2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Selam herkese. Cok fazla aktif olmama ragmen sizleri takip ediyorum. bende artik katilimlara baslayayim dedim :) Iste kizima aldiklarim.

Bazi resimler yan/ters koyulmus, simdiden ozur diliyorum. Insallah begenirsiniz.

Bunlar dogumdan 6 aya kadar olan kiyafetler, cogunu kendim aldim bazilarida hediye annem ve kayinvalidemlerden.

6 aydan sonrasindada 1 yasina kadar olan kiyafetlerim var ama onlari paketledim koydum bir koseye, simdilik resimleri yok yani.

bir ara besik, yatak, araba, nevresim takimlarinida cekip koyarim. Daha onlar paketlerde :)

Bu arada sizlerin aldigi esyalarda cok guzel, ozellikle bebek odalarina bayildimmm.

maşallah canım ne kadar çok şey almışınız öyle
hepsi de çok güzeller canım çok ciciler iyi günlerde giysin kızın sağlıklı sağlıklı

Te$ekkür ederiz teyzo$larr

Surmeli yazelin kıyafetleri çok güzel canım güzel günlerde giysin

Selam herkese. Cok fazla aktif olmama ragmen sizleri takip ediyorum. bende artik katilimlara baslayayim dedim :) Iste kizima aldiklarim.

ben bunların hepsine bayıldım hepsi birbirinden güzel bu kıyafetlerin eminim çok yakışacaktır hepsi annesi kızına güzel günlerde giysin inş.

cherry81
canım maşşallah bayağı birşey almışsın güzel ve sağlıklı günlerde giyinsin güzel kızın bunların hepsini giyindirebilecekmisin sen günde 2- 3 çeşit giyindirsen ancak bitirirsin aldıklarını giyindirmeyi daha bir kısmınıda çekmemişsin birde kızın çok süslü olacak desene daha gelecek hediyeleri de olacak dolabı dolup taşacak yani şimdiden

sürmeli ve nuryasemin
sizin cicilerde pek hoş
aaay ben bu ciciş topiğini çok seviyorumhepsi birbirinden güzel
insan bakmaya doyamıyor
o kadar çok şey almak istiyoru ki normalde ama kendimi frenliyorum aman gerek yok çabuk büyüyor eskitemiyor felan dedikleri için artık büyüsünde tam üstündekileri güzel güzel göstermeye başlayınca yaparız bizde inşallah

siparişi verdikte daha ulaşmadı elime bu yüzden bilemiyorum canım...gelir gelmez yazarım...bakalım nasıl çıkacak

hepsi de birbirinden güzell,ne kadar çoookk:)))ya sizin aldıklarınıza bakınca ben hiç bişey almamış gibiyim...hep alacak oluyorum birileri engellio...satanlar ölmedi yaa,gider alırsın,aldıklarını zaten 3 ay giyer falan filan die...üff herkes işime karışıo,doya doya kızıma bişicikler alamadım yaa,hiç cicili elbiseler yada mini etekler falan almadım ben...hep de öyle giydirmeyi hayal ederdim(( neyse yarın annemlere gidicem,belki orda alırız,eşim olmuycak çünkü

cherryy çok güzel şeyler maşallahhh.güle güle giysin süslü kızın hepsini çok beğendimm

gulcann canım üzülme bişi almadım diyeee.ama çok hevesliysen al sen bakma kimseye.ama abartmadan.o dediğin cicili bicili etekleri falan zaten 3 aydan sonra giydirebilirsin ozamanda bebeğinin durumuna kilosuna göre doya doya alırsınn hiç merak etme.yeterki sağlıklı olsunlar

Son düzenleme:

amin inş. sağlıkla doğsunlar da herşey alıcam kısmetse meleğime:) yaa bu arada seni tekrar tebrik ediyorum kapı süsün ve sepetin süper olmuş...bence sen bu işi ilerletebilirsin:)) bebişine aldıkların da çok güzel...sarı süeterin yanında bi tane hırka var bayıldım valla...kim ördüyse ellerine sağlık cnm...

canım çok teşekkür ederim.bir nevi hobi işte.bu tür şeyleri kendim yapmaya çalışıyorum sonuçta Allahtan güzel çıkyor

mrb arkadaşlar bende kızıma bişeyler aldm daha ilk hastane çıkışı fermuarlı polar battaniye tavşanlı tulum axil olnaları yani gerisini sağolsun annemler aldı hep önümüzdeki ayda beşik ve puseti alıcam sonrada doğuma işallah ben daha önce 2 kere düşük yaptım o yüzden teredütteyim işallah sağlıcakla kucağımıza alırız

chery81 ne çok şey almışsın, mağazaya gitmiş gibi hissettim kendimi :) keyifli oldu.
yalnız sen yurtdışında mı yaşıyorsun, markalar hiç tanıdık gelmedi bana

maşallah canım ne kadar çok şey almışınız öyle
hepsi de çok güzeller canım çok ciciler iyi günlerde giysin kızın sağlıklı sağlıklı

ben bunların hepsine bayıldım hepsi birbirinden güzel bu kıyafetlerin eminim çok yakışacaktır hepsi annesi kızına güzel günlerde giysin inş.

Tesekkurler kizlar

Canim farkli buyukluklerde kiyafetler, yani umarim asiri degildir. Birde kucukken cok kusuyorlar ve terliyorlarmis, ister istemez gunde herhalde 2 kere falan degisecek en az diye dusunuyorum :)

Yani soyleyenlerde hakli tabiiki, cok uzun sure kullanamayacak bir kiyafeti sonucta buyuyecek, ama oyle diye de almayacakmiyiz hic :2: Bizimkilerde ayni yorumlari yapiyor, ben kafana takma soylenenleri derim. Sonra icimde kalacagina simdi kalmasin

cherryy çok güzel şeyler maşallahhh.güle güle giysin süslü kızın hepsini çok beğendimm

Canim bende birkac kere dusuk yaptim, onun icin cok gec almaya basladim, 25. haftadan sonra falan basladim, ama diger dusuklerde zaten 12 haftayi gecmemisti. Allah korusun bebislerimizi insallah saglikli ve hayirli bir sekilde alacagiz kucaklarimiza.

chery81 ne çok şey almışsın, mağazaya gitmiş gibi hissettim kendimi :) keyifli oldu.
yalnız sen yurtdışında mı yaşıyorsun, markalar hiç tanıdık gelmedi bana

Sagol canim. Yurt disindayim evet. Tr den kayinvalidemler birseyler yolladi, annemde izinden geldi ekim ayinda oda birseyler aldi. Birkac sey turkiyeden yani, ama digerleri buradan.

Bugunde dolasiyordum ve kendimi tutamadim birkac parca sey daha aldim...

Bunlarin mor rengini, 100% yun. Burasi cok soguk olacak subatta, o yuzden birsuru yun kiyafet aliyorum.

Esimde bunu gordu ve bu pembeyi mutlaka almamiz lazim cok sirinmis dedi, e mecburen bunuda aldik :) Buda yun.

Ama artik kiyafet olayina son diyorum, baska giyisi almayacagim insallah :)

maşşallah arkadaşım dünyayı almışınız bide kendime çok alışveriş yaptım diye kızıyodum...ben hep 0-3ay aldım..allah nasip ederse gerisini kızımla alırız geze geze diye düşünüyorum...güle güle, hayırlı günlerde kullansın bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…