kızlar selam
ben bugun kızımın cicilerinin hepsini yıkadım.daha doğrusu dün yıkamıştım bugün de ütüledim hepsini birbirbaya yordu ama değer kızıma daha önce de konuşmuşsunuz siz de.hacı şakirin granül sabunuyla yıkadım ben.yumuşatıcı da kullanmadım.yine de hepsi yumuşacık oldu ütüden sonra.şimdi de battaniyelerimiz kuruyo.doğum çantasını hazırlıycam için herşeyi hazır olsun istiyorum.malum bazı bebekler sabırsız oluyo.Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
kızlarr oğluşumun sepetini de yaptım.yatamadım valla rahat battı kalktım sepetimi yaptım.sepeti epey aradım saplı bişi bulamadım bende bunla yaptım.3.5 liraya aldım sepeti hasır.malzemeler biraz vardı biraz daha 2 liraya pazardan aldım toplamda 6-7 liraya mal oldu
Ohhhh şimdi ev nasılda missler gibi kokuyordur.Gözünaydın canım herşeyini bitirdin işlerini kolayladın şimdi sıra bizde çalışan annelerinde zor olacak biraz ama yapıcaz yavaştan yavaştan
Ayyyyy sen ne hamarat bir kızsın böyle canım yaaa çok güzel olmuş
Too_be cim çok güzel canım bunlar yaaa hepsine bayıldım helede o örgü hırkaya eşimin halasıda bana bunun pembeli beyazını ördü çok güzel bir hırka polar gibi sıcacık tutuyor.
Hepsini güzel günlerde kullansın canım
too bee cnm harika şeyler lmışşsın hepsi birbirinden üzel üle üle giysin minik kızın
bunlarda kızıma son alınan örülenlerden
Odamız geldi yerleştirdik ama süslemeler eksik daha ve anneannemizin ördükleri :) Eki Görüntüle 112018 Eki Görüntüle 112022 Eki Görüntüle 112021 Eki Görüntüle 112020 Eki Görüntüle 112019 Eki Görüntüle 112012 Eki Görüntüle 112013 Eki Görüntüle 112014 Eki Görüntüle 112015 Eki Görüntüle 112016 Eki Görüntüle 112017 Eki Görüntüle 112023
kızlaar hepsi çok güzeller güle güle giyinsin prensesimiz ve prensimiz:)bunlarda kızıma son alınan örülenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?