2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Ohhhh şimdi ev nasılda missler gibi kokuyordur.Gözünaydın canım herşeyini bitirdin işlerini kolayladın şimdi sıra bizde çalışan annelerinde zor olacak biraz ama yapıcaz yavaştan yavaştan

Ayyyyy sen ne hamarat bir kızsın böyle canım yaaa çok güzel olmuş

teşekkür ederim arkadaşlar

alttaki mavi tüller hazır deği onları ben zımbalayarak pile yaptım.ama üstteki ve içteki ucu çiçekli olanlar hazır.okadar çeşit varki daha neler neler var valla insan seçemiyo tüllülerden tutta tüylülere kadar

dillerim lall çok güzel yapmışsın yaaa işte büyük şehirde olmanın avantajları cnm aradığını buluyosun güle güle kullanın cidden çok güzelll

ayyyyy kızlar maşallah hepinizin aldıkları çok güzel
güle güle kullanın

lal sanada maşallah herşeyini kendin yaptın el becerin süpermiş

evet cnm baya kolayladım.darısı başınıza :) ben zorunlu olarak erken ayrıldım.doktor heyet raporu verdi erken doğum riskim var malesef evdeyim yani doğuma kadar.ama geçen hafta çok zorlanmıştım zaten okulda.nefes nefese kalmıştım ders anlatırken.Allah siz çalışanlara sabır versin cnm :)

dillerimlal süper olmuş sepet kocaman bi maşallah sana

Too_be cim çok güzel canım bunlar yaaa hepsine bayıldım helede o örgü hırkaya eşimin halasıda bana bunun pembeli beyazını ördü çok güzel bir hırka polar gibi sıcacık tutuyor.
Hepsini güzel günlerde kullansın canım

too bee cnm harika şeyler lmışşsın hepsi birbirinden üzel üle üle giysin minik kızın

sağolun kızlarrr...evet çağlayancım o hırka çok hoş yaa puf pufff

tuğba çok tatlı kıyafetler özellikle hastane çıkışını çoookk beğendim çok sevimli puf puf hepsi maşallah o güzel odasına yerleştir artık bebişnin...
Hafize odan çok güzel olmuş canım erkek olsaydı bende bu tonlarda yapardım mutlaka...Dolabın özellikle çok hoşuma gitti çok orjinal durmuş.Bebişin tulumları dolaba birebir uymuş benimkilerde öyle oldu ama pembe versiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…