bebişimin cicilerini buraya nasıl yükleyebilirim
melocum takımını güle güle kullan çok şık gerçekten:) prensesler gibi olcaksın...
toobee almışsın uyku setini bu ne hız maşallah hediyeyse boşver hiç aldırma zaten herşey birbirine uysun takıntısı benim yeterince sinirlerimi gerdi o kadarda takım olmayıversin ama bak puf puf bulmuşsun istediğin gibi.Çantadaki bölmelerde güzel gerçekten ilk defa görüyorum.
buraya yükledikten sonra napamm lazım ayrıntılı anlatırmısın.....ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ben bu siteden yüklüyorum canım
canım çok güzel olmuş uyku setin bence bende çok aradım uyku seti bi türlü beğenemedim sonra manisadan aldım 60 tlye sade bişi oldu daha sonra beğendiğim olursa tekrar alırım dedimeşime o da tammm dedi öle anlaştıkkne bileyim insan herşey uysun istiyoo ama nedensee hiç bişi uymuyooo tüm umudum annanesiiiçok pahalı uyku setleri yaa indirim istiyorum...bende ilk defa gördüm o bölmelilerden en azından hastaneye iki çantayıda götürürüm yoksa sığmazz
SAĞOLASIN CANIM...ben öyle düşündüm sen bilirsinmelocum pijama takımların çok güzel çok beğendim iyi günlerde giy hatıra defteride çok anlamı bende mi alsam ne fiyatıda çok uygun hemde çok şeker
melocum güle güle kullan canım
sağolun kızlarrrmelocum takımını güle güle kullan çok şık gerçekten:) prensesler gibi olcaksın...
toobee almışsın uyku setini bu ne hız maşallah hediyeyse boşver hiç aldırma zaten herşey birbirine uysun takıntısı benim yeterince sinirlerimi gerdi o kadarda takım olmayıversin ama bak puf puf bulmuşsun istediğin gibi.Çantadaki bölmelerde güzel gerçekten ilk defa görüyorum.
toobecim ayy harika seyler aldın sen bebişin çok şanslı maşallah böyle zevkli annesi olunca ohooo daha neler alır ona
çok beğendim güle güle kullanın
toobecim ayy harika seyler aldın sen bebişin çok şanslı maşallah böyle zevkli annesi olunca ohooo daha neler alır ona
çok beğendim güle güle kullanın
kızlarr uyku setimizi seçtik yani biraz mecburii olduu amaa...aslında oda takımının uyku setini istedik amaa çok ince ve az parçalıydıı beğenmedim sonraa dükkandakii en uygun buydu odayaa...uyku setini satıcı hediyee etti ondan mecbur kaldık yanii...açık pembe olsaydı keşkee dimii annanesi belki alırr...yorumlarınızı bekliyorum...port bebe ve çantada aldık çanta almicaktım alttaki pembeyi kullanıcaktım ama çanta sonradan hoşuma gitti biberonluğu falan olmasıı
dün özdilekten lizözlü pijama takımı ve gecelik aldım fiyatı 140 da 82 ye düşmüştü.emzirmeye uygun ve çok kaliteli kumaşı,hello kittyli pijamayı ise 17tlye aldım hemen doğum sonrası giymek için
Eki Görüntüle 112220 bu da hastaneye ve eve gelenlere yazdırmak ve 18 yaşında hediye etmek için hatıra defteri heryerde (bebek mağazalarında pahalı)özdilek kırtasiye kısmından 6.90 a aldık
kızlarr uyku setimizi seçtik yani biraz mecburii olduu amaa...aslında oda takımının uyku setini istedik amaa çok ince ve az parçalıydıı beğenmedim sonraa dükkandakii en uygun buydu odayaa...uyku setini satıcı hediyee etti ondan mecbur kaldık yanii...açık pembe olsaydı keşkee dimii annanesi belki alırr...yorumlarınızı bekliyorum...port bebe ve çantada aldık çanta almicaktım alttaki pembeyi kullanıcaktım ama çanta sonradan hoşuma gitti biberonluğu falan olmasıı
gelişmiş cevap butonuna bas.sonra eklenti ekle butonuna basarak yükleyebilirsinImageShack® - Online Photo and Video Hosting ben bu siteden yüklüyorum canım
sağol canımtoo becimmm çok güzel uyku setide öyle çok şirinler güle güle kullansın prensesin
ne zamandir aldiklarimi eklemiyorum
bugunki aldiklarimi bari ekleyim dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?