- Konu Sahibi mehtap8080
-
- #1.921
cnm mrb hemşeriyiz bende çerkezöyde oturuyorum kaç haftalıksın hangi doktora gidiyorsun?
6+5 haftalığım Çerkezköy Özel Ebru Hn gidiyorum sen ?
çerkezköylüler istanbuuluları geçtiniz bu konuda yaacnm hepimizin var sıkıntıları dr unla paylaş çok kötü olursa bulantı için ilaç verior birde 3. ay bitince buda bitecek diyee söylüorlar bakalım beklemedeyiz
bende bugün 10 haftalık oldum nurdan hanıma gidiyorum ben
ben çalışıyorum diyorum devamlı oturduğum için herhalde ağrım oluyor
çıkıp yürüyüş yapmak lazım ama eve gitmem 6,30 buluyo halim kalmıyo zaten bide acayip uyku basıyo beni
zaten uykuya düşkündüm iyice düştüm
fatura keserken kafam düşüyo :)
cnm bende çalışıyorum işim oturarak kocagün oturduğum için sanırım kuyruk sokumu ağrım oluyor bide akşamları erkenden uykum geliyor şikayetlerimiz normalmiş cnm yapacak bişey yok
fabrikada mısın cnm sen?
bebişler sağlıklı olsun da gerisini boşver
yok cnm fabrika deil sen fabrikadamısın?
yok canım fabrika değil bölge bayisinde muhasebecilik yapıyorum
çalışan anne olmak zor ama nabalım herşey onlar için bebişlerimize daha iyi imkanlar sunabilmek için katlanıcaz allah yardım etsin hepimize
hemde ne zor canım ya ellerim ayaklarım şişiyo şimdiden akşam inan saat 9da düşüyo başım sabahta kalkmak istemiyorum
bi pazar günüm var çok zor oluyo
yavaş yavaş sigaranın kokusu bile iğrenç gelcek sana.ben gebelikten önce kullanıyordum eşim hep hadi yarın bırakalım derdi bende sen bırak ben seviyorum bırakmak istemiyorum derdim.inan arzu şimdi mutfakta içiyor eşim camı açıp camdan sarkıp ki odaların kapıları kapalı salondan bağırıyorum zehirledin beni diyee üzerini değiştirmeden yanıma yanaştırmıyorum inanılması güç ama bırajkam dediğim sigarayı görünce içim kalkıyor ıyyykkkk
kızlar sakın çiğköfte yemeyin geçen gece o kadar canım çekti ki Esra sen bilirsin Ziyafeti ordan aldı eşim etsiz orası ama bir fena oldum karın ağrısından uyuyamadım çok baharat dokunuyomuş hamilelere
anlıyorum cnm gerçekten çok zor benimde kuyruk sokumu ağrım çok oluyor aşırı uyuyorum bide ayaklarım çok üşüyordu bu aralar biraz iyi gibi. ilk bebeğinmi olcak cnm yaş kaç? benim ilk bebeğim olcak allah kısmet ederse.31 yaşındayım
ilk bebeğim canım 24 yaşındayım
kontrolün ne zaman canım ben 16 şubatta gidicem inş herşey yolundadır
1 martta gidicem kısmetse ense kalınlığı testi yapçak doktor. herşey yolundadır cnm güzel düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?