6+6 mısın o zaman erken değil yaww
ben devlette karından 6+2de gördüm bugünde gitcem insallah asıl dr.randevuma ordada görcem inşallah bakalım
kızlar merhaba,
ben de sürekli topiği okuyorum ama daha doktora gitmediğimden emin olmadığım için birşey yazmadım.
benim sat 28 aralık, yani tahminimce 6+3üm bugün. ben adet olmam gereken günde idrar testi yaptım pozitif çıktı. ondan sonra değişik tarihlerde hep evde test yaptım toplam 5 tane farklı marka, hepsi pozitif çıktı. şu an adetim 13-14 gün gecikmiş durumda ve bulantılarım başladı bu hafta.
yengem ve dayım doktor, onlara söyledim, biraz daha bekle, kalp atışları duyulacağı zaman doktora git dediler.
sık sık ultrasonu tavsiye etmiyorlar, birşey olacağından değil ama onlar herşeyin doğalından yana, et bulyon bile kullanmaz mesela yengem evlerinde, sonuçta içinde katkı maddesi var diye.
ikide bir doktora gidip kalbi duyulmadı kesesi görülmedi diye üzüleceğine, 7-8 haftalıkken git, hepsini görürsün dediler. ben de onların sözünü dinledim.
şimdilik onların tavsiyesiyle günde 2 folic plus alıyorum. aslında 3 tane almak lazım ama zaten beslenmeme dikkat ediyorum, 2 de yeter dedi.
size gelişmeler olursa yazarım. hepinize sağlıklı hamilelikler
ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrr dr.a dua edinnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?