2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Çok güzel olmuş canım odanız.Böyle yerleştirince kendini daha güzel belli etmiş mobilyalar,annanenin ördükleride ayrı bir güzel güzel günlerde giysin cicilerini ve güzel günlerde kullansın odasını Mehmet paşa

Sağol canımm inanırmısın alış veriş yaparken hep elim pembelere gidiyo ama zor tutuyorumm kendimiii...

too-be ve hafize cicileriniz çookk güzel olmuş bayıldım. bebişleriniz sağlık sıhhat içinde güzel günlerde kullansınlar inşallahh...

Slm kızlar bugün babanemiz ve halamız sürpriz yapıp bize uğradılar.bebişe bir sürü şey almışlar birde beşik almışlar beşiği çok beğendik ama görür görmez de eşimizle birbirimize bakakaldık.Bizde mabilya beşiğin yanında kraft park yatak almıştık pembe topiğe resminide koymuştuk hatta.Biz almıştık hık mık ettik ama olan olmuş artık üstelik beşikte çok tatlı geri verin de diyemedim çok beğendim.Şimdi kara kara park yatağı ne yapacağımızı düşünüyoruz.Kzılar eğer kraftın park yatağını almak isteyen varsa bende sıfır kullanılmamış durumda mevcut.Aldığım fiyattan biraz daha aşağıda vericem bari en az zararla atlatalım.Her yer beşik doldu evde.İlgilenenlere duyurulur.

too beecim hepsi çok güzeller bayıldım prensesin iyi günlerde kullansın cicilerini

canım anneninde ellerine sağlık çok güzeller odasıda çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın miniğin

too-be ve hafizebaha güle güle kullanın çok güzel ciciler
balıklı battaniyeden bizdede var tugba:)

güzel dilekleriniz için sağolun kızlarrr...fns kızlarımız takım takım örtüncek desenee...pazen battaniye şartmış annem öyle diiyooo aldık bakalım

merhaba hafize.. miniğin odası çok güzel olmuş... sağlıkla büyüsün inşallah odasında.. ben bişey soracaktım.. küçük beşiğin üzerindeki nevresim takımını beşikle birlikte mi aldınız..yoksa ayrı mı satılıyor.. ben de burada buna benzer bi beşik gördüm ama üzerinde hiç birşey yok.. bebek uyku setleri uyar mı acaba üzerine?..

Selam sibel çok teşekkür ederim dileklerin için. beşikle beraber verdiler içindekileride uyku seti uyar gibi içine ama eminde değilim bende extra içine bişi sermek istiyorum beyaz olduğu için hemen kirlenicek kenarları falan yıkama işi de zor görünüyor bakalım ne yaparım henüz açmadım kirlenmesin diye ...

dün özdilekten lizözlü pijama takımı ve gecelik aldım fiyatı 140 da 82 ye düşmüştü.emzirmeye uygun ve çok kaliteli kumaşı,hello kittyli pijamayı ise 17tlye aldım hemen doğum sonrası giymek için

Eklentiler

• $1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $2.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $4.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
  • $5.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $3.webp
    10 KB · Görüntüleme: 23
bu da hastaneye ve eve gelenlere yazdırmak ve 18 yaşında hediye etmek için hatıra defteri heryerde (bebek mağazalarında pahalı)özdilek kırtasiye kısmından 6.90 a aldık

melocum pjimalarkına bayıldım.
hatıra defteri de hiç aklıma gelmemişti valla bende hastaneye koyabilirim.bizim düğünde de vardı sonra okuyunca çok hoş oluyo

bende 1 pjima dahamı alsam karar veremedim

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 112220 bu da hastaneye ve eve gelenlere yazdırmak ve 18 yaşında hediye etmek için hatıra defteri heryerde (bebek mağazalarında pahalı)özdilek kırtasiye kısmından 6.90 a aldık

melocum pijama takımların çok güzel çok beğendim iyi günlerde giy hatıra defteride çok anlamı bende mi alsam ne fiyatıda çok uygun hemde çok şeker

kızlarr uyku setimizi seçtik yani biraz mecburii olduu amaa...aslında oda takımının uyku setini istedik amaa çok ince ve az parçalıydıı beğenmedim sonraa dükkandakii en uygun buydu odayaa...uyku setini satıcı hediyee etti ondan mecbur kaldık yanii...açık pembe olsaydı keşkee dimii annanesi belki alırr...yorumlarınızı bekliyorum...port bebe ve çantada aldık çanta almicaktım alttaki pembeyi kullanıcaktım ama çanta sonradan hoşuma gitti biberonluğu falan olmasıı

melocum takımını güle güle kullan çok şık gerçekten:) prensesler gibi olcaksın...
toobee almışsın uyku setini bu ne hız maşallah hediyeyse boşver hiç aldırma zaten herşey birbirine uysun takıntısı benim yeterince sinirlerimi gerdi o kadarda takım olmayıversin ama bak puf puf bulmuşsun istediğin gibi.Çantadaki bölmelerde güzel gerçekten ilk defa görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…