2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

ne bileyim insan herşey uysun istiyoo ama nedensee hiç bişi uymuyooo tüm umudum annanesiiiçok pahalı uyku setleri yaa indirim istiyorum...bende ilk defa gördüm o bölmelilerden en azından hastaneye iki çantayıda götürürüm yoksa sığmazz

kızlar aldıklarınız çok güzell maşallah inş iyi günlerde kullanmak nasip olsun hepimizee

buraya yükledikten sonra napamm lazım ayrıntılı anlatırmısın.....
canım çok güzel olmuş uyku setin bence bende çok aradım uyku seti bi türlü beğenemedim sonra manisadan aldım 60 tlye sade bişi oldu daha sonra beğendiğim olursa tekrar alırım dedimeşime o da tammm dedi öle anlaştıkk

toobecim ayy harika seyler aldın sen bebişin çok şanslı maşallah böyle zevkli annesi olunca ohooo daha neler alır ona
çok beğendim güle güle kullanın

melocum pijama takımların çok güzel çok beğendim iyi günlerde giy hatıra defteride çok anlamı bende mi alsam ne fiyatıda çok uygun hemde çok şeker
SAĞOLASIN CANIM...ben öyle düşündüm sen bilirsin
melocum güle güle kullan canım

sağolun kızlarrr
toobecim ayy harika seyler aldın sen bebişin çok şanslı maşallah böyle zevkli annesi olunca ohooo daha neler alır ona
çok beğendim güle güle kullanın

aynen ya...herşeyin çokgüzelll

too beecim iyi günlerde kullanın canım aldıklarınızı canım uyku seti güzel ama içine sinmediyse bir tanede yedek alırsın biri yıkadığında diğeri kullanırsın banada karyolanın yanında hediye ettiler o pek fazla içime sinmedi yedek bir tanede beğendiğim bişey alıcam değişik değişik kullanırım

tuğba bu arada bebeğin alt açma yerinde hem solda yatağın çıkıntısı var hemde solda dolap var düşme riski yok çok güzel olmuş benimkinin iki tarafıda açık
bebek yuvarlansa gitse gider yani.O yüzden senin alt açma yerin süper olmuş...

kızlar aldıklarınız çooook güzeller... Güle güle kullanın inşallah hepsini... Ben daha gecelik alamadım artık onu da alsam iyi olacak.

Eki Görüntüle 112220 bu da hastaneye ve eve gelenlere yazdırmak ve 18 yaşında hediye etmek için hatıra defteri heryerde (bebek mağazalarında pahalı)özdilek kırtasiye kısmından 6.90 a aldık

Melocum aldıkların çok güzel canım güle güle kullan.

herşeyin uyumlu olsun diye aradığında olmuyor canım ama buda güzel olmadı yenisini alırsın ilerde.Çantanda çok güzel sağlıklı günlerde kullanın

ne zamandir aldiklarimi eklemiyorum
bugunki aldiklarimi bari ekleyim dedimm

too_be canim çok guzelmis gule gule yatsin icinde fistigin

faygen merhaba.. maximadan aldığın kendi kendine sallanan oyun parkının içinde yatak da var mı, yoksa yatağı ayrıca mı alınıyor acaba? benim kardeşim de hepsi buradadan sipariş verecek de kararsız kaldı, acaba yatağı var mı?
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…