- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
allahım yesinler onun elbiselerini çok ciciler güle güle kullansın yazelcik
ne zamandir aldiklarimi eklemiyorum
bugunki aldiklarimi bari ekleyim dedimm
canım çok şekerler bunlar iyi günlerde giysin cicilerini prenses
sürmelicim yazel in kıyafetleri çok cici gerçekten güle güle sağlıkla giysinn
allahım yesinler onun elbiselerini çok ciciler güle güle kullansın yazelcik
Te$ekkür ederiz teyzo$larr
Selam herkese. Cok fazla aktif olmama ragmen sizleri takip ediyorum. bende artik katilimlara baslayayim dedim :) Iste kizima aldiklarim.
faygen merhaba.. maximadan aldığın kendi kendine sallanan oyun parkının içinde yatak da var mı, yoksa yatağı ayrıca mı alınıyor acaba? benim kardeşim de hepsi buradadan sipariş verecek de kararsız kaldı, acaba yatağı var mı?
teşekkürler
Bazi resimler yan/ters koyulmus, simdiden ozur diliyorum. Insallah begenirsiniz.
Bunlar dogumdan 6 aya kadar olan kiyafetler, cogunu kendim aldim bazilarida hediye annem ve kayinvalidemlerden.
6 aydan sonrasindada 1 yasina kadar olan kiyafetlerim var ama onlari paketledim koydum bir koseye, simdilik resimleri yok yani.
bir ara besik, yatak, araba, nevresim takimlarinida cekip koyarim. Daha onlar paketlerde :)
Bu arada sizlerin aldigi esyalarda cok guzel, ozellikle bebek odalarina bayildimmm.
Beyaz giydirmek sünnetmiş bebek yeni doğduğunda ondan bu zıbın takımını aldım.
cherryy çok güzel şeyler maşallahhh.güle güle giysin süslü kızın hepsini çok beğendimm
gulcann canım üzülme bişi almadım diyeee.ama çok hevesliysen al sen bakma kimseye.ama abartmadan.o dediğin cicili bicili etekleri falan zaten 3 aydan sonra giydirebilirsin ozamanda bebeğinin durumuna kilosuna göre doya doya alırsınn hiç merak etme.yeterki sağlıklı olsunlar
amin inş. sağlıkla doğsunlar da herşey alıcam kısmetse meleğime:) yaa bu arada seni tekrar tebrik ediyorum kapı süsün ve sepetin süper olmuş...bence sen bu işi ilerletebilirsin:)) bebişine aldıkların da çok güzel...sarı süeterin yanında bi tane hırka var bayıldım valla...kim ördüyse ellerine sağlık cnm...
maşallah canım ne kadar çok şey almışınız öyle
hepsi de çok güzeller canım çok ciciler iyi günlerde giysin kızın sağlıklı sağlıklı
ben bunların hepsine bayıldım hepsi birbirinden güzel bu kıyafetlerin eminim çok yakışacaktır hepsi annesi kızına güzel günlerde giysin inş.
cherry81
canım maşşallah bayağı birşey almışsın güzel ve sağlıklı günlerde giyinsin güzel kızın bunların hepsini giyindirebilecekmisin sen günde 2- 3 çeşit giyindirsen ancak bitirirsin aldıklarını giyindirmeyi daha bir kısmınıda çekmemişsin birde kızın çok süslü olacak desene daha gelecek hediyeleri de olacak dolabı dolup taşacak yani şimdiden
hepsi de birbirinden güzell,ne kadar çoookk:)))ya sizin aldıklarınıza bakınca ben hiç bişey almamış gibiyim...hep alacak oluyorum birileri engellio...satanlar ölmedi yaa,gider alırsın,aldıklarını zaten 3 ay giyer falan filan die...üff herkes işime karışıo,doya doya kızıma bişicikler alamadım yaa,hiç cicili elbiseler yada mini etekler falan almadım ben...hep de öyle giydirmeyi hayal ederdim(( neyse yarın annemlere gidicem,belki orda alırız,eşim olmuycak çünkü
cherryy çok güzel şeyler maşallahhh.güle güle giysin süslü kızın hepsini çok beğendimm
mrb arkadaşlar bende kızıma bişeyler aldm daha ilk hastane çıkışı fermuarlı polar battaniye tavşanlı tulum axil olnaları yani gerisini sağolsun annemler aldı hep önümüzdeki ayda beşik ve puseti alıcam sonrada doğuma işallah ben daha önce 2 kere düşük yaptım o yüzden teredütteyim işallah sağlıcakla kucağımıza alırız
chery81 ne çok şey almışsın, mağazaya gitmiş gibi hissettim kendimi :) keyifli oldu.
yalnız sen yurtdışında mı yaşıyorsun, markalar hiç tanıdık gelmedi bana
Selam herkese. Cok fazla aktif olmama ragmen sizleri takip ediyorum. bende artik katilimlara baslayayim dedim :) Iste kizima aldiklarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?