2011 Ocakta Hamile Olduğunu Öğrenenler Buraya

dra gidince unutuyorum tüm sıkıntılarımı
bebğim gelsin sağlıkla da dediğin gibi geçecek hepsi
midem bulanıcaksa bulansın, karnım ağrıycaksa ağrısın dibine kadar yaşıycam hamileliğimi

bende bugün 10 haftalık oldum nurdan hanıma gidiyorum ben

ben çalışıyorum diyorum devamlı oturduğum için herhalde ağrım oluyor
çıkıp yürüyüş yapmak lazım ama eve gitmem 6,30 buluyo halim kalmıyo zaten bide acayip uyku basıyo beni
zaten uykuya düşkündüm iyice düştüm
fatura keserken kafam düşüyo :)

cnm bende çalışıyorum işim oturarak kocagün oturduğum için sanırım kuyruk sokumu ağrım oluyor bide akşamları erkenden uykum geliyor şikayetlerimiz normalmiş cnm yapacak bişey yok

çalışan anne olmak zor ama nabalım herşey onlar için bebişlerimize daha iyi imkanlar sunabilmek için katlanıcaz allah yardım etsin hepimize

hemde ne zor canım ya ellerim ayaklarım şişiyo şimdiden akşam inan saat 9da düşüyo başım sabahta kalkmak istemiyorum

bi pazar günüm var çok zor oluyo

kızlar sakın çiğköfte yemeyin geçen gece o kadar canım çekti ki Esra sen bilirsin Ziyafeti ordan aldı eşim etsiz orası ama bir fena oldum karın ağrısından uyuyamadım çok baharat dokunuyomuş hamilelere

Son düzenleme:
hemde ne zor canım ya ellerim ayaklarım şişiyo şimdiden akşam inan saat 9da düşüyo başım sabahta kalkmak istemiyorum

bi pazar günüm var çok zor oluyo

anlıyorum cnm gerçekten çok zor benimde kuyruk sokumu ağrım çok oluyor aşırı uyuyorum bide ayaklarım çok üşüyordu bu aralar biraz iyi gibi. ilk bebeğinmi olcak cnm yaş kaç? benim ilk bebeğim olcak allah kısmet ederse. 31 yaşındayım

aynen bende ole.. kimse inanmazdi benim sigaryı bırakacagima.. ben zevk alıyordum icerken ve birakmayı hic dusunmuyordum.. hamile oldugum gunden beri agzima surmedim.. 26 ocaktan bu yana canim istemedi bile.. benim bulantim falanda yok, ama sigarada yok hayatımda..cocugum annesinin zehirlenmesine goz yummadı dua etti biraktirdi bana..kimse bıraktıramaz diyordumm..

ben dikkat ediyorum cnm hiç yemedim çiğ köfte yememde çünkü allah korusun çiğ et çok zararlı bebek mikrop kapabilirmiş baharatlıda yasak diye biliyorum dikkatli ol

ilk bebeğim canım 24 yaşındayım
kontrolün ne zaman canım ben 16 şubatta gidicem inş herşey yolundadır

kızlar neleri çok tüketmeye çalışıyosunuz nelerden kıstınız kendinizi
ben arada bi sigara içerdim şimdi hiç içmiyorum
boza süt ve muz çok tüketmeye çalışıyorum
kahvaltı yapmaya özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…